|
| Djogani | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Djogani 06.04.10 17:30 | |
| Andjeo bez krila
Sta cu ti ja, andjeo bez krila nikad' sama, a vecno nicija i sto za ljubav rodjena nisam nijednog volela, a sto ih zavela
Nemoj i ti na spisak ranjenih nije bajno tamo tvoje mesto da budes sa mnom cini te srecnim al' nije ljubav to, to je prokletstvo
Ref. Nije me ni bolji naucio da volim sto bi vreme gubio ti nece moje srce u ruke onom sto prvo telo primeti
Nije me ni bolji naucio da molim to neces ti doziveti nece moja suza pasti za onim sto mi je samo sledeci
Sta cu ti ja, andjeo bez krila kao najlepsi cvet, ali bez mirisa treba da si svestan da nisam vise klinka ceni se kod mene to, to sto odbijam
Nemoj i ti na spisak ranjenih nije bajno tamo tvoje mesto da budes sa mnom cini te srecnim al' nije ljubav to, to je prokletstvo
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:31 | |
| Cekaj me kod kolima
Zar ti stvarno, mala ne znas ko sam ja zar ti nikada nisi cula za Djoganija e, pa to sam ja, da l' si znala to dodji da malo, malo djuskamo
Hajde, vodicu te sad odavde ja i cekacu te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me
Stani, nisam babaroga niti opasan k'o droga ali ipak hocu da ti skinem ruz tako lepo je u mraku a ja nisam, znas, u braku ja sam, sada sam samo Sladjin bivsi muz
Ja bicu poznata znam, bicu poznata jer sam s tobom vidjena u svim novinama, u svim novinama
Ref. Ja, bices poznata znam, bicu poznata jer si sa mnom vidjena u svim novinama, u svim novinama
Svasta cujem, ali nikako nisam ljut koliko me ima po novinama postao sam zut ma opusti se i uvuci mac dobro nam dosla, sad i ti si trac
Kovaju o meni mnogi vicovi nezgodni ko pokvareni slicovi a ti da, kao da nisi znala ko je ko ma pusti to, hajde da djuskamo
Nikada ne nosim kravatu nikako ne plivam u zlatu ali ljudi ipak znaju ko sam ja meni igra je u krvi stvarno sam najbolji i prvi hoce svi da djuskaju kod Djoleta
Hajmo svi kod Djoleta svi kod Djoleta da bih bila vidjena u svim novinama, u svim novinama
Ref.
Sada te imam u rimi zapalim vatru i ostavim pesmu da kuva se dok se jos dimi a onda da duvam i duvam i pitam se da l' ce City to da primi i da l' ce to da snimi ali kad snimi ima da bude krimi
Otvaras usta na zvuk doteras malo svoj struk dodjes kod mene na kurs implante stavi i sta ce ti brus puknem soma il' dva da te probijem ja i ceo svet s tobom ce da djuska
Znaj da sa mnom sve je Grand daj, dodji na moj stand estrada nam je ko buvlja pijaca i, i mesta ima jos iako pun je kos ma veruj da si samo ti jos falila
Samo ja sam falila ja sam falila da bih bila vidjena u svim novinama, u svim novinama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:32 | |
| Odlazim zauvek
Ref. Zovem da kazem ti "zbogom, ja odlazim zauvek" al' ponos kad poklekne sa usana pobegne "volim te"
I dzaba hiljadu razloga scena i uvreda sto bole me kad uvek setim se onih sto najlepse se oproste
Koliko sam puta sebi rekla nemoj da mu prastas pa se pitam da li sam to ja kad stanem kraj ogledala
Ta zena to nisam ja ja sam jaka, a ova je slaba jedna zeli da kaze ti "ne" a druga place da ostane
Ref.
Ja odlazim zauvek 4x
Koliko puta ja sam zelela da me ti ne zoves i svaki put se za usnu ujela pozelela da dodjes
To nisam ja u ogledalu bolje za sebe diraj nju jer kada misli da mrzi te onda te voli najvise
Ref.
Ja odlazim zauvek 4x
Ref.
