Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
Naslov: Vatreni Poljubac 30.12.09 23:13
Zikino kolo - Vatreni Poljubac
Ispricacu vam kako je nastalo Zikino kolo kakvo kolo, ko ga ne bi vol'o bilo je to davno na brdovitom Balkanu zaljubio se neki Zika u komsinicu Stanu
I ne bi tu nikakvih problema ni bilo jer Zikino ocijukanje i njoj bjese milo al' tu se javio onaj problem stari u nje njiva velika, a njegov posjed mali
To ustvari ocu njenom pocelo da smeta jer on nece obicnog, siromasnog zeta stara, bogami stasita, se vrcka kad seta za svakog muskarca idealna meta
I mada kod Zike bjese posjed mali to mu nije smetalo muski da navali al' u njoj ista recenica svaka nemoj, Ziko, molim te, videce me tata
Odveo bi nju Zile u sumu i u selo prijeko ali otac ne pusta je od oka daleko dojadila Ziki ta igra macke i misa ma, imacu je rece, vala, ko oca sisa
Jednog dana kad svi bijahu u polju na radu njih se dvoje, bogami, razbaskarili u hladu dovija se Zika, poljubio bi je slatko ali i sam zna, nece ici lako
U to se sjeti kad rekla mu je baka samo ti navali, sine, pretvara se Stana poljubi je Zika filmski, al osjeca dramu kad u to se sjeti u ustima zaboravio je slamku
Ispljunu je, pa nastavi ljubit oko vrata a ona ce, nemoj, Ziko, videce me tata zahuktalo se i ne cuje, raskopcava bluzu ma ne bi vala sada stao, pa taman u cuzu
U to se na svjetlost dana ukazase grudi u ti boga sama rece, pa nastavi da ljubi i Stana se izgubila, za muskost ga hvata a sve vice, nemoj, Ziko, videce me tata
Rek'o bi joj, ali krklja, u grlu mu stalo nek' ubije, vala, brate, samo bi jos malo na suknju se okomio, otima se Stana duplo kolo sjevnulo u po bijela dana
A Ziki se pomracilo, ne zna ni gdje cilja a ona se sve namjesta, satro trava je skakilja upro Zika, nema vise ni kapija ni vrata a Stana ce, nemoj, Ziko, videce me tata, ta-ta-ta-ta
Refren 2x Otad Stana, otad Stana zove hajmo, lolo zove hajmo lolo u Zikino kolo
Jao sto bi, jao sto bi vol'o jao sto bi vol'o jao sto bi vol'o u Zikino kolo
Jao sto bi, jao sto bi Stano sto bi vol'o jao sto bi vol'o u Zikino kolo
Refren 2x
Jao sto bi, jao sto bi vol'o jao sto bi vol'o jao sto bi vol'o u Zikino kolo
Jao sto bi, jao sto bi Stano sto bi vol'o jao sto bi vol'o u Zikino kolo
FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 30.12.09 23:16
Tike, tike, tacke - Vatreni Poljubac
Svaki put se zamislim i uhvati me jad kada prosetam kroz ono sto je nekad bio grad shvatam zasto ljudi sada mahom odlaze i sele jer ne mogu vise da gledaju podvrnute pele
Koji ne samo da su oko zgrade pocupali cvijece vec na isto mjesto sa prozora pobacali smece ali avaj, sta ces, s' asfaltom tesko se barata vala, teze su mi od granata posledice rata
Da pogledamo malo zivot s' one ljepse strane pa da vidimo sta nam sada rade nove gradske dame eto, pridjem jednoj, mrak izgleda, podjem gradsku pricu al' ne cuje me, kod nje u glavi jos goveda ricu
Ne da me to zbunit', ide ona stara zvaka trznem kljuceve od merdze i gutu, to uvijek sljaka u sobi je, dok je skidam, ovlas dirnem dojke ona odma zastenjala k'o da radja trojke
Dok se ja sa kondomom borim , ne znan gdje cu prije ma nisam ga ni stavio, kaze "Jao, koliki je" isti bi kondom prije zore bio odavno pun corbe i ko bi ga tad mijenj'o dok smo jos u zaru borbe
Ili, sta da pukne, ta me misao zatalasa a ona konta, evo ga, pa ce iz sveg glasa "Ne u mene, molim te, ne u men', ziv bio" "Eh, jebi ga, kasno, ja vec drugi pristavio"
Tike, tike, tacke nema vise vracke tike, tike, tacke, a (2x)
Mada je situacija u gradu vesela do bola ipak, eto postajemo svijetska metropola i to u onoj sferi koja se nas najvise tice a kako, evo videcemo bas iz ove price
