|
| Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 12.01.10 19:12 | |
| Nedostatak sna najizraženiji je u ispitanika koji su dobili prvo dijete pa zbog novorođenčadi roditelji ne spavaju i po dva mjeseca u godini.Gotovo polovica roditelja prepire se oko toga tko gubi više sna, a majke najčešće tvrde kako one spavaju manje od očeva. Nedostatak sna najizraženiji je u ispitanika koji su dobili prvo dijete, prenosi Večernji list. Britansko istraživanje sugerira kako roditelji mogu izgubiti i dva mjeseca sna prije nego što njihovo dijete navrši godinu dana. Nakon što su ispitali 500 roditelja, istraživači su ustanovili kako trećina ispitanika zbog svoje djece gubi 90 minuta sna na noć, zapravo cijelu noć sna svakog tjedna ili 68 noći sna u godini. Problem je što 38 posto jednogodišnjaka još ne spava cijelu noć bez prestanka. Isto muči i 15 posto roditelja čijoj su djeca stara između jedne i dvije godine. Net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 13.01.10 11:30 | |
| Hm da samo prva godina...budio se svaku noć, svaka 2 sata i tako do skoro navršene 2 godine... prvu noć (cijelu noć) je prespavao sa 5 godina...
i sad se još budi po noći...kao on se naspavao.... | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 13.01.10 11:55 | |
| Hehehe Ari dusica mala nece da spava I ja sam bila jaaaaaaaaaako nemirna beba...iskreno se nadam da moja nece biti kao ja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 13.01.10 13:58 | |
| Jao,Ari takva je bila i moja Tea,ajd sad hvala Bogu spava kako treba,al bilo je svega i svačega prve tri godine,sad kad se sjetim baš slatko,a onda brrrrrr |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 22.01.10 17:40 | |
| Uh, možda prvih 15-ak dana je slabo spavao...dogodilo mi se jednom da sam ustala, izvadila ga iz krevetića i kao idem uzeti bočicu da ga nahranim...A onda sam shvatila da mali spava, da bočicu nisam ni pripremila nego da sam sanjala A kasnije, nikakvih problema, spavao mi je super, s 3 mjeseca cijelu noć bi prespavao...dok nije završio u bolnici...onda mu se opet sve poremetilo... Ali sve u svemu, spavalica na mamu |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 22.01.10 17:54 | |
| kcerka ...svako tri sata se budila ..do godinu i po ... sin...spavao po citavu noc ... a ko vise gubi sna ...definitivno majke _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna 23.01.10 20:13 | |
| Jao moj nije ni jednom uskoćio..doduše što bi radio ona je sisaa..a budila se samo zato..poludjeti..svaki dva sata daj ispočetka.. tek što zatvoriš oći ona kmeee ..i do druge godine stalno nešto izvodila.. Tek oko četvrtog rođendana se sve sredilo...spava cijelu noć..sad mi je super u 9 zaspi..u pola 9 se probudi..odlićno.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna | |
| |
| | | | Zbog prve bebe roditelji gube 2 mjeseca sna | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 448 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 448 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|