|
| Bojan Rajovic | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Bojan Rajovic 06.04.10 17:11 | |
| Latice od ruza
U venama mojim jos su vatre njenih poljubaca na jastuku mome miris njene kose boje zlata
Ponesi joj, ptico bijela pjesmu ceznje srca moga tamo gdje je ona tamo stanuje i dusa moja
Ref. Pozdravi mi sve more, planine okupane mjesecinom prije zore ljubav jedinu, moju draganu zbog cije ljepote venu moje gore
Pozdravi mi je, reci joj da zna svake noci sanjam ruke da joj pruzam miris koze njen nezaboravljen njezan kao bijele latice od ruza
I sto puta da se rodim srce ne bih drugoj dao lud bi bio kad bih kraj nje ja u drugu pogledao
Jer samo je ljubav njena svetionik mog zivota tajno skloniste od tuge nepresusna ta dobrota |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:11 | |
| Bata
Lijepa, ali sama uvijek sjedis ti ne hvata te pice, ritam ne nosi sto si tako hladna, jadna ne bila izgledom si mene raspametila
Ref. Pusti da te bata nauci da zivis u rukama mojim dugo da pozivis pa da ti od sjutra sve na pjesmu krene da te noci lude sjecaju na mene
Pusti da te bata nauci da zivis u rukama mojim dugo da pozivis sjedi mi u kola, samo natenane da te bata provoza na tablice strane
Drugarice tvoje sad su vesele a ovdje su dosle da se zabave sto si tako hladna, jadna ne bila izgledom si mene raspametila
Ref.
Hvorfor spiller du saring; smart idag naring;r du ik' er min sag naring;r jeg ik' har lyst mer til dig hvorfor kigger du tilbage paring; mig
Hele tiden sir du jeg er sej hvorfor garing;r du saring; ik' din vej kommer du kommer du over til mig saring; jeg kan synge en sang for dig |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:12 | |
| Crna lala
Svatova, svatova biti nece meni u rukama vene cvijece hej, moja crna lala nekom drugom vazda cvjetala
'Ej, moj Bobane, crni covjece sta ces sada ti, reci mi
Pogledaj, sunce do mene ne stize mjesec mi kapke spusta i podize danima samo drijemam sanjam sve, sve sto nemam
Postelja hladnija mi od mermera oblake vise niko ne otjera danima samo drijemam sanjam sve, sve sto nemam
Ljepotice, trepavice moje voljene crne kose spustene
Ref. Svatova, svatova nece biti kisa ce, kisa ce dugo liti hej, meni nema ljeta crna lala drugom cvjeta
Svatova, svatova biti nece meni u rukama vene cvijece hej, moja crna lala nekom drugom vazda cvjetala
'Ej, moj Bobane, crni covjece sta ces sada ti, reci mi
'Ej, moj Bobane, crni covjece bit' ce prinova, 'ceri i sinova
Pogledaj, vec sam razum izgubio dangube usne kojim sam ljubio danima samo drijemam sanjam sve, sve sto nemam
Postelja hladnija mi od mermera oblake vise niko ne otjera danima samo drijemam sanjam sve, sve sto nemam
Ljepotice, trepavice moje voljene crne kose spustene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:12 | |
| Kosaci
Sa njim je bila kad sam je sreo u casu kap mi dolila k'o da me hladnom vodom tad po celu polila
On je ljubi i ona njega nisu se stidjeli samo su stegli tijelo uz tijelo kad su me vidjeli
Ref. Hej, kosaci, ne kosite travu gdje je ona gazila tu su negdje njene stope jos tu su, kad je odlazila
Hej, kosaci, ne kosite cvijece na nju nek mirise ja i tako nemam srece rane me ubise, to mi je previse
Jos je lijepa, takvu je pamtim u krvi jos mi stanuje i dalje patim za njenom sjenom jos jednom da mi je
On je ljubi i ona njega nisu se stidjeli samo su stegli tijelo uz tijelo kad su me vidjeli
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:15 | |
| Provokacija
Nepristojno hodas radis to najbolje musko ti je srce pista za nevolje bas si onih dana na moje sletjela pricas kako dugo decka nisi imala
Ref. 2x U oci me gledas opako, a to mi prija gledas me, a ne das to je provokacija kazi sta bi htjela, koji dio moga tjela kad si tako smjela, sto si pocrvenjela
