Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru"..

Go down 
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. Empty
PostajNaslov: Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru"..   Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. I_icon_minitime19.04.10 10:33

Kakav je to bio udar na slobodu bahatosti kada je danas sutkinja Prekršajnog suda izrekla kaznu od 40 dana zatvora Maji Morales samo zato što je vozila pijana k'o deva, u krivom pravcu i nevezana pojasom, a nije imala ni položen vozački ispit.
No, to bi joj sutkinja i oprostila da, kojim slučajem, nije vrijeđala policajce koji su je zaustavili, pritom pokazujući raskošan vokabular: 'Puši k… majmune, kretenu šugavi!' Pozvana da se ispriča policajcima, Maja je na sudu ponosno isturila svoje kvarcane silikone, zabacila glavu i manifestirala nepokoreni slobodarski duh. 'Prije bih popila sodu bikarbonu, pardon solnu kiselinu, nego se dodvoravala sudu', rekla je.
- Nemam se ja šta ispričavati tim kretenima, zar da se kajem što sam majmune nazvala majmunima – kaže Maja za dnevno. hr.
- Poslije suda odveli su me u pritvor i mogu reći da je tamo prilično uzbudljivo. Pritvor je za mene bio i svojevrsno olakšanje, jer sam se upravo bila vratila s 'Farme', a to je tek bio pravi zatvor. Slobodno napiši da sam se bolje osjećala u pritvoru s kriminalcima nego na 'Farmi' s onim seljačinama – rezolutna je Maja.
Vibrator zvani Ante
Kako će u zatvoru kratiti dane, hoće li sa sobom ponijeti pribor za heklanje i lijepu književnost? Hoće li joj nedostajati njezin dečko Ante Gotovac s kojim, kaže, toliko vodi ljubav da ne stigne ni jesti?
- Pa ti nisi normalan novinar, majke mi, pitaš me hoći li u zatvor nositi knjige a ja knjigu u životu nisam pročitala! Ante mi neće nedostajati jer ću sa sobom nositi seksualna pomagala. Ja kad dođem u zatvor tamo će izbiti seksualna revolucija. Žene više neće cmizdriti jer hoće na slobodu, već će vrištati od neprekidnih orgazama – iznijela je Maja svoj plan boravka u zatvoru.
Za kraj nam je otkrila, možda i nenamjerno, jednu malu pikanteriju. Kaže nam kako će je na njezinog Antišu u ćeliji podsjećati 'vibrator od 25 centimetara'. Ovo je prvi put da je netko otkrio dimenzije obdarenosti Ante Gotovca, zbog čega možda i uživa reputaciju seksualnog predatora

izvor-dnevno.hr
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. Empty
PostajNaslov: Re: Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru"..   Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. I_icon_minitime19.04.10 15:11

'Prije bih popila sodu bikarbonu, pardon solnu kiselinu, nego se dodvoravala sudu',

A zamisli aristokracije ..jao kako bi ju ne u buksu več na radnu akciju..kupiti smeće po kanailma... Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru".. 73820
[Vrh] Go down

Maja Morales : "Ante mi neće faliti u zatvoru"..
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Boksač koji je ubio suprugu objesio se u zatvoru
» Kinez deset godina odležao u zatvoru zbog ubojstva, "žrtva" pronađena živa
» Široki Brijeg: "Hercegovinu više niko neće napadati bez posljedica"
» "White Zombie" Datsun 1200 i danas najbrži "električar"
» "Robin Hud" premijerno u "Sava" centru