|
| Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 12.10.09 20:03 | |
| Ukoliko pripadate grupi mladih i uspješnih muškaraca kojima je laptop osnovno sredstvo za rad i namjeravate da uskoro osnujete porodicu, trudite se da ga što ređe koristite položenog na svom krilu. Jer, kada je dugo uključen, laptop se prilično zagrijava i time ozbiljno dovodi u pitanje mogućnost da i vi jednoga dana postanete tata.
Profesor urologije na državnom univerzitetu u Njujorku Dr Jefim Šejnkin upozorava da ovaj praktični elektronski uređaj od kojeg se moderni menadžeri retko odvajaju, izaziva muški sterilitet. Naime, odavno je poznato da povišena temperatura u testisima pogubno djeluje na kvalitet i količinu sperme koju oni proizvode.
Dr Šejnkin i njegov tim sproveli su istraživanje na grupi od 29 zdravih volontera od 21. i 35. godine, kojima su mjerili temperaturu testisa i analizirali kvalitet sperme prije i poslije korišćenja laptopa. Američki naučnici su utvrdili da je kod svih ispitanika došlo do promjene parametara sperme zbog povišene temperature u testisima. Stoga oni upozoravaju da se svi muškarci koji niz godina, nekoliko puta na dan, na ovaj način koriste laptop, izlažu velikom riziku steriliteta. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 13:31 | |
| šta bilo,dobro pa nisam muško jer meni je vječito u krilu laptop.. |
| | | NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 13:38 | |
| ana pa nisi ti muško mi žene ga smimo držati u krilu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 13:40 | |
| Yes Neo..hvala..... rekoh dobro pa nisam muškarac... |
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 14:17 | |
| Neo Neo,vraže jedan....... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 14:20 | |
| Hehe nisam muško a i nemam laptop...tak da nema brige za ništa | |
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 14:22 | |
| šta,šta opet sam nešto izvalila ...ja sam ovo skroz bez ikakvih primisli časna pionirska(ne držim prstiće prikrižene iza leđa ) | |
| | | Gost Gost
| | | | NeoSky Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 14:27 | |
| to ja vježbam vjerodostojnost,mislim se kanidirati za predsjednika čak i osmjeh vježbam ...natrag na temu-ma nego ja se samo pitam odnosi li se to samo na laptope u krilu... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.10.09 17:23 | |
| nemam laptop i nemam šta držati u krilu.. ma ionako se to ne odnosi na mene al cu morati svome dečku skrenuti pažnju.. njemu je vječito na krilu moraću mu naći nešto drugo da stavi krilo a da mu to ne škodi |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 19.10.09 17:38 | |
| E to Minchy, stavi ti njemu nešto drugo u krilo... Nemam laptop, tako da nemam brige! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 01.11.09 11:09 | |
| Mlad nisam, obitelj imam, uspješan... kažu da jesam, hajde da im vjerujem.. i čast uvaženom profesoru ali laptop nije grijalica.... da mu nije netko podmetnuo radijator pod laptop | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 13.05.11 23:27 | |
| ko ga šmirgla držim ga na stolu ispod njega coolere da ga hlade i to mu je to | |
| | | mephistopheles Početnik
Broj postova : 3 Godine : 37 Datum registracije : 23.10.2011
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 24.10.11 23:29 | |
| Posle svakog koriscenja laptopa, odem do kuhinje i ubacim ''ih'' u casi sa 'ledom da se ohlade... To mu dodje nesto kao klima? | |
| | | TArtis Početnik
Broj postova : 50 Godine : 34 Datum registracije : 17.09.2012
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu 12.10.12 22:31 | |
| Pah hvala sto ste to rekli jer ja dosta vremena drzim laptop u krilu ...hhaha necu vise | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu | |
| |
| | | | Oprezno sa laptopom - Ne držite ga u krilu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 487 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 487 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|