|
| Pobjegao od obitelji u zatvor | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pobjegao od obitelji u zatvor 07.01.10 21:53 | |
| Neimenovani 35-godišnji Sicilijanac ukrao je prvo što mu je došlo pod ruku, jer toliko ne podnosi svoju rodbinu da je Novu godinu radije dočekao iza rešetaka nego s njima. U četvrtak navečer Sicilijanac koji nije htio novogodišnju noć provesti u društvu svoje žene i rodbine ušao je u policijsku postaju i zatražio da bude uhićen. Policajci su mu rekli da nije ništa učinio te ga ne mogu uhititi, nakon čega je on otrčao u susjednu trafiku i, prijeteći trgovcu nožem, u džep strpao nekoliko čokoladice i paket žvakaće gume, te mirno sačekao policiju koja mu je želju uredno ispunila. Ne zna se je li to isti onaj Sicilijanac iz Vilalabatea po imenu Santo Gambino koji je nakon zatvorske kazne za ilegalno odlaganje opasnih tvari jesenas bio osuđen da ostatak kazne provede u kućnom pritvoru, pa je tražio povratak u zatvor jer bi radije bio iza rešetaka nego doma sa suprugom; navodno mu je ona stalno "pila krv" kako joj ne daje dovoljno novca za njihovo dvoje djece. Dakle, ili su sicilijanski zatvori iznimno udobni (u što sumnjamo) ili su Sicilijanke toliko oštre da je i iza rešetaka bolje nego s njima (što je već vjerojatnije); u svakom slučaju, i jedan i drugi robijaš – ili je to ipak ista osoba – zaboravili su na jednu "sitnicu": kad izađu iz zatvora, dočekat će ih njihova zakonita, i to sigurno nimalo sretna zbog njihovog postupka… Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pobjegao od obitelji u zatvor 07.01.10 21:59 | |
| Kad razmislim ..skoro da ga i razumijem..familija i vrištanje..vika cika..jaj..i ja bi da moram to trpiti.. Sreča pa moja dva anđela, s rogovima..su super..samo nekada mi se čini da bi mene samo strpali nekuda..ili još bolje pobjegli nekuda od mene...ne mora ni biti Nova godina.. | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Pobjegao od obitelji u zatvor 07.01.10 23:58 | |
| Šta mu bi,da je tako drastičnim mjerama pribjegao?I nije tako star da ga žena može toliko iživcirati...il' je žena neka sposobna. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pobjegao od obitelji u zatvor | |
| |
| | | | Pobjegao od obitelji u zatvor | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 67 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 67 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|