|
| Amadeus Band | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Amadeus Band 06.04.10 18:14 | |
| First topic message reminder :
Ljubav i hemija
Cujem pricaju o nama najlepsi smo par ikada za njih mi smo tajna formula
Kada oko tvoga struka krene nezno moja ruka ceo grad je tad' ljubomoran
Ref. Ljubav i hemija to smo, draga, ti i ja tvoji su bokovi srcu mom' aritmija
Ljubav i hemija noc od dana vrelija nasa ljubav bice epidemija
Cujem pricaju o nama da sam sam i ti si sama a mi jaci nego ikada
Kada tvoja noga krene tako nezno, tik uz mene ceo grad je tad' ljubomoran
Ref.
Ref. 2x |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:24 | |
| Ajmo u birtiju
Ajmo u birtiju muzikanti sviraju case lete, peva se maze kuce i zene
Igrajmo do zore muzika ne prestaje brige tvoje i moje vino leci najbolje
Ref. Tamo se igra, igra do zore tamo se peva caje susije i sukrije tamo se igra, tamo prsti sve tamo se peva caje susije i sukrije hej o ne, ne, ne o ne, ne, ne
Pusti bas k vragu sve otisla je, nek ide prodaj kucu, prodaj je lanac i po livade
Hajmo da pijemo da sve od stakla slomimo spricere da rusimo hej, hej sve da srusimo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:24 | |
| Bez casti
Prosla je godina odavno kad' si u zivot moj lagano drsko provalila bez grize stida
A ja sam presao sve luke pomalo prezreo za zmurke da bi zbog ljubavi stig'o do zida
Molim te, nemoj nikada vise cekati sa mnom da stanu kise
Ref. 2x Zbog mene ostala bi i bez casti za noc kraj mene gorela do ludila
A ja te ostavljam da jutrom ne bi na mojim kolenima sve izgubila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:25 | |
| Dolazim tugo
Dok stajala si mi na vratima ja nem sam bio a kajao sam se satima sto te nisam zaustavio
Muski sam gresio ti sve si znala, nisam ni krio nikad ti nisam ni rekao hvala jer gord sam bio
Ref. Dolazim tugo, dolazim tebi od toga nista drugo teze mi bilo ne bi Dolazim tugo, dolazim tebi od toga nista drugo teze mi bilo ne bi Dolazim tugo, dolazim tebi dolazim tugo
Dok gledala si me tuzno kroz suze ja svoje sam krio i cista glupost znam meni te uze sto te nisam zaustavio |
| | | Gost Gost
| Crna vatrena
Ko je brate ona devojka ko joj dade lice andjela samo tanka linija deli me od ludila srce mi je u petama moram da joj pridjem ja
Ref. Crna vatrena, pao sam na tebe oci su mi led, krv od plamena zeno paklena, dacu sve od sebe da ti usne nocas ljubim ja crna vatrena, pao sam na tebe oci su mi led, krv od plamena zeno paklena, ja ne znam za sebe umirem za tvojim usnama
Djavo stvori telo andjela brze bolje ti ga uzela stegla grudi ponosne u obline zanosne ispod bluze lanene da ti pamet uvene |
| | | Gost Gost
| Eh, da mi je
Luda si, al' ja sam ludji za tobom cekam te, al' vec je za nas prekasno rano je, rano da te zaboravim kasno je da te jos jednom poljubim
Ref. Eh, da mi je samo malo tvoga dodira prazna mi je dusa puna tebe ostala eh, da mi je da od tebe nekud pobegnem pa da te u nekoj drugoj tamo pronadjem
Poletis kad nekog ludo zavolis srusis se kad ga zauvek izgubis rano je meni da zivim bez tebe kasno je da sad za drugom umirem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:26 | |
| Dozvoli mi da te zaboravim
Ref. Sada znam, od sebe sam te vise voleo i kad si bila moja ja te nisam imao probao sam, nisam znao da kraj tebe ostarim dozvoli mi bar da te zaboravim
Posle mnogo godina sad si drugacija sa svima si dobra, prema meni najgora k'o na dlanu malo vode sam te cuvao bio sam ti sve, sad samo proslost postao
A setices se jednom mene kad ti sve na dole krene smejacu se tada kao ti meni nekada
Ref.
