|
| Osman Hadzic | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Osman Hadzic 06.04.10 18:08 | |
| Pita me pamet
Gledam te preko puta s njim a kad se sretnu pogledi Boze, kao grom da me pogodi
Zar par minuta njeznosti i poljubac za laku noc mogu da imaju toliku moc
A sve je cisto, sve je jasno da smo suprotni svijetovi i sto si dalje sve te blize donose ljubavni vjetrovi
Ref. 2x Pita me pamet, gdje mi je srce gdje sam se to izgubio pita me pamet, a gdje mi je bila kada sam te poljubio
Pita me pamet, sta mi to treba kad imam ljubav i sretni dom pita me pamet, i ja se pitam otkud ti u srcu mom
Gledam te preko puta s njim i to me prosto ubija kad moja nisi sta tu trazim ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osman Hadzic 06.04.10 18:08 | |
| Nikada ti necu reci
Kad te nema mesec stane kada ides nocu svane kada dodjes sve se njise kad ne dodjes sve uzdise
Ref. 2x Nikada ti necu reci koliko me tesko bolis nikada mi nemoj reci da li me i stvarno volis
Dodji na cas pa da svane donesi mi one dane kad te nema, nema zene kad te nema, nema mene
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osman Hadzic 06.04.10 18:09 | |
| I ovako i onako
Ne mogu se naci u toj prici mene nema, mene nema vise tu prije tebe nisam imao problema a ni ljubav najvecu
Sad mi je jasno zasto ljudi uzdisu i umiru daju sve sto imaju
Ref. 2x I ovako i onako sve bi opet propalo jer me nikad stvarno nije tvoje srce voljelo i ovako i onako kako god se okrene nisam bio ja za tebe ni ti nisi za mene
Izbrisi me molim te i svih sjecanja iz adresara iskidaj stranicu suvisna su sada tvoja pitanja moga strpljenja presla si granicu
Ja samo probam spas'ti sta se spas'ti da kraj tebe mi zivot propada
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Ako ima ljubavi
Jedina moja sve ti mogu dati ali nemoj, nemoj srce uzimati
Ref. Ako ima ljubavi neka nam se vrati u srce tuge vise ne, ne moze stati
Ako ima ljubavi u srce tuge vise ne, ne moze stati ako ima ljubavi
Ako ti moram svoje srce dati i ti ces onda sa mnom zaplakati
Ref |
| | | Gost Gost
| Cemu suze na rastanku
Pod otkriljem mjesecine jedan covjek, jedna zena poljubac uz dvije suze i prica je zavrsena
Ref. Zasto suze na rastanku cemu sada prica ova kad rastanak svaki znaci dva pocetka nova
Skriveni uz sjenci noci on i ona nikad vise ona s drugim, on sa drugom svako novu pricu pise
Ref.
Sjajne zvijezde nikad vise vidjeti ih skupa nece zasto suze na rastanku kada zivot dalje tece
Ref. |
| | | Gost Gost
| Idu godine
Jos i sad, kad prve pahulje slete na moj prag korak tvoj ko da dodje da mi kaze jos sam tebi drag
Jos i sad, kad bijeli golub sleti na moj krov pomislim da vracas se s prvom zorom ti u zivot moj
Ref. 2x Jedna za drugom idu godine nisu nam nisu iste sudbine tvoja je sudba da si sretna s njim moja je da te ne zaboravim
Jos i sad, kad s proljeca dodjes mi u san pozelim da mi kazes sto sam tuzan i sto zivim sam
Jos i sad, kad bijeli golub sleti na moj krov pomislim da vracas se s prvom zorom ti u zivot moj
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osman Hadzic 06.04.10 18:10 | |
| Dunjo moja
Za tebe sam se borio za tebe carstvo stvorio kule do neba gradio tebi za ljubav sve radio (2x)
Ref. 2x Dunjo moja, dunjo zuta sad je nasih pet minuta pet minuta, zivot cijeli hajde sa mnom ga podijeli
Tebi sam pjesme pisao za tvoju ljubav disao krenimo punim jedrima u zivot sreco jedina (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osman Hadzic 06.04.10 18:11 | |
| Kad jednom sve to prodje
Kazes da se ne kajes sto se sa mnom rastajes zasto onda suze krijes pa se lazno smijes
Ref. 2x Kad jednom sve to prodje i kad ostanes sama shvatices da sam te volio do posljednjeg dana
Kazes da mi neprastas rastankom me kaznjavas kaznices i samu sebe kad izgubis mene
Ref. 2x
Zbog rastanka ljubavi dugo cemo zaliti al' jos uvijek kasno nije da bude k'o prije
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osman Hadzic 06.04.10 18:12 | |
| Istina je duso
Zaljubljen sam ja u tebe i u tvoje divne oci ali nesmijem da ti kazem nemam snage, nemam moci
Ref. 2x Istina je duso vjeruj mi ne lazem volim te al' ne znam kako da ti kazem
Zaljubljen sam ja u tebe volim tvoju narav blagu al' za prvi korak duso nikako da skupim snagu
Ref. 2x
Zaljubljen sam ja u tebe i ruke te moje traze ja te volim ali srce srce nesmije to da kaze
Ref. 2x |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Osman Hadzic | |
| |
| | | | Osman Hadzic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 323 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 323 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|