|
| zaruke | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: zaruke 03.10.09 14:41 | |
| kako vas je muž zaprosio.. na koji način.. kako je to bilo... kakav je prsten bio... reakcije... i ako niste udane.. kako biste voljele da vas vaš izabranik zaprosi.... kako to vi zamišljate ???? |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: zaruke 03.10.09 14:52 | |
| Ma jasno slažem se s tobom...D. ..koje su moje bile..na dočeku Nove 2000 god.. sad muž, me pitao hoćemo li se jednom vjenčati...moj odgovor , pa jednom, DA, valjda..sad još ne..zaruke iz snova. ....i otišli na more sljedeće ljeto..vozali se po Bosni, skrenuli u Zlatarnu izbirali prstenje i zarućili se, vjenčali se za 2 god.. | |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: zaruke 03.10.09 14:58 | |
| Ma jasno..ja nisam nikada sanjala o svatovima, vjenčanicama, to mi je bilo..kad dođe, a valjda jednom hoće nešto normalno i nisam nikada ništa previše očekivala..kako bude biti će..i ona silna nervoza u svatovima..ma gluposti. Cijeli mjesec pada kiša..a maldenke i kiša..dva pojma..ma bilo me tako briga ..svi mole za sunce, ja hladna kao špicer..i naravno..bio je tako divnan sunčan dan....iako mislim meni bi bio sunčan i da sjekire padale.. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: zaruke 08.10.10 21:37 | |
| Znači Kiki se zaručila u Bosni? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: zaruke 08.10.10 21:57 | |
| mene moj muž zaprosio na parkiralištu....i to onak iz zahebnancije,pred čitavim njegovim društvom...... .kleknuo pred mene i pitao dal se hoću udat za njega... e onda se sjetio nakon 5 dana...al ja sam ozbiljno mislio kad sam te pitao a prstenje iliti burme... po prstenje sam ja išla sama u Bosnu... (on nije imao putovnicu, a tad su još trebale putovnice ) uglavnom zaručili se nakon 7 mjeseci veze ...vjenčali se nakon 5 mjeseci zaruka... tj.vjenčali se za prvu godišnjicu hodanja | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: zaruke 08.10.10 21:58 | |
| Svi idete u Bosnu po prstenje, jel toliko jeftinije tamo? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: zaruke 08.10.10 22:00 | |
| pa je ... mene su burme došle oba dvije koštale 750 kn...(a tu jedva da jednu za te pare dobiješ) i to kombinacija bijelo i žuto zlato.... i onako proilično su teške | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: zaruke | |
| |
| | | | zaruke | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 30 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 30 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943612. in 18087 subjects
|
|