Posle mnogo godina sad oci otvaram i sva vrata zauvek za tebe zatvaram bio sam ti sve na svetu, to si pricala a u stvari samo svedok tvojih prevara
A setices se jednom mene kad ti sve na dole krene smejacu se tada kao ti meni nekada
Ref.
Ref.
Probao sam, nisam znao da kraj tebe ostarim dozvoli mi bar da te zaboravim |
| | | Gost Gost
| Ko ce usne da ti ljubi
Kako mozes bez mene da zivis dal si nekad pomislila to kad sam tebi bio sve sto imas delili smo i dobro i zlo
Ref. 2x Ko ce usne da ti ljubi ko ce suze da ti brise ko ce srecu da ti pruzi kad ne budes moja vise
Kako mozes bez mene da zaspis jastuk beli sa drugim da delis kad sam tebi bio sve sto imas kako mozes drugog da pozelis |
| | | Gost Gost
| Kraljica dodira
Moja bivsa ljubavi evo, opet pisem ti jos nad tvojim imenom ova ruka zadrhti
I teram misli da kazu da ipak ne zelim kraj ma, hocu za ljubav da ginem al' ne i za oprostaj
Ref. Ti si kraljica dodira ja nasoj ljubavi sluga u tvojoj sobi od grehova svake noci senka je druga
Ti si kraljica dodira tvojoj sujeti robujem u tvojoj sobi od grehova ljubav vise ne stanuje
Moja bivsa ljubavi jos sam isti, onaj stari sto pri zdravoj pameti svoje misli tobom kvari
I podstanar sam zivota i zrtva prevare i hocu da te pozovem al' nocas mi ne ide |
| | | Gost Gost
| Losi ljudi
Pored reke grad dok sniva jedna senka polu ziva znas me nekad to sam bio ja magla svetli tvojim likom ne zovi me gubitnikom dok sa sobom sam razgovaram vec petu noc ne spavam
Ref. Neko drugi sada sa tobom slavi da si obecana drugom, to prica ceo grad losi ljudi, nocas drustvo ti prave samo jedan dobar ne zna kuda sad
Hladno jutro jos ne svice mozda meni zadnje bice to me dugo vec ne zanima samo jedno moras znati mozda taj ti drugi vrati ono sto si mi ucinila a nisi ni trepnula |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:27 | |
| Nisi pozvana
Dolazis kao losa vest a nisi bila citav vek
Ne gledaj me k'o da nisi srusila moj svet nisam vise onaj isti sto ti daje sve
Ref. Nisi pozvana ne bacaj mi u lice lazni osmeh taj kao sa razglednice
I da si srecna s' njim ne bi ti ovde bila sebe mi lako nudila
Nisi pozvana u hladno srce moje nema mesta tu i pod kozom pretesno je
Nisi pozvana ne zelim nista tvoje sve sto bi dala malo je, premalo je
Kazes nisi znala tad' da me cuvas, da se das
Jos si lepa, jos me istim zarom osvajas al' vec smo jednom ovde stigli bas zaboravljas
Ref. 2x
Nisi pozvana ne bacaj mi u lice lazni osmeh taj kao sa razglednice
I da si srecna s' njim ne bi ti ovde bila sebe mi lako nudila
Nisi pozvana |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:27 | |
| Mesec dana
Ja gledam kako gubim te nocas idem bilo gde a znam da idem nikome jos vezbam da se nasmejem probam da zaboravim da sve je moje necije
Ref. Mesec dana evo nema te s drugom bih da pokusam al' srce nije svacije mesec dana kako ne spavam razum bi te pustio al' ovo srce ne da te
Znam, kada hrabrost nestane sve se lose zavrsi neko treci dobije tu medju srecnim ljudima sada vise nema me sreca prati hrabrije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:28 | |
| Prospi sada lazi
Gledam tvoje prozore spustila si zavese da li samo za mene ili su za sve spustene
