| | Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 17.03.10 8:07 | |
| Kao muškarac one vrste koji pod uređivanjem podrazumijeva povremeno šišanje kose, noktiju, tuširanje i peglanje odjeće, fasciniran sam, poput vanzemaljca koji se prvi put upoznaje s običajima Zemljana, "štandovima" za uređivanje noktiju koje viđam po šoping centrima. Neshvatljiva mi je nečija motivacija da utroši svoje vrijeme i novac na "uređivanje" vršaka prstiju, njihovo bojanje, lijepljenje bižuterije i što se sve s noktima ne radi. Ipak, kako stvari stoje, moram se pripremiti i za veće šokove. Najnoviji trend u osobnom uljepšavanju jest Vaginiranje, odnosno Vajazzling. Možda će mi se oni upoznati s ovom procedurom smijati, ali bio sam uvjeren da je friziranje, ili pak kompletno izbrijavanje, jedino što se s tim područjem dade napraviti. Ipak, to što sam ja vaginalno nemaštovit ne znači da su svi takvi, pa se sve više klijentica odlučuje svoje međunožje ukrasiti kristalima. Što je posebno zanimljivo, na ovakvo uređivanje međunožja neće se odlučiti samo oni koji s tim dijelom anatomije nešto privređuju – u sezoni 2010/2011 blještava međunožja bit će ultimativni hit pa će Venerine krajobraze ukrašavati kćeri, majke, kućanice, kumice s placa, pa i vaš vječito namirisan, uredan i pristojan susjed. Ako je suditi po dosadašnjim iskustvima, ovako uređen Venerin brijeg bit će samo još jedan dobar izgovor, pa će izgovor "Ne sada, pa vidiš da sam si ju taman uredila!" biti bok uz bok onome "Boli me glava". Pogledajte kako to izgleda iz prve ruke >> izvor | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 9:09 | |
| bem ti trendove, sta jos nece izmislit..kad ce opet onaj back to basic |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 9:17 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 9:26 | |
| bas tako i to jos onak laganini samo, nista od divljanja, inace pronades kristale i gdje ne treba |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 9:32 | |
| Meni je to super,baš mi se sviđa |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 10:01 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 10:27 | |
| sljedece je valjda penisiranje, pa dok to pocme strugat, aj majko... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 18.03.10 11:35 | |
| Svašta... baš sam si mislila otić na frizuricu....al sad kad vidim ovo ....bolje da idem na vaginiranje,al morat će i muž sa mnom da i njemu nešta naprave da budemo u paru... | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 05.05.10 10:30 | |
| Ajme bolesti...što još neće izmislit | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 07.06.10 21:06 | |
| nemam adresu taman bi mi trebalo malo promjene .... :lol:ako ko zna nek salje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 07.06.10 21:20 | |
| - ajmeivana je napisao/la:
ako mu ne pokažeš strelicom ne zna Ha ha, dobra si... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 11.07.15 15:00 | |
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34081 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja 25.09.15 22:17 | |
| a, gdje tu slika te famozne Vagine...?! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja | |
| |
| | | | Vaginiranje -novi trend uljepšavanja međunožja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 18 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 18 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943306. in 18070 subjects
|
|