|
| Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
jaran Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 264 Godine : 29 Datum registracije : 07.12.2009
| Naslov: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 10.12.09 17:16 | |
| Danas sam na poslu primio e-mail u kojem su bile slike neobicnog stila oblacenja sa propratnim tekstom, ali ja cu samo postaviti slike a mi cemo svojom diskusijom nadomjestiti taj text naime slike su snimljene u USA , u robnim kucama Wal-Mart I sam posjecujem Wal-Mart i primijetio sam dosta osoba koje se jako neobicno oblace pa se uvijek zapitam znaju li oni da nisu kod svoje kuce, znaju li oni da nisu u svojim spavacim sobama, u svojim kupatilima Pa evo da krenemo sa slikama S ovim komentarom cu postaviti 4 slike a u slijedecm jos pa 'opletite' sa komentarima | |
| | | jaran Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 10.12.09 17:18 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 10.12.09 18:26 | |
| Komentar strašno,pa oni ne da su zaboravili da nisu kod kuće,oni su zaboravili kako odjeća izgleda Ipak prva mi je zapela za oko,ma strašno,naravno svatko ima svoj stil oblaćenja al ovo je za mene presmješno |
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 10.12.09 19:42 | |
| Ovo je jos i dobro kakvih slucajeva ima OK, ima jos jedna cudna 'moda', naime crnci su davno poceli da pantalone drze na pola guzice i nize tako da se njihove gace u potpunosti vide, a taj stl su prihvatili i neki bjelci jedna moja kolegica sa posla je natjerala sina da uzvuce svoje pantalone tako sto mu je rekla da ako to ne uradi da ce i ona svoje svuci na pola guzice hahah A jesmo se smijali ali je zaista ovo istina upoznao sam njenog sina i kcerku i pricali o ovom slucaju | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 10.12.09 19:46 | |
| E tu modu na pola guzice hlače pa to ja neću shvatiti nikad,kako mogu tako hodati,strašno,i ovdje imaju čudne stilove,samo neki su preekstremni brrr .. |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 11.12.09 0:30 | |
| U strašno.Da se pojave takvi u Splitu...dobili bi dobrih komentara. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 11.12.09 0:38 | |
| svašta.. ti ljudi očito ne znaju granicu kuća-javnost i kako se oblačiti.... ovo je meni presmješno i kad bi ih vidjela kod sebe, stvarno bi se dobro nasmijala i to njima u facu... ja ni po kući ne bi takva hodala ... a pogotovo na vani.... |
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 11.12.09 0:42 | |
| E imali mi jednu inventuru u nasem objektu kad se to jutro nasa kolegica pojavila sa viklerima na glavi i u trenerci i tako radila sa nama joj Boze kakvi su, tada sam se sjetio nasih ljudi, zena, pogotovo zena koje vode racuna kako ce se srediti i izaci u javnost | |
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 11.12.09 1:18 | |
| Kako smo mi napredni s ove druge strane. Ovo je baš strašno...ja kad centrom prođem sve sređeno,baš žene vode računa a i kultura je to.Sjetim se i Sarajeva kad prošetah malo gradom.To svaka ženska mlađa,starija,sređeno i našminkano. | |
| | | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 11.12.09 2:35 | |
| hehehehehe haj jaran priznaj jesil namjestio ove slike ili sta?? Licno, bila bi mi draza pomisao da je ovo foto montaza nego da za prave mozes negdje da naletis na neke od ovih likova sa slika :D:D:D | |
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 12.12.09 0:05 | |
| | |
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 12.12.09 0:40 | |
| - WIND je napisao/la:
- hehehehehe haj jaran priznaj jesil namjestio ove slike ili sta?? Licno, bila bi mi draza pomisao da je ovo foto montaza nego da za prave mozes negdje da naletis na neke od ovih likova sa slika :D:D:D
Nisam namjestio to je stvarnost USA i zapada, ali cinjenica je da nase zene vise vode racuna o oblacenju osim nekih pojedinih ali o tome sam vec pisao | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 12.12.09 10:01 | |
| Vjerujem da nisu foto montaža..jer sam i kod nas vidjela ljudi kojima je očito nešto iskrivljeno u glavi..jer taj njihov neukus za odijevanjem je prestrašan. To što neki ljudi obuku na sebe ja bi to zapalila, a ne bacila u smeče. Nije stvar u ružnim komadima odjeće, več i u neimanju osječaja za ukusno. Ne razumijem kako se punašna, iliti deblja, osoba može oblačiti kao da nosi broj kao neka mršavica.. Ok razumijem htjeli bi stati u taj broj..ali i kada ga probaju , pa zar ne vide na šta to lići...šlauf širok 20 cm ispliva ispod majice..sa svih strana im visi ..i još i razmijem kada to rade odrasli oni su na taj svoj nestil več navikli,, ali zašto dopuste da se i njihov, podmladak, da tako kažem oblaći isto kao i oni... Ili je njima precepcija lijepog i uksnog skroz iskrivljena...možda ono što je nama lijepo i ukusno njima je to ružno...rado bi zavirila u domove takvih ljudi da vidim jesm li u pravu. Tko će znati u svakom slučaju...nebi bilo loše da im netko kaže da to što rade jako nekonvencionalno...ako to več sami ne shvačaju. A onda opet možda misle da su modni gurui ..pa će sad svi njiovu modu profurati. | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti 13.12.09 13:21 | |
| Cinjenica je da se svaki tjelesni tip osobe moze obuci dobro i da izgleda stilski odlicno! Problem je sto ima ljudi koji jednostavno nemaju osjecaja za dobru percepciju i rezonovanje onoga sto vide u ogledalu kad se obuku! Isto vazi i za shminku i nakit.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti | |
| |
| | | | Kako se oblaciti, ili kako se ne oblaciti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 448 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 448 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|