Probudim se jutros, nesto sam sa sobom prisan navrsilo se sedam dana kako nista nisam primice ga neka valjda, pa nije gubav da ne zamaram desnicu, moju prvu ljubav
Hara sida, sine, cujem k'o da kaze mama svugde mu je bolje vala nego u gacama picnem se i izadjem u normalno doba Kozara je malo dijete, sami grob do groba
U to mi se iz gaca zacuje hijena pusti nivo, samo napred, nuzda zakon menja posto mi mali nije gadljiv a povracanju je sklon u daljnoj prici da je lakse zvacemo ga "On"
Pridjem jednoj, mrak izgleda, brzo smisljam pricu na odjeci joj etikete urlaju i vicu samo cipela joj k'o grob za bebu, da l' je to u redu a "On" - "Razvila se djevojka, mozda je na dedu"
Kako mijesa pridigla bi i osrednjeg slona da mijesa beton, vec bi bio za zgradu od betona ima korak, ja trckaram, u meni sve kuha noge joj se protegle sve do sredjeg uha
Joj, nju oderat, nesto kontam, bas bio bio sevap a "On" - "Sta oderat, pojeo bi joj govno kao cevap" "Drago mi je, ja sam Mica", ona se smijuska "Drago mi je, Dusica, a zovu me Duska"
Pita s' kim zivim, jesam blizu, mora u WC s' mamom, rekoh, ona pita, imamo li djece uletjesmo unutra, kontam finocu prelijeci ni vrata nije zatvorila, piski stojeci
Mahinalno pomislih, vidi ovog supka a "On" - "Mozda je kos zatezala pa koka joj do pupka" zgrabim je za kosu i vrisnem: "Sta je ovo, kucko" a ona "Osjecam se kao zena, u stvari sam musko" maznem je za koku, u ruci Dugousko Dusko
Tike, tike, tacke nema vise vracke tike, tike, tacke u, j**** ti zivot (2x)
dear_green_gem Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 497 Godine : 32 Lokacija : Kladanj,bih Datum registracije : 29.12.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 30.12.09 23:17
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 30.12.09 23:20
Ima boga - Vatreni Poljubac
Jooooooj joooooj jooooooj jooooooooj jooooooj Moja mala sa mnom cudnu bitku bije Rani me pa onda krv na slamku pije Posle bude prava sve se izvinjava Ja cutim i zborim suvise je volim Poljupcima budi svoju ljubav nudi, Ja ko poletarac zagrizem taj mamac I jos bi je ceko u nocima dugim da ne nadjoh Cedulju otisla sam s drugim, jjooooooj, jooooooj
Jooooooooooj jooooooooj jooj jooooj ima boga joj Ima boga hoce da se vrati ali joj je noga ima boga, Jooj ima boga hoce da se vrati ali joj je noga, jooooj Jooooooj jooooooooj joooooooj, ja sam mojoj maloj Idealna meta, jer zna tacno gde mi je ahilova peta, Za druge sam opasan muskarcina cvrsta, al me ona mota Oko malog prsta, ume da se ljubi i jos lepse svuce I pod moju kozu duboko zavuce, ja se dobro zanio Mislio da je moja dok ne nadjoh cedulju nisam vise tvoja
Jooooj jooooooj, joooooooj, joooooooj jooj joooj Ima boga joj ima boga hoce da se vrati ali joj je noga Ima boga joj ima boga hoce da se vrati ali joj je noga Joooooj joooooj jooooooj jooooooj joooooooj Aaaaaaaaaaaa aaaaa aa aa aaaaaaaaaaaa aaaaaa aaa Aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaima boga joj ima boga hoce Da se vrati ali joj je noga ima boga joj ima boga hoce Da se vrati ali joj je noga jooooooooooooooj........
MiKi Početnik
Broj postova : 41 Godine : 48 Datum registracije : 11.01.2010
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 19.01.10 16:00
Boze sacuvaj izbora teksta
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 19.01.10 16:04
miki postavi nesto lepse
MiKi Početnik
Broj postova : 41 Godine : 48 Datum registracije : 11.01.2010
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 19.01.10 16:11
mislim da bi trebao! ev cu odmah da potrazim nesto vrijedno postanja
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 19.01.10 16:14
Ako je do mene
Kako mi nocas fale tvoje mane... kad mi upadas u rec,upadas u stan, na sto mi bacis prasnjave sandale, pa onaj smeh,kao lek,sto iscupa dan....
