|
| Da li smijemo često da sušimo kosu? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Da li smijemo često da sušimo kosu? 12.10.09 19:36 | |
| Zamislite da radite sedam dana u nedelji. Zvuči kao pravo mučenje? Ista stvar je i sa vašom kosom, i njoj su, baš kao i vama, potrebni "vikendi i odmori".
Svakodnevno sušenje izaziva smanjenje prirodne vlažnosti kose. Ona postaje krhka, suha, lomljiva i veoma slaba. Ako ograničite sušenje fenom na tri puta nedeljno i ako uvijek koristite proizvode sa termalno-zaštitnim proteinskim kompleksom (protective thermal protein complex) smanjićete suhoću vaše kose i očuvati njen sjaj.
Danima kada ne sušite kosu možete da je navlažite i da mestimično sušite njene dijelove, tj. tek poneki pramen. Pletenice, skupljena kosa, "konjski rep" i slične frizure takođe mogu biti dobar izbor onih dana kada preskačete pranje i sušenje kose. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 13.10.09 13:37 | |
| Da ja vodim računa o tome da je ne sušim prečesto,preko ljeta obično je nikako jedino ako jurim negdje. |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 16.10.09 20:09 | |
| rijetko kad je sušim...osim kad negdje moram na brzinu iznenada otiči..inače se sama suši.... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 04.11.09 21:00 | |
| Jooj svaki dan po zimi..ali samo na par secundica..ali ljeti ne trebam uopče fenom..samo izađem na zrak i suha.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 06.05.10 18:39 | |
| Ne susim kosu nikada fenom |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 26.06.10 18:35 | |
| Susim je cesto jer uvijek negdje zurim | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 11.07.15 14:58 | |
| Malo kad da ju s tim sušim, operem i stavim u rep ili uhvatim štipalicom u zrak kad su mi oni dani napravim si pletenicu tako mi izgleda urednije koliko toliko |
| | | Kristina92 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3476 Godine : 51 Datum registracije : 13.09.2014
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? 17.10.21 20:21 | |
| smijemo,danasnji fenovi su super i ne isusuju kosu prevrucim zrakom,ja osobno preferiram susenje bez fena,tj,na zraku | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li smijemo često da sušimo kosu? | |
| |
| | | | Da li smijemo često da sušimo kosu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 446 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 446 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|