Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 02.12.09 22:26
Najnovija studija pokazuje da zaposlenici u čak 54 posto kompanija u SAD-u svojim online računima na društvenim mrežama i servisima mogu pristupati tek nakon što napuste uredske prostorij.
Analitička kuća Robert Half Technology provela je studiju na uzorku od oko 1.400 direktora američkih kompanija koje zapošljavaju stotinu ili više radnika. Prema sakupljenim podacima, u 54 posto ispitanih kompanija u potpunosti je zabranjen pristup Facebooku ili Twitteru, a u njih deset posto u potpunosti je slobodan pristup istima.
Od ostalog 19 posto ispitanika odgovorilo je da dopušta pristup društvenim mrežama u poslovne svrhe, 16 posto na neki način ograničava zaposlenicima pristup ovim online servisima, a jedan posto ispitanih nije znalo odgovoriti na upite ove analitičke kuće.
Usprkos svim zabranama, pristup bilo kojem online servisu ove vrste omogućen je s cijelog niza kompatibilnih gadgeta i mobitela, no nije nam poznato jesu li u ispitanim kompanijama upoznati s ovim podatkom.
tportal.hr/znanstveni.com
Gost Gost
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:08
poznato mi je "jako"
Gost Gost
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:11
Kod mene na poslu su zblokirali se takve stranice, one koje su bile najcesce koristene.....playtoy i facebook
Gost Gost
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:13
kod mene odavno
Gost Gost
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:15
Za facebook me bas briga, bila, vidila i zbrisala se.....ali playtoy tu sam bila ljuta......bas mi je pasalo malo odmora uz belu
scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:15
daj igraš belu pa ja visim tamo aj mi na pp pošalji nick
Gost Gost
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku 30.05.10 10:18
Kako mozes visiti i tamo i tu ...poslano ti si sigurno u odlikasima
Sponsored content
Naslov: Re: Više od 50 posto tvrtki blokira pristup Facebooku