|
| Kako otpiliti tipa | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Kako otpiliti tipa 15.01.10 14:52 | |
| Kad bi dobile kunu za svako loše ubacivanje, … bile bi dovoljno bogate da si same kupimo piće! Jeste li se pitale kako otpiliti tipa, a da mu stvarno date do znanja da niste zainteresirane za njega? Dajem vam nekoliko prijedloga kako odgovoriti tim “neodoljivim” muškarcima, da vas ozbiljno shvate. On kaže: Gdje si bila cijelog mog života?
Tvoj odgovor: Skrivala sam se od tebe. On kaže: Bok! Nismo li već jednom izašli? Ili je to bilo dva puta?
Tvoj odgovor: Sigurno je bilo jednom. Nikad ne radim istu grešku dva puta On kaže: Mogu te počastiti pićem?
Tvoj odgovor: Zapravo, rađe mi daj novac. On kaže: Kako to da si tako lijepa?
Tvoj odgovor: Sigurno sam oduzela tvoj dio ljepote. On kaže: Hoćeš izaći sa mnom ove subote?
Tvoj odgovor: Oprosti, imam glavobolju ovaj vikend. On kaže: Mislim da bih te mogao jako usrećiti.
Tvoj odgovor: Zašto? Već odlaziš? On kaže: Možeš mi reći svoje ime?
Tvoj odgovor: Zašto? Jedno ti nije dosta? On kaže: Ja sam fotograf i tražim lice poput tvoga.
Tvoj odgovor: Ja sam plastični kirurg i tražim lice poput tvoga. On kaže: Za tobom se sigurno okreću glave.
Tvoj odgovor: A za tobom se preokreću želuci. On kaže: Ajde, nemoj biti sramežljiva, pozovi me van!
Tvoj odgovor: U redu, idi van! On kaže: Što bi rekla da te pitam da se udaš za mene?
Tvoj odgovor: Ništa. Ne mogu govoriti i smijati se istovremeno. On kaže: Da li bi išla pogledati film samnom?
Tvoj odgovor: Već sam ga vidjela. On kaže: Nismo li se već negdje sreli?
Tvoj odgovor: Jesmo, zato više ne idem tamo. On kaže: Gdje si bila cijelog mog života?
Tvoj odgovor: Tamo gdje ću i biti ostatak tvog života – u tvojim najluđim snovima. On kaže: Je li ovaj stolac slobodan?
Tvoj odgovor: Da, a i ovaj će biti ako tu sjedneš. On kaže: I, čime se baviš u životu?
Tvoj odgovor: Ja sam transvestit. On kaže: Da te vidim golu umro bih sretan.
Tvoj odgovor: Da ja tebe vidim golog umrla bih od smijeha. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 16.01.10 18:32 | |
| On kaže: Što bi rekla da te pitam da se udaš za mene? Tvoj odgovor: Ništa. Ne mogu govoriti i smijati se istovremeno. kako je to samo okrutno... a da nikako ne izađem s njim i da poštedim i sebe i njega?? |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 19.01.10 9:08 | |
| On kaže: Gdje si bila cijelog mog života?
Tvoj odgovor: Tamo gdje ću i biti ostatak tvog života – u tvojim najluđim snovima ..dobar ..... ..sve su mi super..... | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 29.01.10 18:18 | |
| On kaže: Ljepotice, koliko je sati? Odgovor. Isto koliko je bilo i jučer u ovo doba !!!
On kaže: Mogu li biti Whiskas tvojoj mačkici? Odgovor: Ne, budi pijesak svom mačoru kao što si i do sada bio !
On kaže: Curo da se upoznamo, ja sam tvoj novi dečko. Odgovor: Drago mi je ja sam tvoja bivša cura.
On kaže: Bok ja sam zlatna želja, ispunit ću ti ribicu tri puta! Odgovor: Bok, ja sam zlatna ribica, ne upotrebljavam tampone !!! |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 01.02.10 0:09 | |
| prilazi meni lik i pita me: jesi li za ples? ja kazem ne..ope on posle pola sata, ja ga opet odbije...tako 4 puta...
prilazi i pita ponovo: ja kazem : vazi al samo malo...od kad sam trudna ne smem mnogo skakati...
otisao je glavom bez obzira... | |
| | | Kikica VIP član
| | | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 01.02.10 13:38 | |
| A jedan kad me pitao jel mozemo na pice, ja mu rekla, vazi al van grada, imam ljubomornog muza koji radi u interventnoj i on pobegao.... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 01.02.10 15:23 | |
| On kaže: Mislim da bih te mogao jako usrećiti. Tvoj odgovor: Zašto? Već odlaziš? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | dear_green_gem Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 497 Godine : 32 Lokacija : Kladanj,bih Datum registracije : 29.12.2009
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 01.02.10 15:32 | |
| On kaže: Curo da se upoznamo, ja sam tvoj novi dečko. Odgovor: Drago mi je ja sam tvoja bivša cura. Naj originalnije!!!!!!! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 01.10.10 16:45 | |
| | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 05.10.10 23:35 | |
| On kaže: Da te vidim golu umro bih sretan. Tvoj odgovor: Da ja tebe vidim golog umrla bih od smijeha. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 06.10.10 9:42 | |
| On kaže: Hoćeš izaći sa mnom ove subote? Tvoj odgovor: Oprosti, imam glavobolju ovaj vikend. yessss |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 06.10.10 9:53 | |
| Kažeš mu "Jeda je super uspjela operacija.. BTW prije sam se zvao Marko" | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa 06.10.10 9:57 | |
| On kaže: Ja sam fotograf i tražim lice poput tvoga. Tvoj odgovor: Ja sam plastični kirurg i tražim lice poput tvoga. ili ovo, ovo je isto super |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako otpiliti tipa | |
| |
| | | | Kako otpiliti tipa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 535 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 534 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|