Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Down syndrome???

Go down 
3 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 15:47

da li znate šta je to i kakav je vaš stav prema tome???
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:01

minchy89 je napisao/la:
da li znate šta je to i kakav je vaš stav prema tome???

mislim da svi znamo.... i nemam nekakav poseban stav prema tome, žao mi je tih ljudi....nebi to nikome poželjela..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:16

Zao mi je tih ljudi,strašno žao...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:17

Znam što je. Ja se divim tim ljudima i njihovim obiteljima. Zbilja su posebni. Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:30

ja imam brata s down sindromom,i to me navelo da otvorim ovu temu...
pa me zanima vaše mišljenje, na koji bi vi način pomogli, da li se njima posvećuje dovoljno pažnje i da li se mislite da je to nasljedno?
ja iskreno ne, jer niko u mojoj porodici nema d.sy., ali sam negdje pročitala svaka 1000 beba na svijetu ima d.s...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:35

Koliko ja znam do tog sindroma dolazi usljed greške na jednom kromosomu. Mislim da nije nasljedno, ali ne znam koji su točno uzročnici te anomalije kromosoma.
Minchy draga, žalosno je, ali na kraju uvijek obitelj ostane sama sa svojim problemom. Mislim da se društvo ne uključuje dovoljno kako bi se pomoglo. Ne znam, kakva su tvoja iskustva?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:42

kod nas postoje razna udruženja, u kojima sam sam i ja volontirala, ali nažalost svi gledaju samo svoju korist a djeca im služe kao marionete, da lakše prikupe lovu.. nema iskrenih ljudi danas koji bi stvarno pomogli,osim obitelji... ja znam da kad sam i najtužnije da mi dovoljan samo jedan njegov osmjeh da mi popravi cijeli dan,kako kažu da su ta djeca blagoslov od boga..
a tano, upravu si, što se tiče kromozoma i anomalije.. imaju dva ili tri kromozoma više od normalnih ljudi...
ta anomalije se ne može liječiti, uprkos tome što mnogi izmišljaju načine da može...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:45

Ne može, to je stanje a ne bolest. Zbilja su mi draga ta djeca, imam osjećaj da nema zrnca zlobe u njima. Stvarno .. ko anđeli. Žao mi je što je i kod vas takva situacija. Prepušteni smo sami sebi, ako si sam ne znaš pomoć neće ti nitko. No
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime23.11.08 17:56

to je tako, nažalost..
al mi je u svakom slučaju drago što ga imam...
[Vrh] Go down
ycyc
Početnik
Početnik
ycyc

Male
Scorpio Buffalo
Broj postova : 18
Godine : 39
Datum registracije : 26.11.2008

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime26.11.08 1:36

super su bez obzira na njihove probleme
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime26.11.08 10:34

tana je napisao/la:
Ne može, to je stanje a ne bolest. Zbilja su mi draga ta djeca, imam osjećaj da nema zrnca zlobe u njima. Stvarno .. ko anđeli. Žao mi je što je i kod vas takva situacija. Prepušteni smo sami sebi, ako si sam ne znaš pomoć neće ti nitko. No

slažem se
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime16.12.08 0:50

Down syndrome??? 1-2-6-6-1-3-2-1-0-0-0
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime16.12.08 0:51

Down syndrome??? Down-Syndrome-And-Caries
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime16.12.08 0:52

Down syndrome??? Blocks_image_0_1
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime16.12.08 1:00

Čitavo društvo bi trebalo biti osjetljivije i maksimalno se angažirati oko pomoči osobama sa
down sindromom i ljudima koji su svakodnevno s njima, a ne ignorirati ljude s problemima kao da se to nas ne tiče! Idea

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime16.12.08 10:22

minchy89 je napisao/la:
Down syndrome??? Down-Syndrome-And-Caries

hug2 hug2 hug2 hug2 hug2
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime27.12.08 11:22

Down syndrome??? Sjatkibubibp2 ovo je moj brat.. ermin, al ga svi zovemo bubi.... cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime27.12.08 13:18

minchy89 je napisao/la:
Down syndrome??? Sjatkibubibp2 ovo je moj brat.. ermin, al ga svi zovemo bubi.... cerekalo

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime27.12.08 14:14

minchy89 je napisao/la:

zdravo Bubi hug2 cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime27.12.08 15:17

Down syndrome??? Bjacoisekajpgbu6.th bjaco i seka.... Smile Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime27.12.08 16:14

minchy89 je napisao/la:
Down syndrome??? Bjacoisekajpgbu6.th bjaco i seka.... cerekalo cerekalo

cerekalo cheerup
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime08.02.09 18:16

Evo jednog velikog zagrljaja za Bubija i Minchy! big hug

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime08.02.09 18:37

I od mene big hug
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime08.02.09 20:33

kissi
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime08.02.09 21:00

veliki zagrljaj i od mene...Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

Down syndrome??? Empty
PostajNaslov: Re: Down syndrome???   Down syndrome??? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Down syndrome???
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next