Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zid

Go down 
+2
Niky
Rokerka
6 posters
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Zid   Zid I_icon_minitime15.04.10 16:37

U zivotu ima puno stvari koje prizeljkujemo i nadamo im se...ali ih se sa druge strane plasimo...Toliko ih zelimo da se plasimo sta ce biti kada ih dobijemo? Da li ce, kada upoznamo prave vrednosti toga, to postati manje vredno...? To su trenutci kada oko sebe postavljamo zid...zid, dovoljno visok da nas stiti i cini da se osecamo spokojno...ali ipak dovoljno nizak da preko njega ponovo pogledamo u nadi da ce ono sto prizeljkujemo doci...i uspeti da srusi taj nas zid...i se bar kroz neku malu pukotinu provuce kroz njega...

Imate li vi vas zid? Od cega vas stiti? Da li ste ikada bili hrabri i napravili izuzetak tako sto se pustili nekoga da ga srusi...?
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime15.04.10 19:23

Sazidaj zidine oko svoga grada i ostavi samo jedna mala vrata , kroz koja prolaze samo oni koji zaslužuju.
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime15.04.10 20:28

Cemu zidati zidove da te odvajaju od onoga sto zelis....cemu cekati da nesto sto zelis dodje tebi kad ti mozes ici naprijed....vrijeme je krhko....pametnije ga je potrositi u trazenju i rjesavanju razloga zasto zelimo da se ogradimo zidom od onoga sto zelimo,nego ga trositi u gradnji zidova koji nista ne stvaraju do hladnocu u dusi
Graditi zidove a zeljeti da vas ogrije Sunce preko zida, ili kroz pukotine....je tracenje i duse i tijela.....jer takvi zidovi vas ne stite i nista ne stvaraju, do hladnu sjenku koja vas prekriva....
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime15.04.10 23:05

Mimi Smile je napisao/la:

Imate li vi vas zid? Od cega vas stiti? Da li ste ikada bili hrabri i napravili izuzetak tako sto se pustili nekoga da ga srusi...?

Što je to zapravo - "zid"? Kako bismo ga definirali, kako opisali, što on - predstavlja u našem psihičkom životu?
Prema psihoanalitičarima naš libido pun je želje za užitcima i ostvarenjima potreba. No, pošto ih ne može ostvariti ustrojava se ego ( "ja") koji kanalizira te potrebe , odnosno i - super-ego ( nad "ja") koji vodi brigu da se te potrebe zadovoljavaju na društveno prihvatljive načine. "Zid" o kojem govoriš su strahovi koje osjećamo zbog ugroženosti našeg libida i koje mobiliziramo kako bismo spriječili "ozbiljne ozljede". Zid 554834
Da li smo pustili nekom da sruši naše "zidove"? Činimo to svi ali - samo ako procijenimo da neće biti ugrožen naš "ja", odnosno, da će "dobitak" biti veći od možebitnog gubitka, da ćemo riskirajući ipak dobiti zadovoljenje..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime27.04.10 21:03

Imam zid,štiti me od svega,najviše osjećaja,osjećam se sigurnom iako nekad kad "bacim" pogled preko njega nesigurna postajem...da pustila sam da sruši,al isto tako dignem ga s vremena na vrijeme...
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 20:56

Ponekad oko sebe gradimo zid samo da vidimo da li je nekome dovoljno stalo da ga srusi... Zid 294667
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:30

Mimi je napisao/la:
Ponekad oko sebe gradimo zid samo da vidimo da li je nekome dovoljno stalo da ga srusi... Zid 294667

Zid 477390 svaka cast , ponekad citajuci tvoje postove se zapitam da li ti je stvarno 13 godina
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:38

Izgradila sam nakon rastave tri Kineska zida, nakon dugo vremena jedna je osoba uspjela djelic srusiti, opet nedovoljno da budem onakva kakva jesam......ako ovako nastavim nece ga nitko moci srusiti jer ce se pretvoriti u armirani beton Zid 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:40

Zid 12363 ja jednom nogom krocila preko zida pa ti vidi Mazo sta ces sad Zid 500363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:42

Zid 12363 mozes ti mene preskakivati koliko te volja Zid 12363 .....a u nutra Zid 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:43

Zid 12363 polako nigde ja ne zurim dok napunim 200 godina
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:48

Zid 12363 Zid 12363 Zid 12363 Zid 12363 Zid 12363 Zid 12363 e avatar ti je michirita Zid 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:48

Zid 12363 sta sad ovom fali
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:53

Tako sam ja imala nadimak na jenom sajtu.....michirita ili michiguza...meni je super avatar...tako bi lako nekome zid srusila Zid 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:54

Zid 12363 Zid 12363 ja i nemam zid
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:55

ma nekome drugome, ne sebi Zid 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:56

Zid 12363 uzmi tenk
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime29.04.10 21:58

Kupit cu si top kad tad Zid 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime18.06.10 19:22

Maza je napisao/la:
Kupit cu si top kad tad Zid 12363

jesi li kupila top ? Zid 73820
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime18.06.10 23:06

Zanimljiva je to tema.Postavi se neki zid da ne bi bili povrijeđeni ,neka distanca da ne bi bilo bolno ako se nešto i dogodi.I nije loše ni držati distancu...jer ljudi znaju itekako svojom prevrtljivošću razočarati.Prijeteljstvo danas...sve je neki interes i vrti se oko materijalnog.Baš treba ocijeniti.
Ljudi su prilično rezervirani danas...i ja sama sam kod nekih odnosa rezervirana.Desilo mi se i da sam se otvorila i razočarala i naučila iz tih nekih odnosa.Ali...neka umjerenost je dobra koja ide dalje.
Svašta mi se izdogađalo.Šta ću...idem dalje kako znam i umijem.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime20.06.10 0:58

Zidove gradimo i rušimo ,padamo i dižemo se .Ako je neko povrijedit tad se ograđuje zidom ali kad tad opet počima vjerovat i ruši zid .Najbitnije je znati biti umjeren u svemu i nikad ne dati cijelu sebe,uvjek imati jedan dio samo za sebe tad bi i zidovi bili manji jer bi bili manje povrijediti
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime20.06.10 10:28

Ja ga imam za sve poznanike tj one koji mi nisu prijatelji. Ne treba mi da me netko povrijedi jer sam bila lakovjerna. Zato fino distanca od starta..pa ako uvidim da sve ide kako treba i gradi se povjerene ..malo po malo i zid nestaje.
Ne znači da sam hladnokrvna ako sam se distancirala..samo ne dopuštam da me svačija stvar dirne. Ludi su svakakvi..privlače pažnju na sebe na sve moguće načine i što mi treba da me emotivno iscijeđuju ljudi koji sami sebi ne žele pomoći. Samo mi posisaju dobru volju koju mogu pružiti onima koje zbilja istinski volim.. cijenim i poštujem.

Zato Wall je zakon Zid 12363 Zid 748534
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime25.07.10 18:42

Postoje stvari koje prizeljkujemo i kojih se u isto vreme plasimo... Toliko jako ih zelimo da strepimo da ce nas povrediti kad ih dobijemo... I onda oko sebe postavimo zid. On nas stiti, cini da se osecamo sigurno, i mi smo donekle spokojni, ali jos uvek, s vremena na vreme, bacimo pogled preko njega... Cekamo i nadamo se da ce to zbog cega smo podigli zid uspeti da ga srusi ili bar se provuce kroz njega...
[Vrh] Go down
Sponsored content

Zid Empty
PostajNaslov: Re: Zid   Zid I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zid
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.