To sneg mirise kao da ce dugo... gde tope pahulje tvoja stopala... ma,sve po starom,ne umem ti drugo- ja sam se sreci,valjda,manje dopala...
REF: Ako je do mene sto mi se ne vracas, sto mi se ne javljas lako cu,ako je do mene... reci,pa da stavim novo srce manji broj, novu kozu bolji kroj... lako cu,al nije do mene... reci,pa da stavim novo srce manji broj, novu kozu bolji kroj, lako cu,al nije do mene...
To sneg mirise kao da ce dugo... jos tope pahulje tvoja stopala... ma,sve po starom,ne umem ti drugo- ja sam se sreci,valjda,manje dopala....
REF: Ako je do mene sto mi se ne vracas, sto mi se ne javljas lako cu,ako je do mene... reci,pa da stavim novo srce manji broj, novu kozu,bolji kroj... lako cu,al nije do mene... reci,pa da stavim novo srce,manji broj, novy kozu,bolji kroj, lako cu,al nije do mene...
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 02.02.10 23:08
Vatreni Poljubac - Ne pitaj me
Ne pitaj me čemu sjeta u osmjesima mojim klovnovi kad plaču zvuči kao smijeh radosti sam davno prestao da brojim od kad vrlog sebe prodo sam za grijeh
Ne pitaj me kad šutim osjećam li Boga gromovi kad zamru nebo mirno spi nirvane na pretek, al' šta imam od toga kad druzi mi nisu maštanje i sni
Ne pitaj me reći ću što šutim ne pitaj me čemu sjete u pogledima mojim i kad sunce sija daljine su mrak sjećanja sam davno prestao da brojim vjetrovi su samo uskovitlan zrak
Ne pitaj me kad pričam želim li da kažem obmane su lijepim učinile svijet sebe sam davno prestao da lažem istinu kad spoznas lakše ti je mrijet
Ne pitaj me, reći ću što šutim...
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 14.02.10 16:05
Vatreni Poljubac - Umrijet ću zbog nje
Otišla je srušila sve ništa više neće bit' ko prije nikad kao prije
Imam jednu od mogućnosti dvije tebi druže mogu reći sve umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
zbog njeeeeeeeee umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
Čekala me, nadala se shvatio sam ali kasno je ali kasno je
Nemam više ni mogućnosti dvije tebi druže mogu reći sve umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
Zbog njeeeeeeeee umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
Našla je drugog, udala se možda ga voli, mozda srećna je možda srećna je
I ja sam s' drugom al' plače mi se tebi druže mogu reći sve umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
Zbog njeeeeeeeee umrijet ću zbog nje umrijet ću zbog nje
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 24.09.10 9:53
Muskarci ne placu
Juce su tvoje oci mene gledale juce su tvoje ruke mene grlile juce su tvoje usne mene ljubile i saptale zadnji put iz mog zivota boje nestaju crno bijele slike samo ostaju sve moje pjesme tuzne postaju da me secaju na tebe
Ref. Pravim se da sam snazan dok sjecanja u srcu peku bjezim tamo gdje nikog nema kad suze poteku
Mislio sam imam ljubav od sudbine jacu jos malo mi snage treba jer muskarci ne placu
Neke stvari sudbina nalaze ne moze nas susret vjecno da se odlaze ako se meni oci ovlaze, ti shvati me, shvati me
Ref.
Prelepa pesma
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 24.09.10 9:56
Zivio Rock n Roll
Ne vjerujem više nikom', nastaviću makar i sam kad je slava i lova tamo, svi su tamo, ska, ska, ska ipak je sve u tome - pa nek' se konačno zna!
Prodaju se stavovi, zakletve se mijenjaju za čas sve zbog love, sve zbog love, sve zbog love, ha, ha, ha hajde, šta je rokeri, nešto vam se ne čuje glas
Pa zato - hej! hej! živio Rock'n'Roll! hej! hej! živio Rock'n'Roll! hej! hej! živio Rock'n'Roll!!!
I moj stari drug se ošiš'o, sad maše gitarom k'o Houra nije to zbog love, nije, on se samo osjeća mlad sutra i da glavu brije, on će prvi biti rad
Do juče smo bili isti, opij'o nas je teški zvuk ali on sad ide dalje, ja sam ost'o uporan i glup kad gudački kvartet dođe, šta će onda, u-hu-hu!
