|
| Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 24.01.10 13:57 | |
| Pravila su jednostavna, boju i model šala, kape i rukavica uskladite s kaputom i ostalo odjećom...
Zbog iznimno tople jeseni vjerojatno nije bilo mnogo dana kada su vam zatrebali šal, kapa i rukavice, no zima samo što nam nije pokucala na vrata, pa ako niste do sada, definitivno je vrijeme da obnovite ili barem upotpunite svoju kolekciju. Upravo su šalovi, kape i rukavice jedni od najkorisnijih dijelovi asesoara, jer ne samo da mogu obogatiti vaš izgled, nego će, a što je i najvažnije – grijati vas. Ove godine, zaista je teško se snaći u šumi predivnih i različitih modela. Jednostavno, ne možete pogriješiti ako ćete staviti na vunenu kapu, šubaru, pravo ili umjetno krzno, duge ili kratke rukavice, šarene ili jednobojne. S Na vama je da ih uskladite međusobno i naravno kaputom, obućom, torbicom... Zanimljivo je spomenuti da žene šalove, kape i rukavice po bontonu ne moraju nigdje skidati, pa ako vam neće biti previše vruće mogu vam poslužiti kao modni dodatak i u zatvorenim prostorima. Ako pak imate smisla za pletenje ili šivanje, možete ih sami izraditi, jednobojne ili u boji, ili na njih možete prišiti različite detalje i istaknuti njihovu unikatnost. Kapa glavu čuvaIzaberite kapu prema vlastitom obliku lica, te prema vrsti kaputa i jakne koju planirate nositi uz to. Za mlađe djevojke i žene, vunena kapa uvijek je dobrodošla kako bi upotpunile imidž sportske elegancije. Vunene kape gljivastog oblika pristaju većini žena. Ove godine nose se one debelog i zanimljivog pletenja, te naravno boja. Castro kape i Sherlock kape ove godine popularne su u različitim kariranim i jednobojnim izdanjima, te različitim vrstama materijala. Mana im je što nisu baš pogodne za veće hladnoće, ali dobra strana im je što ih možete kombinirati sa sportskom, ali i elegantnijom odjećom. Šubare više ne nose samo starije gospođe s dubljim džepom. Sada ih na svakom koraku može naći u raznim bojama, od umjetnog i pravog krzna. One u obliku tuljca su za nešto elegantnije kombinacije, dok su one s nastavcima za uši za sportsko izdanje i vrlo hladne dane. Šal kao modni dodatakŠalovi su u posljednjih nekoliko godina postali neizostavni modni dodatak zimi. No, postoji nekoliko pravila koje morate poštivati prilikom kombiniranja odjeće i šala. Ako vam je kaput debeo neka takav bude i šal, ako vam je kaput nešto tanji i elegantniji, neka takav bude i šal. Evo nekoliko kombinacija da dnevni look. Ove godine ponovno su došle u modu šal-kape, odnosno šal i kapa u jednom. Ima ih u brojnim kombinacijama, od sportskih do onih elegantnih. No, pripazite prije nego što kupite takav komad asesoara, jer ne pristaje svima i uz svaku odjeću. Što se tiče uzoraka, vrijede ista pravila kao i za kape. Ako je ikako moguće šal, kapu i rukavice kupite u kompletu. Elegantnija se zimi često povezuje s krznom, bilo ono pravo ili umjetno, te kašmirom, što nije bez razloga. Za svečanije večere, izlaske i slično, s ovakvim šalovima ne možete pogriješiti. Pletene i kožne rukavice
Koliko puta u životu ste pomislili „uh, da sam barem uzela rukavice“. Nemojte da vam se to i ove godine dogodi. Imajte ih uvijek, doslovno „pri ruci“, u torbici ili džepovima od kaputa. Ove godine ponovno su u modi one samo s palcem, s otvorenim prstima (samo za toplije dane), te s dugim nastavkom sve do lakta. Ukoliko ste se odlučili za kožne rukavice, znači da ćete ih nositi s elegantnijom odjećom. Na vama je da odaberete želite li one s dužim nastavkom ili kraćim nastavkom. Ugodnije će vam biti rukavice od prirodne kože, zato jer će vam ruka bolje disati, a ako želite da vas štite od većih hladnoća i da nisu samo za „šminku“, kupite one debljim filcom. (vam) Foto: net-a-porter.com
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 25.01.10 18:51 | |
| Bože sačuvaj...ništa mi se skoro ne sviđa od ovog njihovog..možda koji šal..a da mi netko mora reći da pazim ne stavim na sebe plavu kapu..zelane rukavice i roza šal..pa nisma toliko tupava... Prvo kapu nebi nikada staviila na glavu..posebno onu šubaru.. ...šal ..ovaj mi se sviđa.. ..ide uz moju osobnost...zvrkavost. ..a rukavice uvijek imam crne ili smeđe ovisno koje je boje jaknu sam obukla.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 25.01.10 19:23 | |
| Ne nosim kapu, baš nikada... Šal još rjeđe... A rukavice kad stavim, isključivo su crne, motorističke pašu uz kacigu, tako da... nema zime, hahaha |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 25.01.10 19:33 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 25.01.10 19:38 | |
| | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 25.01.10 21:13 | |
| Ja imam kapu gljivastog oblika zeleno ljubičastu,pa zeleni šal,pa ljubičasti kaput,rukavice šarene bez prstiju,zelene cipele.Ko papiga sam | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 27.01.10 21:57 | |
| Fora Tea..tako sam i misila da se zvrkasto oblačiš.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 28.01.10 14:52 | |
| Inače nosim šal smeđi malo na vrhovima ima krzno ili od Tee komplet šal i kapa,roza boje. Kapa je strava, a dječija ko i ja Kapu nosim baš kad je jako bura inače ne,rukavice rjetko jer vozim pa kliže mi se ,a nemam volje skidat i stavljati,a šal pod obavezno ovo mi je baš ljepo |
| | | smooo Početnik
Broj postova : 1 Godine : 34 Datum registracije : 05.12.2010
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom 05.12.10 16:14 | |
| gdje ima za kupiti kape gljivastog oblika? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom | |
| |
| | | | Uskladite šal, kapu i rukavice sa svojim imidžom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 529 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 528 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|