Naslov: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:30
Žena iz Konektikata ne zna odgovor na ovo pitanje. Šest puta je zvala broj hitne službe i zahtevala da joj obezbede prevoz do kuće. Guliver/Getty images
Kvandrija Bejli (28) iz Meridena bila je u noćnom provodu, i šest puta je pozvala 911 trazeći taksi do kuće.
Vidno "pod gasom", Bejlijeva je bila uverena da će joj dobri policajci izaći u susret i odvesti je do kuće.
Bejlijeva je uhapšena, optužena za zloupotrebu broja hitne službe, i puštena uz kauciju od 1.000 dolara.
(MONDO)
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:31
Velim ja da su Amerikanci ludi narod.....toliko se baš napiti da neznaš koga zoveš
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:33
od njih me nista ne moze iznenaditi
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:34
Očito nisu baždarena bića, što se tiće pića
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:37
pa kad ne znaju da piju
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:48
Bilo je neki dan na televiziji....žena je bila pijana ko letva i potpuno gola u autu...naravno u Americi.....nije imala pojma da se skinula, nikako se nije mogla obuči pa su joj policajci pomogli
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 26.04.10 9:48
jadni oni sta sve moraju raditi
Gost Gost
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 30.04.10 17:35
e moj Bože 6 puta zvala
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste 04.05.10 14:20
Glavno da je prijevoz dobila, makar do policije...
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Sponsored content
Naslov: Re: U čemu je razlika između policajca i taksiste