|
| Dzenan Loncarevic | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:04 | |
| Ludujem
Ti vrckas ocima pred drugim momcima na vratu si sakrila tragove usana
Ref. 2x A ja ludujem moje medeno ludo, ludo, ludujem srce ledeno
Ti vrckas ocima pred drugim momcima i mene nema u tvojim ocima
Ref. 2x
Ref. 2x
Ludo, ludujem srce ledeno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:04 | |
| Dobro je to
Hej, ja nisam on, to treba da znas kada me gledas vidis li mene il' njega rekla si mi to, sta je bilo i kakav je kraj i sad si sama, a tako lepa si, znaj
Gledam te, gledam i brojim dane jedan po jedan da zagrlis me, da ti se predam ljubav plasi te, znam
Ref. Samo voli me, dobro je to sta je bilo, bilo je, sad je gotovo ti bit ces moja, to srce zna to nije sala, moja mala
Oslobodi se, dobro je to ako ljubav plasi te, kazi slobodno drugi je mozda i lud i besan a ja sam takav kakav jesam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:05 | |
| Idi bilo kome
Dosla si kad vise nemas kome rec po rec i gledam kako tones i gledam te, suza blista lica ista si ostala
Ref. Idi bilo kome idi, nek' te lome i vetrovi i lazi vise me ne trazi samo ne mogu takvu da te gledam
Idi, hvala Bogu takvi ljudi mogu sve i gde nisi smela reci nisi htela slazi, bar to si uvek umela
Kajes se i sad bi da ti prastam hteo bih, al' vise nemam za sta kada vidim te, draze mi je da si stara ti ostala
Ref.
Ref.
Bar to si umela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:05 | |
| Ti me pitas
K'o da znas, k'o da to predosjecas ti si tu kad tvoje ime krene stane mi na usnama
Samo tvoj ja sam dusom ostao s kim da zivot mijenjam da bi bilo lijepo ponovo
Ova bol sto bar nije nevjerna lomi me ma koliko bio ja
Ref. A ti, ti me pitas gdje sam sinoc bio i u mislima sam samo s tobom a gdje bih drugo bio
Jos veceras nek' te nemam nek' sutradan svane sada i zauvijek budi samo moja kao nekada
Ti i ja nismo bili samo par jedan svijet za sebe, tamo negdje jedno drugom sudbina
Sada znam nisam ziveo ni dan jer je stalo vrijeme kad' od mene ti si otisla
Stara bol u srcu mom se odmara razdire, zaborav te ne pusta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:06 | |
| Voli me
Znam da tebi dugo nisam onaj pravi da se pitas sta ti je to trebalo znam i gde i kad mu ides kao spavam kad mi stignes i ne krivim te zato nimalo
Znam da nisam bio prijatelj ni covek onaj kakvog si me ti zavolela ako ostanes, ja dajem ti ljubav svoju dovek' za sve sto si zbog mene podnela
Ref. 2x Voli me i kad niko drugi ne bi mogao cekaj me, ja sam tebe ceo zivot cekao jer te cuvam i kad zaspis s tudjim usnama na telu kad se gasis, tvoj sam zar u pepelu
Na mom mestu nocas postelja je prazna al' bez suza ti si bol precutala ispod osmeha me krila nikad niko da ne sazna da dusu si zbog mene prodala |
| | | Gost Gost
| Leptira let
Otvaram oci kao da sanjam zar je sve oko nas nestalo mostova nema, nijednog za mene preci taj put do nje nemam gde
Ref. Hej, zar je sve kao taj prvi sneg dok je tu, svi se raduju hej, zar je sve kao leptira let prelepo, a traje minuta pet
Pitam sve ljude sta je to sa mnom niko me ne vidi i ne cuje mostova nema, nijednog za mene preci taj put do nje nemam gde
Ref. 2x
Otvaram oci kao da sanjam zar je sve oko nas nestalo mostova nema |
| | | Gost Gost
| Nikome ni rec
Koliko zelim te, toliko nemam te i svaki korak s njom ka tebi vrati me
Ref. 2x Nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj
I sta nam ostaje od ove ljubavi kad ono najlepse nismo doziveli
Ref. 2x
Da izdrzim ovaj mrak, da prezivim ovu noc ne bi mi osvanulo, bez tebe osvanulo
Ref.
