|
| Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. 19.04.10 10:33 | |
| Kakav je to bio udar na slobodu bahatosti kada je danas sutkinja Prekršajnog suda izrekla kaznu od 40 dana zatvora Maji Morales samo zato što je vozila pijana k'o deva, u krivom pravcu i nevezana pojasom, a nije imala ni položen vozački ispit. No, to bi joj sutkinja i oprostila da, kojim slučajem, nije vrijeđala policajce koji su je zaustavili, pritom pokazujući raskošan vokabular: 'Puši k… majmune, kretenu šugavi!' Pozvana da se ispriča policajcima, Maja je na sudu ponosno isturila svoje kvarcane silikone, zabacila glavu i manifestirala nepokoreni slobodarski duh. 'Prije bih popila sodu bikarbonu, pardon solnu kiselinu, nego se dodvoravala sudu', rekla je. - Nemam se ja šta ispričavati tim kretenima, zar da se kajem što sam majmune nazvala majmunima – kaže Maja za dnevno. hr. - Poslije suda odveli su me u pritvor i mogu reći da je tamo prilično uzbudljivo. Pritvor je za mene bio i svojevrsno olakšanje, jer sam se upravo bila vratila s 'Farme', a to je tek bio pravi zatvor. Slobodno napiši da sam se bolje osjećala u pritvoru s kriminalcima nego na 'Farmi' s onim seljačinama – rezolutna je Maja. Vibrator zvani Ante Kako će u zatvoru kratiti dane, hoće li sa sobom ponijeti pribor za heklanje i lijepu književnost? Hoće li joj nedostajati njezin dečko Ante Gotovac s kojim, kaže, toliko vodi ljubav da ne stigne ni jesti? - Pa ti nisi normalan novinar, majke mi, pitaš me hoći li u zatvor nositi knjige a ja knjigu u životu nisam pročitala! Ante mi neće nedostajati jer ću sa sobom nositi seksualna pomagala. Ja kad dođem u zatvor tamo će izbiti seksualna revolucija. Žene više neće cmizdriti jer hoće na slobodu, već će vrištati od neprekidnih orgazama – iznijela je Maja svoj plan boravka u zatvoru. Za kraj nam je otkrila, možda i nenamjerno, jednu malu pikanteriju. Kaže nam kako će je na njezinog Antišu u ćeliji podsjećati 'vibrator od 25 centimetara'. Ovo je prvi put da je netko otkrio dimenzije obdarenosti Ante Gotovca, zbog čega možda i uživa reputaciju seksualnog predatora izvor-dnevno.hr | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. 19.04.10 15:11 | |
| 'Prije bih popila sodu bikarbonu, pardon solnu kiselinu, nego se dodvoravala sudu', A zamisli aristokracije ..jao kako bi ju ne u buksu več na radnu akciju..kupiti smeće po kanailma... | |
| | | | Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 84 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 84 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|