|
| Prostitucija | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Prostitucija 23.04.10 20:59 | |
| Sta mislite o zenama/djevojkama koje prodaju svoje tijelo za pare? Sta je razlog tome ..da li je samo izgovor da nemaju od cega zivjeti ili ...?
Sad je sve vise prostitucije...cak i kad imaju lovu uprodaju se...da li je to zbog toga sto je to najbrzi nacin kako kazu zarade ili sta je u pitanju..bas ne bih znala ..vidim ovdje masa djevojcica od 14 ..15 godina pocinju se time baviti i skolu napustaju ..i to iz dobrostojecih porodic a..nekad mislim da je to njihov inat ..ili dosada ...pa kad upadnu u to ..nema izlaza ..jer malo ko iz siromasnih obitelji to cini ..one se bore da sta zavrse i da nadu kakav takav posao ..a meni se sve vise cini da je danas sve in sto ne valja _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 23.04.10 21:04 | |
| Šta mislim joj ni ružno,a ni ljepo..Razlog ne nalazim ni jedan jer sve imaju izliku treba im novac mislim da u biti odgovara ima tako lak način zarade iako recimo meni je to težak način samo ne mislim svi isto jel.. |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 22:45 | |
| Ne mogu da nadjem opravdanje za taj "posao".
Razumem da neko nema skolu da radi negde, al za neke poslove ( chasne i postene ) ne treba shkola !
Ja da nemam leba da jedem, ne bi se time bavila, radje bi prala ulice, chistila stanove, cuvala babe, cistila park, ma bilo sta, samo to ne ! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 22:48 | |
| Ponekad su devojke primorane na tako nesto silom ili milom . Ne osudjujem nikog svako se snalazi kako moze. A da li bi se bavila tim poslom ne verujem. |
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 22:56 | |
| Kako moze biti primorana ?
Osim ako je nisu slagali da ce raditi nesto drugo, pa dodje u zemlju, makro joj uzme pasosh, pa je time primora .. nikako drugacije je niko ne moze primorati...
nego je to svakako lakse od ribanje podova, ili cishcenja parkova ! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:04 | |
| Opravdanje...Hm,Mihaela,znas onu , sit gladna ne razumije...Nije sve kako izgleda...Ima i ko mora da to radi...Vjerovala ili ne... |
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:08 | |
| A ko to MORA ?
jel nema ruke da radi nesto chasnije, postenije ?
Objasni mi molim te, ko to mora ? Koja je to kategorija zena koja jedino to moze raditi ? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:14 | |
| Mozda na brdovitom Balkanu zene ne moraju...Medjutim postoje drzave u kojima su zene nitko i nista...Jednostavno roblje...I natjerane su od tzv. gazdi na to...Ili to ili ode glava...Pa ti sad biraj...Svijet nije samo okruzenje u koem mi zivimo...Sto bi ti da ti netko stavi noz pod grlo ili pistolj na sljepocnicu i natjera da to uradis?! Napisao sam ,sit gladna ne razumije...Postoji ,ali to je vrlo mali broj zena koje to rade iz zadovoljstva...Vecinom je prinuda i ovaj nas lijepi zivot...Nisu svi doktori...Ima i pekara... |
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:25 | |
| Braulino, pa koliko procenat na svetuu chine takve prostitutke ? 5%?10%? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:28 | |
| To si u pravu , vrlo mali. Medjutim eto i takve postoje...Mada je procenat veci od navedenoga. Krece se oko 30% |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:36 | |
| Ima tu svega,ponajvise plitke pameti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:39 | |
| Da ima i plitke ne bi mozda ni toga bilo...Tko zna... |
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:47 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Ima tu svega,ponajvise plitke pameti.