O, da me neko vidi ne bi shvatio sto sam ovde nocas ostao o, neka sve na tebe jos nocas mirise ja necu da te volim vise
Ref. Prospi sada lazi, ja cu da ih pokupim istinu ne kazi jer jako zna da boli prolij moju tugu, brod ti necu dati samo hrabra srca tu plivaju znati
Gledam ti ka vratima da l' si nekom svratila ove noci nisam taj sto te snenu pokriva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:29 | |
| Brate moj
Kad' jutrom se prosiri miris tamjana tad' odmah se podsetim na naseg Milana
Zivot je samo igra sa pravilima ali su ponekad i ona surova
Tvoj osmeh je grejao od Sunca toplije tvoje oci su bile od neba vedrije
A tvoja dusa k'o svilen' konac bila je Bog nije smeo da konac prekine
Ref. Brate moj sad' sviraci opet sviraju moj Milane, vise te nema u srce diraju
Brate moj pevaju pesme sto voleo si tad' samo jednu oni ne smeju "Ako umrem mlad"
Po dobrim delima mi tebe pamticemo u nasim srcima tvoj osmeh nosicemo
K'o jedno jato bili smo druzina sve dok najlepsa ptica nije odletela
I otac i majka brat i prijatelji za tvoju su dusu dlanove sklopili
Ponosni oni na tebe ostaju jer dobri ljudi nikad' ne umiru |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:29 | |
| Ako mene pitate
Imam sve sto sto ziv covek pozeli ko to gresi pa nam ljubav lose podeli
Svega imam od sveg sto vredi samo mi ljubav sudbina stedi
Ref. Ako mene pitate da l' mi nesto fali ime njeno zovite dirajte gde boli
Ako mene pitate sto se nocu budim neka boli, pustite jos joj sliku ljubim
Dajem sve za malo ljubavi ko to hoce sa mnom za noc da se zameni
Svega imam od sveg sto vredi samo mi ljubav sudbina stedi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:30 | |
| Dodji kuci
Shvatio sam sve u trenu kad si otisla da je lakse biti onaj koji ostavlja stavio sam slike nase pored kreveta i na jastuk jednu ruzu da te podseca
Ref. Da te ceka kad se vratis da me sanjas, da me pamtis da te prodje sto te muci samo, draga, dodji kuci
Sve te ceka kad se vratis sve sto sanjas, sve sto pamtis sve da prodje sta te muci samo, draga, dodji kuci
Popio sam crnu kafu hladnu, jutarnju bacio jos jedan pogled ka ogledalu gledalo me lice stranca pa sam stavio i na njega zadnju sliku sto sam nasao |
| | | Gost Gost
| Eva
Zasto smo sami, Eva na brodu bez kormilara gde stara ljubav se sliva nova tuga se stvara i nova ljubav izgara aha
Zasto smo sami, Eva na ovoj reci bez vode gde tonu obale desna i leva a vrbe cekaju nepogode
Ref. Ti i ja gde smo pogresili ti i ja sta nismo resili ti i ja, ko to zna svi samo ne i mi
Zasto smo sami, Eva na ovoj reci bez vode gde tonu obale desna i leva a vrbe cekaju nepogode |
| | | Gost Gost
| Necu pustiti ni glasa
Uvek oko ponoci kao u po' bela dana cekam na poziv tvoj zurim u vrata otkljucana
Doci ces ako setis me se ikad' draga, shvatices mozda sad', mozda nikad'
Ref. Necu pustiti ni glasa nek' te on do gole koze skida ostacu po kazni medju ova cet'ri zida
Nisam bio svetac nekad' si me takvog htela stradao bih opet kad' bi me jos jednom zelela
Ako bacas godine svaku koju sam ti dao pitaj se zasto sam voleo i ostavljao
Doci ces ako setis me se ikad' draga, shvatices mozda sad', mozda nikad'
Ref.
