Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Banderas
Početnik
Početnik
Banderas

Leo Goat
Broj postova : 36
Godine : 33
Datum registracije : 29.04.2010

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 Empty
PostajNaslov: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime29.04.10 13:13

First topic message reminder :

Evo nasao sam neki sajt gdje se moze osvojit SE Xperia X10 ako ucestvujete u njoj.Mislio sam mozda netko bude imao srece, posto ja bas nikad nemam..tužni

Evo link:

SE Live
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Mishkov
Početnik
Početnik
Mishkov

Cancer Buffalo
Broj postova : 25
Godine : 39

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime03.05.10 11:17

Jel bilo treceg koda?

Ja bi par dana na opslovnom putu...ehehe... Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 33242
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat
Broj postova : 43

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime03.05.10 11:50

Tornado je napisao/la:
ma svaki mobilni je dobar samo da ima kredita u njemu.. bravo

Ma u pravu si. Smile
Ja sam inače u post-paid-u, pa meni puno ne znači kredit... Smile
+ imaš istinu Banderas, zaista smo se malo pokrenuli od teme. :P
Trećeg koda još nema, ali bude mislim ili krajem tog, ili početkom sljedećeg tjedna...
[Vrh] Go down
Banderas
Početnik
Početnik
Banderas

Leo Goat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime07.05.10 10:31

Jel bio vec treci kod?Jer nisam bio u mogucnosti da pratim zadnja dva dana onaj link (kuca,poso,kuca,poso,kuca..)..nadam se da ce stavit danas treci kod, jer do nedelje traje jos sve ovo:)
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime07.05.10 11:22

Mislim da budu ili danas ili nedljeljom stvaili treći kod, jer danas je zadnji radni dan tjedna, a nedljelja je pak zadnji dan tjedna, a dotle traje igra. Preporučujem ti da prati danas web stranicu + Facebook, a ako neće biti ničega, onda bude nedljeljom, tj. mislim da onda bude u tom slučaju... Smile
[Vrh] Go down
vanillaicecream
Početnik
Početnik

Leo Buffalo
Broj postova : 9
Datum registracije : 30.04.2010

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime07.05.10 11:56

i ja mislim da će staviti kod danas. a što, ako imam sva tri kodova? Čekam, da ispišu "sad navalite", ili kaj?Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 765814
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime07.05.10 16:23

vanillaicecream je napisao/la:
i ja mislim da će staviti kod danas. a što, ako imam sva tri kodova? Čekam, da ispišu "sad navalite", ili kaj?Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 765814

Možda jest. Mislim ako bi navalili svi na Facebook, na stranicu SE, onda bi odmah regirali... :P
Ali pogledavši to sam vidio da je već bio i kod treći, ali će ponoviti, odnosno još jedanput će staviti mislim na onaj link... što znači da tko je promašio i ima vrijeme, onda još može sudjelovati... Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime07.05.10 17:52

Kvalitetne fotke možeš napraviti sa fotoaparatom. Nisam vidjela još nikad telefon koji pravi super kvalitetne fotke. Može netko pokazat, da kakve slike pravi Xperia?

na temi ..Foto radovi forumaša...slikala pola slika sa C902 i pola sa nokia 2700 classic i mislim da im nista ne fali za nas koji amaterski slikamo... Smile

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 15:11

blizanka je napisao/la:
Kvalitetne fotke možeš napraviti sa fotoaparatom. Nisam vidjela još nikad telefon koji pravi super kvalitetne fotke. Može netko pokazat, da kakve slike pravi Xperia?

na temi ..Foto radovi forumaša...slikala pola slika sa C902 i pola sa nokia 2700 classic i mislim da im nista ne fali za nas koji amaterski slikamo... Smile

Ako si amaterski slikač, onda možda snimaš i neki video... a ako već si snimila neku o sebi, onda baci gore na taj link, i možda pobjeđuješ karte do Dubai i Istanbul... ;)
To je novo, i kako vidim ne samo za amatere... ;)

Zaboravio sam link... Smile
https://www.youtube.com/sonyericsson
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 15:15

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 12363 opet neka nagradna igra
[Vrh] Go down
Mishkov
Početnik
Početnik
Mishkov

Cancer Buffalo
Broj postova : 25

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:01

Ne bi mi lose doslo neko letovanje...tamo u toplije krajeve Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 477390
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:09

Bleky je napisao/la:
Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 12363 opet neka nagradna igra

Pa zašto ne...? Što bi mogao izgubiti ako igram...? A mogu nešto i osvojiti, npr. karte do Dubai... eh jesi već vidla slike o Dubai-ju? Topao zrak i more slano, ali ne kao naše, nego čisto drugi svijet... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:20

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 765814 Videla sam lepo je tamo
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:35

Bleky je napisao/la:
Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 765814 Videla sam lepo je tamo

E, dobro tebi da si već bila tamo, i ja bih otišao, već danas, ako bi bilo moguće... Smile
A nije loš ni Istanbul, kao druga mogućnost... I tamo si već bila..? :P
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:36

Nisam bila ali sam videla na netu Smile
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:52

Bleky je napisao/la:
Nisam bila ali sam videla na netu Smile

Eee! A ja mislio da si već bila tamo... tužni Mogla bi napisati dojmove... tužni
A jel bi i uživo pogledala..? Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 16:53

da imam love da Smile
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 17:08

Bleky je napisao/la:
da imam love da Smile

Onda pošalji jedan video o sebi na youtube, na njihov link, pa ćeš možda osvojiti nešto... Smile Ako osvojiš karte u Dubai, onda te pratim naravno. ;)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 17:10

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 12363 ma sigurno samo sto nisam
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 17:26

Bleky je napisao/la:
Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 12363 ma sigurno samo sto nisam

Ako i ti probaš, onda imamo dvostruku šansu! ;) Inače zaista ne bi bilo loše, ali znam da da je teško osvojiti jedan takav put... Smile
Za danas sam gotov, sutra se dopisujemo! Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime11.05.10 17:28

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 Lol mozes me ubedjivati do sutra ne vredi Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 73820
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime12.05.10 9:38

Bleky je napisao/la:
Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 Lol mozes me ubedjivati do sutra ne vredi Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 73820

Dobro jutro, kako si? Smile Jesi se mislila o jučerašnjim stvarima? ;)
Ako već nismo osvojili X10-ku, onda je cilj Vivaz i Dubai zajedno... ;)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime12.05.10 9:44

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 12363 Jutrooo nisam razmisljala
[Vrh] Go down
bilythekid
Početnik
Početnik

Aquarius Rat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime12.05.10 10:13

Kako da ti već sada ujutro na internetu? Smile
Inače kakvo je vrijeme kod tebe? Tu je kišovito i oblačno... tužni
[Vrh] Go down
Banderas
Početnik
Početnik
Banderas

Leo Goat

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime12.05.10 11:39

Al ste se vi lijepo raspricali...hahahahaa
Samo vas gledam..cerekalo
Inace da, mislim da postoji jos jedna nagradna igra za Vivaz ali dobro, sad cu i ja malo da odmorim od svega ovoga i tih nagradnih igra pa mozda koji drugi dan..cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime12.05.10 11:45

Posto je tema u vezi Sony Ericssona mora ce Offtopic Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 71877
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!   Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10! - Page 3 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Nagradna igra gdje se moze osvojit Sony Ericsson Xperia X10!
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Nagradna igra
» Sony Ericsson i druge stvari... :)
» Facebook nagradna igra za putovanje u Dubai je prijevara
»  Benzin može i do 14 kuna po litri: Tko može zaustaviti rast cijena goriva?
» XPeria pomoc