Ja odlazim zauvek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:32 | |
| Slaba na tebe
Sve dok je pored tebe ona ja manja sam ti od mikrona kad samo znao bih sta gubis pozeleo bi da me ljubis
Ref. Slaba sam ja na tebe zelim te samo za sebe a ti imun si na mene dig'o si dobar zid
Slaba sam ja na tebe zato ljuta sam na sebe jer ljubomora me grebe trebas mi kao mir
Sve dok je na mom' mestu ona najludjim stvarima sam sklona ne veruj zeni kad ne zeli ni sa jednom drugom da te deli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:33 | |
| Vrati se
Brzo proslo je, tuga ostaje sreca je sa letom nestala odlaze mi sni, duso, tamo gde si ti gde nas niko ne moze pronaci al' to nije sudbina, vise nikad ti i ja
Ref. Vrati se, jer nemam vise snage da trazim oci drage samo na tebe zelim da se oslanjam vrati se, jer nemam vise nade secanja dusu vade i bez tebe vise, vise ne sanjam
Svaki novi dan je tako dosadan al' teram se da ne mislim na nas odlaze mi sni, duso, tamo gde si ti gde nas niko ne moze pronaci al' to nije sudbina, vise nikad ti i ja
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Ref. Sama, kao plamen od svece sto sja luda, kao niko za tobom sam ja tvoje ime kroz snove dozivam
Doso si na moje srce kao na oblak stao si i sad se pitam da li bas sve prolazi
Oko mene je ostao trag jos uvek se nadam i jos si mi drag volim te glasom svih pesama mojih
Cujes li ovu reku sto suze mi nosi vidis li ove ruke sto kao prosjak traze mir
Snovi su moji sruseni svet i ne postojis nigde kao ledeni cvet u drugima trazim te gde si ti
Ref.
Cujes li ovu reku sto suze mi nosi vidis li ove ruke sto kao prosjak traze mir
Snovi su moji sruseni svet i ne postojis nigde kao ledeni cvet u drugima trazim te gde si ti
Ref.
Znam da nema te srece za nas trazim u tebi utehu, dugu i spas tvoje ime kroz snove dozivam |
| | | Gost Gost
| Srusio si mi sve
Srusio si mi sve i doneo si kraj a sada gledaj i uzivaj
Pogled mi tvoj odmah govorio pre nego sto sam znala srce sam ti dala a ti si mene vesto lagao srecna sam bila dok te nisam znala
Takav ja sam, mozda gad sam ti to znas, a da li znas da ja sam taj sto dace tebi raj ili kraj nocu znaj tebe da otrgnem od andjela jer ti si tako nevina sad ipak kao ja
Ref. Jos jednom pogledaj sta si od mene stvorio k'o da me nikad nisi voleo srusio si mi sve i doneo si kraj a sada gledaj i uzivaj
Moras da priznas i tebe je zabolelo zato slusaj sta ti srce govori znam da si me barem malo volio ali ponos je jaci od ljubavi
Srce laze kada voli ti to znas a da li znas da ja sam sam u nocima, ludila, bez dna i sta tebi da ponudim kad nemam sta osim zrna ludila i umila da, da |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:34 | |
| Secam se
Secam se, kad su me usne te poljubile najlepsi san su mi pruzile bilo je prolece, znala sam, bolece kada te kraj mene ne bude
Ref. Hej, zar ne prepoznajes me sad zar nestao je svaki trag pobedile su godine al' ja jos uvek secam se
Zar ne prepoznajes me sad zar nestao je svaki trag pobedile su godine al' ja jos uvek secam se
Secam se, da sam te imala najkrace al' od svih volela najvise bilo je prolece, znala sam, bolece kada te kraj mene ne bude
Ref.
Secam se te tihe noci u sobi ti i ja znali smo da ce proci ljubav koja traje nikad nema kraj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:34 | |
| Tebi trebam
Gora je istina iz oka tvog proila i mene zelis ti, tebe k'o sto zelim ja i pusti pogled moj da popijem taj osmeh tvoj nek' dusu ispuni u noci ovoj vatrenoj
Hajde malo, hajde malo ah samo malo, hajde malo da te volim, da te volim bas mi je stalo, samo malo
Ref. Tebi trebam samo ja moj te pogled osvaja meni trebas samo ti da me volis, da me volis tebi trebam samo ja moj te pogled osvaja meni trebas samo ti hajde duso reci me
Zasto se gledamo, kome sada treba to daj da se predamo kada isto zelimo i pusti pogled moj da popijem taj osmeh tvoj nek' dusu ispuni u noci ovoj vatrenoj
Ref.
Hajde malo, samo malo tebi trebam samo ja meni trebas samo ti hajde duso reci mi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:35 | |
| Pratim tvoj trag
Ref. Pratim tvoj trag, sledim tvoj znak od kise i vetra i pratim tvoj trag, cujem tvoj glas kako zove da pronadjem spas
Sama celu sam noc cekam da rodi se dan sumnja obuzima svest gde god da odes
Ref.