Nisu duge noge na tebi najbolje nisu vrele usne mamac za nevolje nesto me ka tebi sve vise privlaci bez dodira to me svlaci i oblaci
Ref. 2x
U oci me gledas gledas me a ne das to je provokacija kazi sta bih htjela kad si tako smjela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:16 | |
| Ubi me ti
Ubi me ti, moja ljubavi al' ko je kriv ne spominji, molim te ubi me ti, zelju ispuni a grijeh na dusi nosices jer volim te
Ne zali, ne stedi samo srce promasi mi njega ne ozlijedi jer znaj da u njemu zivis ti
Ref. Prva laz mi je bila to znam da se bojis da cu ponovo reci da samo bicu tvoj, a ici njoj nek tuga zivi, mrtav sam bez tebe ne smijem vise sam i ovo srce umrijece bez tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 06.04.10 17:19 | |
| Puklo srce
Umoran posle dugih, laznih nada namucen suncem grabljivim vidjeh ti oci, rekoh evo hlada da jos jednom zivot prozivim
Ref. Puklo srce na komade proklet da je ko ti dade oci carne, usne lazljive hej mislio sam znam zivotu svaku rijec i svaku notu ti me u ponor odvede
A ne znam sto su usne tvoje skupljale sa mojih rana so i trijeznile od tudjeg vina da bi me i tvoje ubilo |
| | | t1rejble2r Početnik
Broj postova : 16 Godine : 35 Datum registracije : 13.08.2012
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 23.10.12 12:47 | |
| Kao vazduh koji disem, Kao srce sto u meni bije, Toliko ti znacis meni, A tebi svejedno je.
Da si otrov, ja bih te popila Da me kunes, sve bi oprostila Zbog tebe padam na koljena Jer znam, nisam te preboljela.
REF. Teci mi kroz vene, tugo moja Ako zelis da ti zivim. Teci mi kroz vene, Jos veceras, Pa nek umrem da se smirim..
Teci mi kroz vene, tugo moja Ako zelis da ti zivim. Teci mi kroz vene, Jos veceras, Pa nek umrem da se smirim Od tebe.
Kao gresnik mrakom lutam ja, Kao ruza poslije kise.
Umorna sam ti od cutanja, Znas, volim te najvise.
REF. x2
| |
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 23.10.12 12:47 | |
| Rekli su mi dobronamjerno malo mucni svojom glavom rekli su mi moji drugovi da s tobom necu proci slavno
Rekli su da zivot jedan je i da nisi toga vrijedna lijepu zenu lako zavolis a ti si lijepa k'o nijedna
Refren S kim si sad dok noc polako pada ja sam sam jer jos se tebi nadam uzela si oci moje druge ja da ne gledam uzela si sluh da sapat drugih zena ne slusam
Uzela si zivot moj sreca me otpisala kad si mi se osmijehom na srce ti potpisala
Rajske ptice su me pratile dana kada sam te sreo na prvi pogled sam zavolio tebe koju nisam smio
Vrata raja si zatvorila sad mi djavo mira neda lijepu zenu lako zavolis a ti si lijepa k'o nijedna
Refren | |
| Naslov: Re: Bojan Rajovic 23.10.12 12:48 | |
| Kao stari ratnik za ljubav se borim spreman i da padnem zbog one koju volim da me slomi tako nije mog'o niko kostala si, kostala me, lutko, djavo i po'.
Za stolovima jos se pijan budim mamuran teturam sve do stana nek' upiru u mene prstom ljudi al' vratice se meni jednog dana.
Kad se opet dotjeras za mene
REF. Gore splavovi, moji lavovi ove noci opet sa mnom piju pa mi govore, hej, moj otrove da opet ces mi sjediti u krilu.
Hiljadu sam puta ginuo zbog tebe rekao bih ti zbogom, a kako protiv sebe a ja posle svega volim te k'o niko kostala si, kostala me, lutko, djavo i po'.
Za stolovima jos se pijan budim mamuran teturam sve do stana nek' upiru u mene prstom ljudi al' vratice se meni jednog dana.
Kad se opet dotjeras za mene
REF.
REF. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bojan Rajovic | |
| |
| | | | Bojan Rajovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 106 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 106 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|