da ima pameti, radila bi nesto drugo ! Ne mogu to da progutam i tacka...uvek postoji resenje, samo treba dobra volja i nacin, al izgleda da je njima LAKSE to da rade i da kazu da nemaju drugi nachin E, sad...postoje zene koje uzivaju u tome...isto je mali procenat, al uzivaju da se daju a da za to dobijaju pare...to shvatam... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:49 | |
| |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Prostitucija 24.04.10 23:53 | |
| Prostitucija je kako kazu najstariji zanat,i ne cudi mene sto postoje takve zene.Sto ljudi,sto cudi.Cude me ove danasnje moderne prostitutke,tzv. sponzoruse.Ta fino upakovana prostitucija.Ranije se znalo,u svakom gradu,selu..gde ces pronaci zenu lakog morala.One su "obiljezene" tim svojim poslom.Ali danas..danas se vise ne zna ko pije,a ko placa. | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 10:25 | |
| prostitucija je raširenija u tzv. depresivnijim društvima, društvima lošijeg socio-ekonomskog statusa. U liberalnijim društvima koja otvoreno progovaraju o seksualnim odnosima i o seksualnosti uopće, stopa prostitucije je manja.
Razlozi radi kojih osoba postaje prostitutka su šaroliki.
U zemljama Trećeg svijeta često su kćeri prodavane u bordele kako bi obitelj osigurala egzistenciju.
U Aziji su česti slučajevi kad žena upotpunjuje kućni budžet prostitucijom. Istraživanja pokazuju da u Americi najveći broj prostitutku dolazi iz nesređenih i problematičnih obitelji te ih je većina bila žrtva seksualnoj zlostavljanja. Nemali broj prostitutki su i ovisnice o drogama te im prostitucija omogućava stjecanje financijskih sredstava. | |
| | | milanban25 Početnik
Broj postova : 5 Godine : 41 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:30 | |
| A gdje su one cure sa srednjih škola i fakulteta, koje pomoći interneta traće si "kontakte" i s ciljem da malo uljepšaju svoje godine učenja za 50 jel neki za 100 eura na sat prodaju sebe nekim muškarcima, koji imaju dovoljno lova da si kupe makar koju djevojku... One baš nisu prisiljene na to, ali poslije prvih "krugova" sakupe za tjedan jel dva oko 2000 - 3000 eura, pa misle da je to najvažnija stvar i životu... ali su prodali svoje tjelo... i sjećali budu se na svakoji "primjerak", što su držali u ustima... ...? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:34 | |
| - milanban25 je napisao/la:
- A gdje su one cure sa srednjih škola i fakulteta, koje pomoći interneta traće si "kontakte" ...?
kako gdje su? pa na internetu traže ''kontakte'' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:36 | |
| Novac i samo novac to ih privuče,laka zarada što je žalosno.Ne shvaćam kako netko zbog novaca bi prodao svoje tjelo,sebe.A ove današnje cure,internet još im je više olakšan takav način zarade. |
| | | milanban25 Početnik
Broj postova : 5 Godine : 41 Datum registracije : 14.05.2010
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:38 | |
| ma ja se samo šalim, ajd nemoj se ljutiti.... inače se slažem s Anom (začudo ) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:39 | |
| Nemoj se ti slagati samnom išššš al činjenica je da pola ako ne i više tih cura uopće nisu primorane,nego ljene kao bube |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:40 | |
| uglavnom sve dolazi iz kuće. kućni odgoj. išššš ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:44 | |
| Ima i kućnog odgoja naravno al nije mjerilo,bar ja tako mislim.Današnju mladež kad pogledam pa to je strašno,naravno ne svi al to ponašanje,pa i uz dobre roditelje skrenu s puta,jer ipak njihov je izbor,strašno. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prostitucija 14.05.10 11:45 | |
| nije mjerilo u potpunosti, ali dobar roditelj bi trebao ''prepoznati'' svoje dijete u protivnom ne bi rekla da je dobar roditelj : : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prostitucija | |
| |
| | | | Prostitucija | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 348 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 348 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|