|
| Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? 02.05.10 17:22 | |
| Da li je matematika podcijenjena kao vrlo bitan dio znanosti? Koliko je smatrate korisnom, koliko onoga što ste učili o matematici u obrazovanju koristite u svakodnevnom životu? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? 02.05.10 17:40 | |
| Ono sto koristim u stvarnosti, vise kemija nego matematika ......ali zbrajanje, mnozenje tu sam glavna.......sve drugo mi je nepotrebno i ne koristim.....neznam gdje bi logaritme upotrebljavala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? 03.05.10 1:14 | |
| Matematika je 'Kraljica' svih nauka, i sve je povezano sa njom.
Pre bih rekao da je se ljudi 'plaše' nego što je podcenjuju... |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? 26.07.10 17:22 | |
| Mislim da je vrijednost matematike teško shvaćati ako se ne bavi s njom. Jedna stvar je zanimljiva, a to je da u fizici, kada se traži nekakva matematička proporcionalnost među konstantama, onda se najčešće pretpostavi matematičko najelegantnije rješenje i to ispadne dobro. Kao da priroda teži ka što jednostavnijoj matematici. A isto tako mi prirodu promatramo prema dubini i s nastojanjem da ju razumijemo upravo matematičkim aparatom, u skladu sa fizikalnim i drugim zakonima. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? | |
| |
| | | | Da li je matematika zapostavljena i podcijenjena? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 503 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 503 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|