|
| Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 12:08 | |
| Ivo Sanader više nije član HDZ-a. Jadranka Kosor, njegova nekadašnja najodanija i najbliža suradnica, donijela je ujutro jednu od najtežih odluka u životu: ‘Izbrišite ga!’
- Sutra je novi dan, rekla bi Scarlet O’Hara - poručila je predsjednica HDZ-a u 18 sati iz središnjice HDZ-a. - Mučno je sve to... Ali, nismo imali izbora - komentirao je jedan član vrha HDZ-a. | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 12:37 | |
| Ovaj put ga je koštala debelo ta njegova narcisoidnost.Malo me razočarao...trebao je biti pametniji,a ne toliko providan. | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 16:45 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 16:50 | |
| - Tea je napisao/la:
- Ovaj put ga je koštala debelo ta njegova narcisoidnost.Malo me razočarao...trebao je biti pametniji,a ne toliko providan.
Mene nije razočarao.. ali ni u snu mi nije bilo da je toliki bezkralježnjak.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 17:02 | |
| Koji bi to narcisoidni diktator bio da mu netko da apsolutnu vlast... strašno... |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 05.01.10 17:05 | |
| - GricGric je napisao/la:
- Koji bi to narcisoidni diktator bio da mu netko da apsolutnu vlast... strašno...
E bome dobro si to rekla...eno u onom Njemačkom časopisu ili što li je več Spiegl..ili kako u je ime slika njegova s brčićima malim i do njega Hitler u mlađim danima..ja se pokočila od smijeha..bemti svi svjetski tiskovi ga ismjijavaju...čak i više nego kada je ukrao Božić.. | |
| | | jaran Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 264 Godine : 29 Datum registracije : 07.12.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 16.01.10 21:27 | |
| | |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 16.01.10 21:36 | |
| | |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 16.01.10 21:37 | |
| | |
| | | gadafi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 138 Godine : 42 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 02.02.10 9:42 | |
| ma ok otišao i nikada se više ne vratio ....... ali ......... ja sam uvjeren da su njegovi kolege Kosor i Šuker znali za sve ove aferice o kojima se priča zadnjih mjeseci .... nemoguče je da nisu znali a bili su mu najbliži suradinici .... zamjenica i ministar financija ...... | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 02.02.10 13:40 | |
| Jedno je znati..drugo...čapati sa strane..a ona mislim d aje čista..jer sve što trenutno isplivava van čistke po državnim firmama, ne radi to samo Hrv. pravosuđe več u suradnji sEuropskskim..a Kosor je hrabro izjavila da nema..nedodirljivih..jasno joj je da, da ima i u čemu prste bila i i ona pod istragom, ja vjerujem da ako je i znala za išta..nije čapala s ostalim. Pa je onda potpuno drugačija od svih njih za koje će se još čuti, po novinama. | |
Broj postova : 138 Godine : 42 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 02.02.10 14:13 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Jedno je znati..drugo...čapati sa strane.
to ti je kazneno , krivično dijelo ........... prikrivanje istog , ako nešto znaš a ne iznosiš to u javnost .......... pa ako je ona znala godinama da se događaju neke stvari a nije rekla ..... ne znam o čemu mi ...... jedno je znati , drugo čapati ........ pa ima ona narodna , onaj tko drži ljestve je isti kao i onaj koji se penje po njima tijekom krađe ........ slažem se ja da možda ona osobno nije sudjelovala u tome , ali uvjeren sam da je znala .......... i to mirno gledala sa strane ........... | |
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram 02.02.10 14:16 | |
| isto kao i naš predsjednik na odlasku ........ sada se raspojasaoo i počeo iznositi neke stvari u javnost a znao je za njih i u svom prvom mandatu .......... ali je trebao sponzora za drugu kampanju pa je šutio ,,, jebiga a sada priča , i on bi trebao snositi neke posljedice poradi toga što je šutio a znao je .......... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram | |
| |
| | | | Kosor: Ne može Sanader odlučivati, a ja da odgovaram | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 504 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 504 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|