|
| Otkrivene najčešće muške laži | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Otkrivene najčešće muške laži 10.04.10 16:25 | |
| Male laži ili prikrivanje istine od svog partnera gotovo je dio svakodnevice. I žene i muškarci ponekad lažu kako bi zaštitili svoju voljenu polovicu, ili sebe, ali kako pokazuje najnovije istraživanje jači spol ipak laže ćešće Njapopularnija muška laž jest da nije bilo signala na mobitelu Gotovo jedan od šest muškaraca priznao je da partnerici u prosjeku slaže dvaput dnevno. Najpopularnija laž jest ona da nije bilo signala na mobitelu koju uglavnom koriste kad im se ne da odgovarati na poziv. Osim što lažu o broju kilograma, o novčanoj situaciji i vježbanju, svi se slažu da je prevara najgora stvar o kojoj su slagali. Za djevojke ili žene u tom su trenutku bili u kafiću s ekipom ili gledali utakmicu. Više od četvrtine muškaraca slagalo je svojim nježnijim polovicama da izgledaju dobro dok su mislili suprotno. Žene pak najčešće lažu o stvarnoj cijeni odjeće koju su kupile, dok je 30 posto ispitanica priznalo laž o tome koliko su popile. Trećina ljudi smatra da su žene bolje lažljivice od muškaraca. Čini se da ipak muškarci lažu češće jer prema istraživanju koje je provela analitička kompanija OnePoll na 4.300 ispitanika, oni slažu u prosjeku pet puta dnevno, dok žene to rade samo tri puta. Top 10 najčešćih muških laži: 1. Nije bilo signala na mobitelu. 2. Nemam novaca kod sebe. 3. Sve je u redu, dobro sam. 4. Izgledaš sjajno. 5. Drago mi je što te vidim. 6. Dat ću ti prsten. 7. Samo smo dobri prijatelji. 8. Moramo se uskoro vidjeti. 9. Stižem, na putu sam! 10. Ne, stražnjica ti ne izgleda preveliko u tome. izvor zadovoljna.hr
Zadnja promjena: black-angel; 10.04.10 16:27; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Otkrivene najčešće muške laži 10.04.10 16:26 | |
| 1. Nije bilo signala na mobitelu. mogli su i dodati koci mi net uzasno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Otkrivene najčešće muške laži 24.04.10 11:25 | |
| Blacky A na tekst gore ma šta reći laži su prozirne ma kako oni mislili da dobro skrivaju ili prikrivaju. |
| | | FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Otkrivene najčešće muške laži 24.04.10 11:29 | |
| haha,naravno da ćeš to reći : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Otkrivene najčešće muške laži | |
| |
| | | | Otkrivene najčešće muške laži | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 463 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 463 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|