Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Pričajte s bebom u trbuhu preko iPhonea 24.01.10 14:31
Komunicirajte sa svojom bebom još dok je u trbuhu koristeći iPhone i New Ritmo Advanced Pregnancy Sound System. Puštati im možete omiljenu glazbu ili glasovne poruke čak i od udaljenih članova obitelji putem telefona.
Ritmo je kreiran kako bi roditeljima omogućili prikladan i siguran način da se povežu sa svojim djetetom puštajući im zvukove i glazbu koja sigurno dopire u unutrašnjost maternice. Priključiti se može na većinu audio naprava uključujući iPods/iPhones, MP3 playere i Blackberries.
Trudnica treba postaviti lagani pojas s 4 zvučnika na trbuh i pustiti glazbu. Na mamin audio player priključi se kontrolni mehanizam koji osigurava da se zvuk koji prodire u maternicu nije preglasan za bebu.
Prijašnja istraživanja koja su i dala ideju za ovu napravu pokazala su da reakcija na zvukove od strane nerođenog djeteta počinje sa 17 tjedana. Ovo se često naziva Mozart efektom, a niz studija već je utvrdilo da glazba doprinosi razvoju bebe, razvijanju veze s majkom i smanjenju stresa.
Osim glazbe bebi se mogu puštati glasovi članova obitelji.
Net.hr
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Pričajte s bebom u trbuhu preko iPhonea 24.01.10 19:27
Ma gluparije..kao priroda nije na to mislila..pa kada uronimo u vodu sve čujemo..od kuda njima da beba unutra ne čuje dobro vanjske zvukove... Ja sam mislila da mi čujemo pomoću te spravice kako bebica prduca i štucka unutra..