K'o ludaku nasred gubilista sve je moje tebi nista, hej |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:31 | |
| Zato sto znam
Boja tvog glasa tugu donosi kad pomislim da sutra nema te ostaje mi prazna soba, puna tvojih mirisa malo duse, mnogo secanja
Ref. Zato sto znam, tacno znam da te sutra biti nece zato sto znam, dobro znam i kad sam s drugom, ja sam sam zato sto znam, od svega sad samo sliku tvoju imam da bar njoj ja kazem volim te
Mislio sam, dugo ce trajati da cu se sa tobom buditi ostaje mi prazan krevet, prepun tvojih dodira malo duse, mnogo secanja
Ref.
Zato sto znam da te sutra biti nece zato sto znam, dobro znam i kad sam s drugom, ja sam sam zato sto znam, od svega sad samo sliku tvoju imam da bar njoj ja kazem volim te |
| | | Gost Gost
| U casi prepunoj
Ti nisi nista bolja od svih koje znam mozda sam maler mozda los je bio dan
Sto je mnogo, mnogo je ja dalje idem sam dusa prazna postala je nemam sta da dam
Ref. U casi prepunoj jedna kap je previse jer meni dosta je tvoje igre prljave
I istinu kad' govoris ti lazes me ma, prevare k'o vazduh su ti potrebne
Sve sami porazi kad' bolje pogledam samo me pusti sad' da malo budem sam
Sto je mnogo, mnogo je ja sad' te ostavljam gubim se u mraku meni treba novi dan |
| | | Gost Gost
| Veceras
Ti najbolje znala si da ubijes sve dobro u meni znam sad vise ne ide da prodajem najbolje godine
Jer gde se radja prevara tu ljubav umire
Ref. Veceras kada odu svi poslednji put ja bicu tvoj iako sutra odlazim sa sobom ponecu svoj bol
Veceras kada slave svi meni je vazduh kao dim tebi se jutro raduje ja cekam dan da osvane
Ti najbolje znala si da sakrijes sve lose u sebi sad vreme mi prolazi ja kako znam, ti nek' si srecna s njim
Da Bog da kad ga zagrlis na pamet padnem ti |
| | | Gost Gost
| Zatvor bez zica
Jos jedna noc bez tebe, mozda meni poslednja gledam u zid, ma iste smo boje smo i on i ja u ruci jastuk da da mu kazem kol'ko falis mi bice mi lakse kad u mislima te zagrlim
Ref. Neka mi uzmu vazduh, tebe nek' mi ostave mene ce kise, tebe Sunce neka ogreje ja srce nemam, jer ti kucas mi u grudima zivim u zatvoru bez zica od kad si otisla
Sad molim se da satovi mi brze kucaju na njima kazaljke se vise ne poklapaju mozda je tebi kasno da me opet zavolis ali je rano da od tebe ja se oprostim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:32 | |
| Tek 20
Tvoj lenji pas dremao je kraj kamina pogled bese mu kao nezni zvuk klavira
Da me volis ti tvoja sam zenica i da ne das me da me ne das nikom' nikada
Na zidu sat odavno ponoc prosla je na krilu mom' sakrila si svoje uvojke
Tad' bilo je vise od ljubavi, a sad' k'o prvi sneg Sunce otopilo je sve
Ref. 2x Tek dvadeset nam je bilo godina zbog mladosti, jedna sreca nestala jos dvadeset moze godina da prodje moja si ljubav jedina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amadeus Band 29.05.10 15:32 | |
| Ruski rulet
Da nosim povez preko ociju spreman sam da se karte otkriju na scenu dolaze svi porazi kroz glavu ceo zivot mi prolazi
Na zidu senke dok smo zajedno kriju nam mesto gde je opasno ali kad jutro glavu podigne ljubav na drugu stranu pobegne
Ref. Ruski rulet ti i ja jedna je greska dovoljna ko je u pravu ko je kriv ko nema ljubav nije ziv
Ruski rulet ti i ja jedna je greska dovoljna ko je u pravu ko je kriv ako odes nisam ziv
U srce teske reci pucaju vreme i mesto nam ne biraju ko ima odgovor na pitanje bojim se, bojim jer blizi se svitanje
Na zidu senke dok smo zajedno kriju nam mesto gde je opasno ali kad jutro glavu podigne ljubav na drugu stranu pobegne |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Amadeus Band | |
| |
| | | | Amadeus Band | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 174 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 174 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|