Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Pronađen kostur u zidu koji doziva upomoć 18.11.09 11:36
Lovci na duhove pronašli su više nego što su očekivali u jednoj staroj kući u Zapadnoj Virginiji. Bili su u potrazi za nadnaravnim aktivnostima na imanju Aspen u Wellsburgu, no pronašli su kosti skrivene u zidu.
Grupa koja je otkrila kosti skrivene unutar zida rekla je kako je, spuštajući se u podrum, začula glas: "Pomognite, zaglavljen sam u zidu".
Nakon nekog vremena počeli su razbijati cigle i pronašli su kosti.
Šerif je čak izjavio kako postoje znakovi da su neke kosti bile odrezane, a vidjeli su se i tragovi pile.
Vlasnik kuće Gene Valentine čak je izjavio kako uopće nije iznenađen otkrićem tzv. lovaca na duhove.
"Imam nekoliko prijatelja koji su vidovnjaci i koji su ovuda prošetali. Njihova je reakcija bila jako loša kako bi iz jedne prostorije ulazili u drugu."
Dodajmo tome da su istraživači još pronašli čaše, kosu i druge stvari unutar zida. A zasad jedino kažu da u ovom slučaju definitivno ima više pitanja nego odgovora. Net.hr
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Pronađen kostur u zidu koji doziva upomoć 18.11.09 14:15
A jedno je sigurno nisu se samo zazidali u zid. ..a sad baš ...POmozite, zaglavljen sam u zidu...to baš ne vjerujem..a opet svašta je moguće..ništa o mozgu i duši ne znamo ..niti o tim paranormalnim pojavama..pa tko vjeruje nek mu stoji.
Gost Gost
Naslov: Re: Pronađen kostur u zidu koji doziva upomoć 01.08.10 21:20
Ovde mislim da postoji dve mogucnosti...duh osobe je zeleo da prenese poruku ili druga da je taj koji ga je tu verovatno zivog sazidao preneo glas da se cuje duh koji doziva u pomoc(verovatno mu je proradila savest)
Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
Naslov: Re: Pronađen kostur u zidu koji doziva upomoć 11.11.11 14:48
Mislim da je tog kostura dok je ta osoba još bila živa neko prisilno zacementiro unutar zida.Drugog objašnjena nema!
Sponsored content
Naslov: Re: Pronađen kostur u zidu koji doziva upomoć