Pa zato - hej! hej! živio Rock'n'Roll! hej! hej! živio Rock'n'Roll! hej! hej! živio Rock'n'Rooooooolll!!!!!
Maki VIP član
Broj postova : 13989 Godine : 49 Datum registracije : 27.03.2014
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 21.04.14 11:52
Zadnja promjena: maki; 21.04.14 12:16; ukupno mijenjano 1 put.
Ibisis VIP član
Broj postova : 20485 Godine : 34 Datum registracije : 12.03.2014
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 21.04.14 11:56
meni se sviđa ovo
Maki VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 12.06.14 23:12
Sjecas li se, bio je to nas prvi dan? Iza skole kad promrz'o sam sav. Morala si pratit' casove sve Mjesto zdravo poljubio sam te
Sjecas li se boje kad svane dan Kad usnuli pokret ti svaki znam I slatke strepnje kad kuci ces poc' Al' ipak znam da opet ces doc'
Ref: ----------------------------- Baj baj baj moja malena Baj baj baj ostvari ljepsi san Uzela si sve sto sam im'o da dam Ja voljet necu vise znam
Baj baj baj moja malena Baj baj baj ostvari ljepsi san Ja ne krivim tebe za ove sve Zivjecu od onog sto bilo je pr'je ---------------------------------
Imal' ikog ruku da mi da Al' da stvari posmatra k'o ja Da ne kaze vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Imal' igdje mjesto daleko od sveg Gdje mogu da ne cujem tudji smijeh Da ne cujem vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Ref
Imal' ikog ruku da mi da Al' da stvari posmatra k'o ja Da ne kaze vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Imal' igdje mjesto daleko od sveg Gdje mogu da ne cujem tudji smijeh Da ne cujem vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 13.06.14 9:14
Maki VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 14.06.14 12:40
Vatreni Poljubac - Zikino kolo
Ispricacu vam kako je nastalo Zikino kolo kakvo kolo, ko ga ne bi vol'o bilo je to davno na brdovitom Balkanu zaljubio se neki Zika u Komsinicu stanu i ne bi tu nikakvih problema ni bilo jer Zikino ocijukanje i njoj bese milo al' tu se javio onaj problem stari ona je njiva velika, a njegov posjed mali to ustvari ocu njenom pocelo da smeta jer on nece obicnog, siromasnog zeta stara, bogami stasita, se vrcka kad seta za svakog muskarca idealna meta i mada kod zike bjese posed mali to mu nije smetalo muski da navali al' u njoj ista recenica svaka: "Nemoj, Ziko, molim te, videce me tata" oce ona i Zile u sumu i u selo preko ali otac ne pusta je nikad daleko dojadila Ziki ta igra macke i misa "ma, imacu je" - rece, "vala, ko oca sisa" jednog dana kad svi bijahu u polju na radu njih se dvoje, bogami, razbaskarili u hladu dovija se Zika, poljubio bi je slatko ali i sam zna - nece ici lako u to se seti kad rekla mu je baka: "samo ti navali, sine, pretvara se Stanka" poljubi je Zika filmski, al osjeca dramu kad u to se seti, u ustima zaboravio je slamu ispljunu je, pa nastavi minut oko vrata a ona ce: "nemoj, Ziko, videce me tata" zahuktalo se, i ne cuje, raskopcava bluzu ma ne bi vala sada stao, pa taman u cuzu u to se na svjetlost dana ukazase grudi "U... ti boga!" sama rece, "danas nema ljudi" i Stana se izgubila, za muskost ga hvata a sve vice: "nemoj, Ziko, videce me tata" rek'o bi joj, ali krklja, u grlu mu stalo nek' ubije, vala, brate, samo bi jos malo na suknju se okomio, otima se Stana duplo golo vec sjevnulo u po bela dana a Ziki se pomracilo, ne zna ni gdje cilja a ona se sve namjesta, sta ti radi, sta cilja upro Zika, nema vise ni kapija ni vrata a Stana ce: "nemoj, Ziko, videce me tata, ta-ta-ta-ta..."
Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta...
Otad Stana zove "hajmo, lolo, u Zikino kolo"
Jao sto bi vol'o u Zikino kolo...
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 14.06.14 15:00
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 27.06.14 20:41
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vatreni Poljubac 14.07.14 18:56