Nikome kad znas da nisam bio jak i samo laku noc pozeli mi za kraj
Ref.
Nikome kad znas da nisam bio jak i samo laku noc pozeli mi za kraj 2x
Hvala ti sto postojis i sto si zivot moj |
| | | Gost Gost
| Stare ljubavi
Kaldrma do tvoje kuce jedno serbe, slatko, vruce lepljiv miris, dim i ja osecam kroz prozore
Bela noc i vec je dan ne, ne, ne, ne, danas nisam pijan to srce hoce da te dozove ko duhove u svitanje ljubavi, stare ljubavi
Ref. 2x Hej, mjesece, otvori joj prozore da je pitam da li me njeno srce poznaje
Kao da je ljubav greh i da tvoj sam bas oduvek ni oblaci sto te skrivaju tugu moju ne slute
Tvoje ime moj je san ne, ne, ne, ne, ipak nisam pijan to srce hoce da te dozove ko duhove u svitanje ljubavi, stare ljubavi
Ref. 4x
Sneg mi skripi pod nogama setam belim cilimima okrecem se za tobom ne, ne zelim reci zbogom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:07 | |
| Pali me tvoje tijelo
Mogu ja, da se lud napravim prodjem k'o da te ne vidim al' te cijelu krisom odmjerim
Dodje mi, da na sve zaboravim pa i nju da ostavim samo da ti pridjem da te na sebi osjetim
Ref. Pali me tvoje tijelo pali, a ne bi smjelo vidis li burmu, vidis sve ali na to primas se
Pali me k'o nijedna nevina, tako cedna vidis po ruci, vidis sve ali za to briga te
Mogu ja, dobro da foliram prodjem i ne pogledam al' te ispod oka posmatram
Dodje mi, da na sve zaboravim pa i nju da ostavim samo da ti pridjem da te na sebi osjetim
Ref.
Malo je, sa tim da od tebe mi se ne ide lako je kad si sam skidas, al' te ne vide |
| | | Gost Gost
| Strah me je da te sanjam
Bar nocas nemoj nigde daleko e, da sam onda rekao to
Kad' bi tad' bilo sad' da mi Bog da sansu tu pa da vidim s neba poruku
Ne bi svanuo dan sto na dobro ne sluti dan zbog kog' ne vredi ustati
Ref. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam, nemam ja od tebe ni pozdrava ni saveta da ga poslusam kada kazes "mali, dalje moras sam"
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati |
| | | Gost Gost
| Nije mi stalo
Ova noc k'o molitva, nada na usnama da li si me volela, to nebo zna ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je
Ref. 2x Ma nije mi stalo, to srce malo da li je za me kucalo jos su mi tvoji poljupci sveti a ti ces drugog voleti
Ova noc od ludila nade mi ubila tvoje ruke ledene nisu za mene ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:08 | |
| Kosa do ramena
Da li si se pitala jeli prazna postelja s tvoje strane kreveta sa mnom kad si zivjela jeli prazna ostala
Da li su nas izdali oni dobri andjeli koji su nas cuvali bitku su izgubili il' su prosto zaspali
Ref. Kosa do ramena srce od kamena po tvojoj kozi biseri su rasuti zar ti nedostajem sad kada postajem samo jedan od bivsih ljubavi
Kosa do ramena srce od kamena po tvojoj kozi biseri su rasuti bas mi nedostajes sad kada postajes samo jedna od bivsih ljubavi
Da li si se pitala kad si vino popila kada si se opila i svima si priznala da bi mi se vratila |
| | | Gost Gost
| Ja sada imam sve
Ja nisam priznao kad sam te izdao da mnoge noci bio sam njen i kad sam voleo, druge sam ljubio i svakoj bio samo lak plen
U knjigu prevara davno sam upisan iz tvoga srca sad zauvek izbrisan
Ref. Ja sada imam sve, al' jedno fali mi da sve to s tobom podelim ja sada mogu sve, al' jedno ne mogu da pored tebe ostarim jer ko zna cija si i ko te raduje kad nisam znao ja, nek drugi voli te
