|
| Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi 02.05.10 11:47 | |
| Najpouzdaniji laptopovi i dalje dolaze iz proizvodnih pogona kompanija Asus, Toshiba i Sony, rezultat je istraživanja kompanije Sqare Trade.Istraživanje, koje je bazirano na trogodišnjoj projekciji broja neispravnosti, pokazalo je da iza ova tri proizvođača slede Apple i Dell. Procenat neispravnih laptopova koji dolaze iz kompanija Asus i Toshiba iznosi 15,6 odsto odnosno 15,7 odsto. S druge strane, najveći procenat neispravnosti laptopova ima kompanija HP (25,6 odsto), a potom slede Gateway (23,5 odsto), Acer (23,3 odsto) i Lenovo (21,5 odsto). Takođe, u istraživanju se ističe da netbuk uređaji imaju 20 odsto veću šansu da dožive neki hardverski kvar nego što je to slučaj sa standardnim laptopovima. Izvor |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi 10.05.10 13:34 | |
| Za Toshibu znam da je pouzdana ..nisam znala da je i Asus mu uz rame...a za HP sam također znala da je to samo šminkerski laptop | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi 10.05.10 19:13 | |
| Ma da mi je jedan pa makar bio i najnepouzdaniji ne bih se bunio.. : : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi | |
| |
| | | | Asus, Toshiba, Sony... najpouzdaniji laptopovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 482 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 482 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|