Sama sa snovima sam lutam po sumraku zla trazim tvoj pogled kroz noc gde god da odes
Ref.
Bio sam tu, sada sam daleko da li ti znas da ti treba drugi neko neko drugi, neko drugi je za tebe mogla bi za promenu da mislis na sebe
Zato, zato sada stani mozda ce ti biti bolje kada opet budes svoja videces da ipak nije trebalo da budes moja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:35 | |
| Svaki nas tren
Ne stavljas poruke na moje jastuke i samo cini se da vise nema te
Ponekad tvoja stvar od tebe meni dar na zemlju spusta me gde vise nema te
Ref. Svaki nas tren tako mi nedostaje suze su sve sto mi od tebe ostaje i kad bi ovo bila zadnja suza nikada je nebi pustila
Rekli smo nikada a tacka prekida ko bomba pala je sad skupljam delove
I niko nezna sto se tako svrsilo i puklo kao grom kisa u srcu mom
Ref.
Da te nebi izgubila
Ref.
Da te nebi izgubila
Tako mi nedostaje suze su sve sto mi od tebe ostaje i kad bi ovo bila zadnja suza nikada je nebi pustila da te nebi izgubila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:36 | |
| Pravo lice
Ledene su oci te cekale na tren iz tvojih usta lazi sve u meni nasle plen islo ti na ruku sve zacarala si me bez snage da ti kazem ne bez bitke dao sve
Iz koje price si dosao pred mene i na sta lice te lazi istrosene bio si ubedjen da bice lako i sada kad si pobedjen trunes polako
Ref. Pravo lice grabljivice sad je jasnije, on uzima sve pravo lice grabljivice pre il' kasnije se pokaze
To tvoje srce divlje je kao zemlja nicija u njemu ljubav ne nice samo korov izbija
Necu da cekam ceo vek da bi se probudila kad nema te to je moj lek protiv ludila |
| | | Gost Gost
| Predji me
Mislio sam da sam lud i da za sve sam krivac bio ja sad verujem samo u svoj sud jer ti si se pokazala
Nasu srecu ti si zgazila kad sa drugim si se mazila cini mi se nisi me ni volela kada mu nisi odolela
Ref. Predji me predji me jos ovaj put predji me
Na tebe vise nisam ljut ne krivi me za sve sto ti se desava jer sve si to zasluzila
Da li sto pre izbrises po svaku cenu htela si na mene da ne mirises al' sve ces skupo platiti
Nasu srecu ti si zgazila kad sa drugim si se mazila cini mi se nisi me ni volela kada mu nisi odolela
Ref.
Oh oooooh, predji meeee predji meeee predji me predji me jos ovaj put predji me
Na tebe vise nisam ljut ne krivi me za sve sto ti se desava jer sve si to zasluzila |
| | | Gost Gost
| Ozeni me
Znam ja dobro muski rod svi vi lepo lazete satro puni kao brod i tako to
Zeljni prave ljubavi al' vas zene koriste na istu foru dobijete trazeno
Nisam ja u fazonu nista pre braka al' stvar principa znaj da nisam laka
Ref. 2x Ozeni me i shvaticu te ozbiljno ako se stvarno volimo, sad mi dokazi ozeni me, bice ti zivot kao san medeni mesec svaki dan, obecavam
Znam ja dobro muski rod svi vi zvezde skidate dobro da na nebu jos i sijaju
Kazes lepa, pametna a mislis da sam naivna tvoji komplimenti mi ne prijaju
Nisam ja u fazonu nista pre braka al' stvar principa znaj da nisam laka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Djogani 06.04.10 17:37 | |
| Ostavljena bez nade
Ima neceg svetnog u letnjim nocima sto tera uzdah da se iz grudi otima zapalile su meni sve te tvoje oci vatrene igrom svojom ti dao si mi deo sebe
Ref. A sada ranjena sam ja tvojim usnama jer neko drugi te krade ranjena sam ja, tvojim usnama ostavljena bez nade
U tebi videla sam ceo svet za tren a nestao si brzo kao vetrom odnesen dao si da osetim sve sto nisam smela sa zadnjim uzdahom jedna noc te odnela
Ref. 2x
Miris mora, miris leta a u mome srcu seta secam se proslog leta sad sam sam
Zelim tebi da se dam nije me sram da priznam da kleknem da te molim uvek cu da te volim
Ref. 2x |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Djogani | |
| |
| | | | Djogani | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 373 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 373 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|