|
| Kakvi ste kad se zaljubite? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kakvi ste kad se zaljubite? 23.04.10 9:33 | |
| Ovan - zaljubljen je pokoran, miran, pun planova, ushićen, zanesen u sanje. Izabrana mu je osoba u centru pozornosti. Ne dozvoljava sumnju u iskrenost svojih osjećaja.
Bik - Zaljubljen je, romantičan. Zanesen, vatren, pun želja. Ljubomoran je i posesivan. Želi u svemu ugoditi, ali zahtjeva ugađanje. Sitni znakovi pažnje znače mu puno.
Blizanci - zaljubljeni su živahni, željni uživanja i igranja. Ne misle na jelo i piće, trepere i izgaraju. Potpuno se predaju, ali zahtjevaju predavanje. poklanjaju.
Rak - zaljubljen je- predan, opušten, sretan, siguran, u sebe, poetičan. Važna mu je samo draga osoba. Važnije mu je dati nego primiti. Želi biti zaštitnik i odlučivati.
Lav - zaljubljen je pun vitalnosti , lud od ljubavi , gubi glavu , teatralan je. Živi samo za susrete ljubavi. Ne može ni trena bez drage osobe. Potpuno se predaje osjećajima.
Djevica - u zaljubljenosti vidi samo najbolje strane drage osobe. Nekritična, nježna, predana, strpljiva. Draga osoba mora u svemu napraviti prvi korak i sve odlučivati.
Vaga- zaljubljena je agresivna, prohtjevna, ushićena, puna sitnih znakova pažnje. Odana rafiniranim užicima. Traži puno nježnosti i milovanja.
Škorpion- u zaljubljenosti ne propušta ni jedan trenutak da bi pokazao što osjeća. Mjesto i okruženje mu nisu važni. Silovit, posesivan, sklon uživanju, maštovit, bučan.
Strijelac-u zaljubljenosti romantičan, poetičan, nježan. Želi sukladnost misli. Potpuno mijenja svakodnevne navike. Traži potpuno predavanje, jer sam sve daje.
Jarac- u zaljubljenosti potpuno gubi kontrolu, glavu i moć rasuđivanja. On je poput vulkana, "kuha i ključa", a onda eksplodira. Traži potpunu iskrenost i otvorenost riječi.
Vodenjak- u zaljubljenosti sretan, raspjevan, pun sjaja. Sklon idealiziranju. Želi potpuno zaokupiti misli drage osobe. Ne dozvoljava da mu se itko umiješa u sreću.
Ribe- zaljubljene su u "ekstazi", predani, gube osjećaj za vrijeme i prostor. Ljubav je za njih isto što i zrak bez kojega ne mogu. Ne ponašaju se racionalno. Odlučuju srcem. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 23.04.10 21:21 | |
| Djevica - u zaljubljenosti vidi samo najbolje strane drage osobe. Nekritična, nježna, predana, strpljiva. Draga osoba mora u svemu napraviti prvi korak i sve odlučivati. Ou yes i ne, ne mora u svemu prvi korak napraviti al u većini da |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 23.04.10 21:42 | |
| Ovan - zaljubljen je pokoran, miran, pun planova, ushićen, zanesen u sanje. Izabrana mu je osoba u centru pozornosti. Ne dozvoljava sumnju u iskrenost svojih osjećaja. Sjaj u ocima i osmjeh na licu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 23.04.10 21:49 | |
| Vodenjak- u zaljubljenosti sretan, raspjevan, pun sjaja. Sklon idealiziranju. Želi potpuno zaokupiti misli drage osobe. Ne dozvoljava da mu se itko umiješa u sreću. tacno |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 27.04.10 13:03 | |
| Vaga- zaljubljena je agresivna, prohtjevna, ushićena, puna sitnih znakova pažnje. Odana rafiniranim užicima. Traži puno nježnosti i milovanja. AAAAAA ISTINAAAAA | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 28.04.10 12:18 | |
| Vodenjak- u zaljubljenosti sretan, raspjevan, pun sjaja. Sklon idealiziranju. Želi potpuno zaokupiti misli drage osobe. Ne dozvoljava da mu se itko umiješa u sreću. lalalalalalala |
| | | nefretita Početnik
Broj postova : 7 Godine : 59 Datum registracije : 11.07.2010
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 12.07.10 7:49 | |
| svakako mi nije lako kad se zaljubim,a tek sto sam ljubomorna :cura: | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 12.07.10 7:56 | |
| nefretita ne biti ljubomorna..ma dobro malo moras znam kako je Blizanci - zaljubljeni su živahni, željni uživanja i igranja. Ne misle na jelo i piće, trepere i izgaraju. Potpuno se predaju, ali zahtjevaju predavanje. poklanjaju. tacno...trepere.. izgaraju ..ko je jos vidjeo jesti i piti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nefretita Početnik
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 12.07.10 8:04 | |
| sta mogu, takva sam. Tipično za vodenjaka. Kada volim ima da me voli. U suprotnom ..... , trenutno vlada samnom. :ary | |
| | | nefretita Početnik
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? 12.07.10 8:08 | |
| javim se drugom zgodom. Dijete me treba | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kakvi ste kad se zaljubite? | |
| |
| | | | Kakvi ste kad se zaljubite? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 297 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 297 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|