Bila si najbolja, to nisam video za tvoju ljubav bio sam slep s tobom sam stekao, drugima prodao sad srece nemam ni za lek
Iz mog zivota si zauvek nestala u mome srcu si jedino ostala |
| | | Gost Gost
| Kad me nece
Snjegovi nek' nikad se ne otope ovu tajnu mogli bi da potope kad me vidi znace sta je nesreca takvog da me se ne seca
Sunce vise neka me ne ogreje da obasja licem sto se ne smeje ako sazna ljubav kako zaboli mozda nikog ne zavoli
Ref. Evo dusa, evo sve nocas bacicu pred ljude da od mene za zivota nista bas ne ostane
Evo srce samo da usne joj o meni sude kad me nece nista drugo meni ne preostaje
Crne kise nikad nek' ne prestanu da na licu tragovi ne ostanu pa da vidim tugu sto se ne pamti takvog da me nikad ne pamti
Sunce vise neka me ne ogreje da obasja licem sto se ne smeje ako sazna ljubav kako zaboli mozda nikog ne zavoli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic 06.04.10 11:09 | |
| Kad ostave te svi
Halo, ljubavi s kim si, sta mi radis vidim da si budna jos ti svetlo gori
Ne prekidaj vezu jos volim tvoj glas kazes ne znas ko je ovde tvoj najgori
Uspeo sam snove da ti unistim al' sam uvek znao kako da te tesim
Sada ti ne valjam u cemu je stvar za lose smo dane dobar bili par
Najgori, ovde tvoj najgori najgori, po sebe gori najgori, najbolji tvojoj ljubomori od sebe gori, znaj
Pricali nismo cini mi se dugo ma, zasto cutis reci nesto, tugo
Ref. Kad ostave te svi kad vide kakva si ja stvoricu se tu istoga trena
Znam nije Bog zna sta al' ostacu ti ja bar mene imaces za sva vremena
Kad crni labud tvoj zauvek nestane oprosti mu za sve sto nije smeo
Na jastuk pogledaj tu za njim ostace bar jedno maleno belo pero
Pricali nismo cini mi se dugo ma, zasto cutis reci nesto, tugo |
| | | Gost Gost
| Dobro mi ide
Gde li si nocas, to ne zna niko a svi bi hteli da si tu jos uvek cekam, samo toliko a znam da cekam uzalud
Ref. Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam neko je ljubi, a ja nocas poludecu sam
Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam drugi je ljubi, a ja i nocas spavacu sam
Sto je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu, dobro je
Mozda je tako, desi se lako da nekog volis uzalud desi se jednom, desi se triput' al' meni ko zna koji put
Ref.
Ref.
Sto je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu, dobro je |
| | | Gost Gost
| Ne budi me
U sebi letim u sebi padam u sebi cuvam zauvek nas svaki tren
U sebi sanjam da jos si nezna i cesto kazem u sebi da volim te
Ref. Ne budi me, ne ljubi me kada znam da me nisi nikada ni volela
Ne budi me, ne ljubi me kao sto ziveo sam pusti me da umrem sam
Pada noc na zivot moj ne zelim spas i gledam te i gledas me
Ref.
U sebi nosim i bol i suze jer znam da bices moj zivot u vecnom snu
I sve ti nocas u sebi prastam i milujem te u sebi a ti si tu
Ref.
I pada noc na zivot moj ne zelim spas i gledam te, i gledas me al' nema nas, nema nas |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzenan Loncarevic | |
| |
| | | | Dzenan Loncarevic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 377 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 377 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|