|
| NLB-fajnal for | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zoki Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 457 Godine : 36 Lokacija : Sombor Datum registracije : 19.04.2010
| | | | Zoki Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 457 Godine : 36 Lokacija : Sombor Datum registracije : 19.04.2010
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 23.04.10 19:55 | |
| Partizan - Hemofarm 72:67 Partizan je prvi finalista NLB lige i u nedelju će braniti trofej protiv boljeg iz meča Cibona - Olimpija. Crno-beli su u srpskom polufinalu savladali Hemofarm rezultatom 72:67 (14:18, 26:16, 12:12, 20:21) i šestu godinu zaredom odlučivaće o regionalnoj tituli. Vrščani su koncentrisanije ušli u utakmicu i zahvaljujući razigranim Krstoviću i Mačvanu lako su stekli devet poena viška, 14:5. Crno-beli su se vratili u život trojkama Mekejleba i Rašića, ali su „farmceuti" do sredine druge deonice držali konce igre u rukama. Međutim, posle vođstva Hemofarma 28:21 Partizan je zategao kaiš u odbrani, a trojkom Mitrovića i poenima Đekića prešao u vođstvo u finišu prvog poluvremena, 38:33. Zakucavanje Veselog donelo je najveće vođstvo Partizanu sa kojim se i otišlo na veliki odmor, 40:34. Beograđani su ključnu razliku napravili sredinom trećeg kvartala. Poenima Mekejleba Partizan je stekao prvu dvocifrenu razliku (50:40 u 26. minutu). Američki plej poentirao je i za plus 11, 57:46, ali je Boban Marjanović davao veštačko disanje "farmaceutima", 57:52. Crno-beli su ponovo dodali gas (63:52) u 27. minutu, ali je povratak Mačvana na parket uneo novu agresivnost u petorku Hemofarma. Vrščani su, malo po malo, smanjili minus na samo tri poena, a posle promašenih slobodnih bacanja Mekejleba dobili su priliku da trojkom eventualno izvuku produžetak. Međutim, Mačvan je bio neprecizan izvan linije za tri poena i omogućio Robertsu da sa linije penala obezbedi pobedu Partizanu. Junak utakmice je bio siguran i Partizan je zasluženo slavio. | |
| | | Zoki Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 23.04.10 22:05 | |
| Cibona-Olimpija 78:73...dakle finale NLB je u nedelju -cibosi još nemaju ovaj trofej,valjda jedini koji nisu osvojili a grobari ulaze kao favoriti...moje simpatije prema Ciboni(mrzim partizan) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 23.04.10 22:06 | |
| A ja imam karte za nedjelju |
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 24.04.10 8:38 | |
| Mazo uživaj...i pobedite grobare kako znate i umete | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 25.04.10 21:51 | |
| Na žalost, Cibona je danas pobijedila samu sebe... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 26.04.10 0:45 | |
| Čitam da je Perasović poručio da će se Cibona žaliti...imali ste partizan,stvarno su sami sebe pobedili,nikada nisam voleo rezultate van terena,ali voleo bih da grobarima presedne ova pobeda | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 26.04.10 7:05 | |
| Sve je bilo regularno i na zalost moram priznati, zasluzeno su pobjedili. Cibona nema zasto se zaliti, jer su usli u teren.....Kecman je vec dao takav kos, mogli su znati, a ako nisu znali utakmica jos nije bila gotova, a Partizan je imao loptu...... To je kolektivna igra, a ovo kako se igra u Ciboni uopce mi se ne svida.....da samo dva igraca daju 90% koseva.....posto mi djete trenira jasno mi je.....nitko drugi ne smije pucati osim zvjezda.....to vise nije kosarka kao kolektivna igra, nego igra pojedinca...... Mogu svoju zalbu okaciti o klin.....dobili bi tehnicku i opet izgubili....na zalost |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 26.04.10 9:08 | |
| Meni je posve logično da pobijedi onaj tko igra dok sat ne zazvoni ..to što su oni miili da su pobijednili.. mislili su i nogometaši na Euru 2008..kada su ih Turci sprašili doma... Znaći igra se dok sudac ne zazviždii da je kraj..pobijedili s oni koji su igrali do zadnje tisučinke. Svaka čast I Cibosima ali Patizan je bio bolji..opet. | |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: NLB-fajnal for 26.04.10 16:24 | |
| Partizanu nije ovo prva "izgubljena"utakmica koju na kraju dobija.Znali su to i u Ciboni ali jednostavno nisu mogli verovati u takvu mogucnost.Kao navijac Partizana mogu reci da nisam verovao niti ja ali ponekad sreca odluci pobednika. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: NLB-fajnal for | |
| |
| | | | NLB-fajnal for | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 19 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 19 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943459. in 18075 subjects
|
|