|
| Europske nagrade MTV-a | |
| |
Tko ce biti izvoðac godine na MTV EMA? | Amy Winehouse | | 40% | [ 2 ] | Britney Spears | | 20% | [ 1 ] | Coldplay | | 20% | [ 1 ] | Leona Lewis | | 20% | [ 1 ] | Rihanna | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno glasova : 5 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Europske nagrade MTV-a 29.09.08 15:46 | |
| Iako se bore sa velikim osobnim problemima, Amy Winehouse i Britney Spears predvode ovogodišnju listu nominiranih za glazbene nagrade europskog MTV-a. Obje su nominirane u kategoriji izvoðaca godine, a povratnicki album Britney Spears nominiran je za album godine. Razloga za veselje ima i Beyonce koja se u kategoriji najboljeg urbanog izvoðaca natjece sa Alicijom Keys, Chrisom Brownom, Kaneyom Westom i Lilom Wayneom. Osim Spears i Winehouse, za titulu najboljeg izvoðaca bore se Coldplay, Leona Lewis i Rihanna. Mlada pjevacica Duffy našla se meðu nominiranima za album godine i najboljeg novog izvoðaca. Foo Fighters, The Cure, Tokio Hotel, Linkin' Park i Metallica kandidati su za nagradu za najbolji nastup uživo. U kategoriji "Best Adria Act" nominirani su Jinxi, TBF, srpski raper Marcelo i bh pjevac Laka. O pobjednicima odlucuju obožavatelji na internet stranici MTV EMA.
Izvor: vecernji.hr
:afro: | |
| | | mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Europske nagrade MTV-a 15.02.09 22:57 | |
| mislim da ce Amy Winehouse biti izvodac godine | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Europske nagrade MTV-a 16.02.09 23:18 | |
| Po meni niti jedan od navedenih. Meni je Duffy majka svih! Pojede 70% danasnje i ondasnje muzike!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Europske nagrade MTV-a | |
| |
| | | | Europske nagrade MTV-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 454 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 454 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|