Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Opojna sredstva i promjena stanja svijesti

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti Empty
PostajNaslov: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime03.10.09 15:51

koga interesuje o promkeni stanja svijesti pod utjecajem opojnih sredstava neka cita ..jako je zanimljiv clanak ..ali i jako dug ..imal itko ikakvog iskustva ...sa ovim sredstvima

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=3402

Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime03.10.09 17:19

Svašta zanimljivo ima tu za pročitati..puno toga što bi trebali djeci u školi predavati, posebno o posljedicama uživanja svi tih opojnih sredstava.. Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti 267525

A ono o iskustvima nebi ovako javno.. Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti 12363
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime03.10.09 18:35

ma daj kiki ...makar jedno ... Smile da uporedimo iskustva Laughing

ja sam pila tablete i injekcije dobivala za bolove Trodon... Tramadol kako ko zove ....i injekcije dobivala morfija...i hvala Bogu da sam prestala ....dok sam ih pila bila sam u nekom fazonu bas me briga za sve ...i kad lezi kad zazmiri ...odoh negdje ..i ruzno mi ...moram ustat ...i ne znam sta ko vidi u tom lijepo...sutradan me bole misici ...sve mi tesko ...mrsko ...tako da sam pocela molit doktore da mi ne daju injekcije ...koliko nesto pomazu toliko stete ...i jednom sam dobila morfinski sok ...o tom sam vec negdje na forumu pisala ...i ako se tako osjecaju oni koji se drogiraju ..hvala lijepo ljepse mi je vodit ljubav ..zato ttreba izbjegavat koliko mozes i lijekove koji spadaju u opojna sredstva

Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
nella sky
Početnik
Početnik
nella sky

Female
Aries Horse
Broj postova : 64
Godine : 58
Datum registracije : 10.09.2009

PostajNaslov: Re: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime03.10.09 19:30

opojna sredstva uvode u depresivna stanja nakon prekida. Dok se uzimaju lijep osjećaj za sve ali nakon samo jednog dana prestanka sve je uzasno i misić i glava i kosti sve boli. trodon se daje za bolove ustvari prestanak bola.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime03.10.09 22:18

blizanka je napisao/la:
ma daj kiki ...makar jedno ... Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti 776231 da uporedimo iskustva Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti 12363

Isssssssss dođi na MSN..za razmjenu iskustva, ne volim o mladosti javnoOpojna sredstva i  promjena stanja svijesti 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Opojna sredstva i promjena stanja svijesti   Opojna sredstva i  promjena stanja svijesti I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Opojna sredstva i promjena stanja svijesti
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Tadić zabrinut zbog stanja na Kosovu
» Penzionerke otjerale pljačkaša flašom sredstva za čišćenje
» Isprobajte efikasna prirodna sredstva protiv kamenca
» Teflon i sredstva protiv mrlja razaraju štitnjaču
» Karakterne osobine za koje niste znali da su zapravo medicinska stanja