| | Kad roditelji brane vezu.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma

Broj postova : 4199 Godine : 27 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
 | Naslov: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 16:22 | |
| Cesto cujem price drugarica da im roditelji ne dozvoljavaju da ima decka zato sto nije iz dobre porodice, stariji je dosta od nje (a on stariji 2 godine -.-), nije dobar u skoli ili nesto sasvim 10-to...oni su uvek u stanju da smisle neki glup razlog. Pa, sta uraditi u takvoj situaciji, kad ti se neko svidja svidja svidja onako bas bas...mnogo...a oni ne daju... Jel im se treba suprotstaviti ili ih ipak poslusati i zasto? | |
|  | | californiamen Totalno relaxiran

Broj postova : 2464 Godine : 123 Datum registracije : 17.11.2009
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 16:43 | |
| Ne treba se suprotstaviti - iskustvo iz njih progovara: zato ih valja saslušati. Ali, ne i i - poslušati. Jer, ipak, tko može bilo kome nešto ( efikasno..) zabraniti? | |
|  | | Rokerka Ljubitelj foruma

Broj postova : 4199 Godine : 27 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 17:30 | |
| ma da....pa kad i ne poslusas posle ti zabranjeno da izadjes iz kuce -.- Mislim, ja nemam taj problem...meni decko sad ne treba  ali drugarice...evo 2 drugarice ne smeju u luna park zbog toga...ne daju im nista.... Ja ne znam...mislim, ne verujem da bi mi branili da imam decka koji se meni svidja...al ako bi branili, verovatno imaju neki normalan razlog... a ako im je razlog ocene ili tako nesto glupo...ko ih ebe onda  | |
|  | | californiamen Totalno relaxiran

Broj postova : 2464 Godine : 123 Datum registracije : 17.11.2009
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 17:35 | |
| - Pikachu je napisao/la:
- ma da....pa kad i ne poslusas posle ti zabranjeno da izadjes iz kuce -.-
Mislim, ja nemam taj problem...meni decko sad ne treba ali drugarice...evo 2 drugarice ne smeju u luna park zbog toga...ne daju im nista....
Ja ne znam...mislim, ne verujem da bi mi branili da imam decka koji se meni svidja...al ako bi branili, verovatno imaju neki normalan razlog... a ako im je razlog ocene ili tako nesto glupo...ko ih ebe onda  Pa vjerojatno postoje razlozi zbog kojih im zabranjuju viđanje? Možda je to nešto što ne znamo pa sada govorimo i nagađamo? Ukoliko zaista postoje valjani razlozi, možda zrelost roditelja može pomoći da te drugarice naprave nešto zbog čega bi im poslije bilo žao, a sada to, zbog neiskustva i nezrelosti, ne mogu vidjeti? Protiv sam "čistih" zabrana bez objašnjenja. Nitko ne voli da mu se nešto zabranjuje ako ne shvaća razloge zabrane i ako ih ne prihvaća. Često upravo ono što nam zabranjuju precjenjujemo jer nam to "guši" ego, pa tada upravo iz inata želimo to napraviti kako bismo dokazali da smo zreli i odgovorni za svoje postupke.  | |
|  | | teaa Totalno relaxiran

Broj postova : 2416 Godine : 53 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 20:43 | |
| Ima različitih razloga protiv neke veze.Možda loš tip,možda narkoman,možda neki ljubomorni koji voli kontrolirat(ima jedan slučaj).Čovjek ne bi rekao...ali mladi mogu upast u različite probleme zbog krivih veza.Pretežno nije dobro miješati se...ali je nekad neophodno i potrebno. | |
|  | | Ary VIP član

Broj postova : 16293 Godine : 42 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 27.03.10 22:47 | |
| hm nikad mi roditelji nisu branili niti jednu vezu.... | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17288 Godine : 33 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 03.05.11 21:50 | |
| | |
|  | | Dusan Ljubitelj foruma

Broj postova : 5696 Godine : 28 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 03.05.11 23:54 | |
| Ljubav ne moze da se zabrani  | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17288 Godine : 33 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 04.05.11 8:10 | |
| | |
|  | | Teioo Totalno relaxiran

Broj postova : 1677 Godine : 29 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu.... 30.08.11 14:10 | |
| Meni roditelji ne brane veze jer ne znaju za njih. Tata ne bi bio oduševljen jer znam po sestrinom iskustvu kada joj je dečko došao doma da ju pozdravi il nešto, tata ga je htio ubit (ne doslovno, al nije mu odgovaralo). Tako da radije njemu neću ništa govoriti. A mama, a ona bi bila okej s tim, no nisam već dugo nikog imala tako da ni nemaju što znati. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Kad roditelji brane vezu....  | |
| |
|  | | | Kad roditelji brane vezu.... | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 26 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 26 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 945317. in 17906 subjects
|
|