|
| 2. rođendan foruma | |
|
+21Nera Rokerka Arsenalovka mihaela Firefly irko bodomiere cassia teaa nitapita mala_djevojka new name sime barbie_girl ajmeivana Kikica Ary D_DoLL Nataly Blizanka Goran 25 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: 2. rođendan foruma 23.09.09 15:43 | |
| First topic message reminder :
Sutra se navršava točno godinu dana od otvaranja ovog foruma. Kad se osvrnem na to vrijeme u globalu sam jako zadovoljan forumom. Na njemu su sklopljena divna prijateljstva i provedeni divni trenuci. Uspjeli smo zajedno zadržati dobru i prijateljsku atmosferu po čemu se razlikujemo od većine foruma. Zahvaljujem svim članovima na trudu i svemu lijepom što smo zajedno prošli i nadam se da će se ovdje sklopiti još puno lijepih prijateljstava, te da ćemo biti još uspješniji nadalje. :zabava: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 24.09.10 8:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 12.04.10 16:28 | |
| Moje čestitke također za prvi rođendan ovom forumu i njegovim forumašima. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 12.04.10 16:29 | |
| | |
| | | mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 4:08 | |
| Ne znam gdje bih ovaj post stavila i dal bih novu temu otvorila ali bliži se druga godina što sam na forumu, pa sam htjela pvo s vama podjelit... pa ako ne pripada tu neka ju srede dragi Admini ili moderatori će znati gdje ju stavit ako nije na pravom mjestu Volim Vas Dragi moji, braćo i sestre!
Kao što i sami znate ja sam Mala Djevojka, I ove sljedeće rjeći pišem za vas. Voljela bih vam ulijepšat svaki dan vašega života, ali oprostite mi jer ćesto mi ne ide. Ja se ne znam lijepo izražavati, ne znam dat ljepe savijete drugima kao naša Blizanka, Kikica, Ary, Niky. Ja ne znam lijepe postove pisati kao naša Bleky, Goran. Ne znam igrice sastavljat da se možemo bolje upoznavati i uživati kao Iana, Tornado, Bleky,Blizanka, Goran. Ne znam ni ljepe pjesme pisat kao naš MarkoP I ostali moji dragi prijatelji koji ste tu… ja nisam non stop na forumu kao većina od vas koji dajete sve od sebe… koji se trudite svim snagama da uspije sve…
Ja nisam nista od toga ali vas volim iako me ne razumjete, sve vas na ovom forumu… Želim zahvaliti svima koji su toliko ucinili za mene, koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže. Niste me napustili, već ste bili poput moje sijene… želim vam zahvalite sto ste tu i držite se skupa, što se volite i poštujete… I Bogu želim zahvaliti što me slućajno doveo do vas, a i Goranu koji kada sam mislila da je svaki trag od foruma izgubljen pojavila se njegova cestitka za Božić na moju e-mejl adresu… Hvala vam… Znajte i vjerujte mi da Anđeli postoje, jer da ne postoje kako bih ja objasnila tu vašu sreću, beskrajnu ljubav i prijateljstvo što mi pružate… jer VI STE ANĐELI…
Ovo su samo par slova za vas, jer ljubav koliko god su se trudili nitko ju nije mogao opisati, zato ću za kraj još reći : VOLIM VAS JAKO ANĐELI MOJI – Mala Djevojka | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 8:39 | |
| - mala_djevojka je napisao/la:
- Ne znam gdje bih ovaj post stavila i dal bih novu temu otvorila
ali bliži se druga godina što sam na forumu, pa sam htjela pvo s vama podjelit... pa ako ne pripada tu neka ju srede dragi Admini ili moderatori će znati gdje ju stavit ako nije na pravom mjestu
Volim Vas
Dragi moji, braćo i sestre!
Kao što i sami znate ja sam Mala Djevojka, I ove sljedeće rjeći pišem za vas. Voljela bih vam ulijepšat svaki dan vašega života, ali oprostite mi jer ćesto mi ne ide. Ja se ne znam lijepo izražavati, ne znam dat ljepe savijete drugima kao naša Blizanka, Kikica, Ary, Niky. Ja ne znam lijepe postove pisati kao naša Bleky, Goran. Ne znam igrice sastavljat da se možemo bolje upoznavati i uživati kao Iana, Tornado, Bleky,Blizanka, Goran. Ne znam ni ljepe pjesme pisat kao naš MarkoP I ostali moji dragi prijatelji koji ste tu… ja nisam non stop na forumu kao većina od vas koji dajete sve od sebe… koji se trudite svim snagama da uspije sve…
Ja nisam nista od toga ali vas volim iako me ne razumjete, sve vas na ovom forumu… Želim zahvaliti svima koji su toliko ucinili za mene, koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže. Niste me napustili, već ste bili poput moje sijene… želim vam zahvalite sto ste tu i držite se skupa, što se volite i poštujete… I Bogu želim zahvaliti što me slućajno doveo do vas, a i Goranu koji kada sam mislila da je svaki trag od foruma izgubljen pojavila se njegova cestitka za Božić na moju e-mejl adresu… Hvala vam… Znajte i vjerujte mi da Anđeli postoje, jer da ne postoje kako bih ja objasnila tu vašu sreću, beskrajnu ljubav i prijateljstvo što mi pružate… jer VI STE ANĐELI…
Ovo su samo par slova za vas, jer ljubav koliko god su se trudili nitko ju nije mogao opisati, zato ću za kraj još reći : VOLIM VAS JAKO ANĐELI MOJI – Mala Djevojka Ovo su jako lijepe riječi koje dirnu u srce,i prekrasno je jutro započeti s tako pozitivnim predznakom.Ja sam početnik na ovom forumu i došla sam ovdje slučajno...google...google klik i zaplavilo se nešto a krila kao zaštitni znak nekako me baš podsjetila na anđeoska.I nije mi dalo dalje i evo me sada.Nisam pogriješila...super ste ekipa i divni prijatelji,svi do jednoga, prekrasno mi je sa vama a lijepo je znati da uvijek mogu svratiti i da sam dobrodošla a i svi vi ste dobrodošli u moje srce....hvala vam što ste me tako prihvatili, vi ste kao prekrasno polje puno suncokreta.... | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 21:50 | |
| Stavi je u frižider, baš je lijepa, taman će uskoro drugi rođendan pa je izvadiš opet tad : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 21:55 | |
| ma ispeću ja opet još veću nego da se ne pokvari amo raja skupa sa mnom i goranom a u frižideru se nešto drugo čuva za poslje i za uz tortu : : torta je malo slatka pa je najbolje lokat coca-colu zero : : | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 22:01 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 22:23 | |
| Mala Djevojko ..kao i obicno dirnes do srca ..i nisi ti nista drugacija od nas ..zaboravljas kako si i ti mene savjetovala ..znas i ti pisati postove ..iako nisi tu stalno ..uvijek si dobro dosla i nadam se uskoro da cemo svi zajedno proslaviti u zdravlju i veselju i forumskih 2 godine i tvoje 2 godine Bodo ...ja pojela komad ..mada si uranio _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 25.08.10 22:24 | |
| šta ima veze bolje uranit nego zakasnit uzmi još pa bodo peko! | |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 0:32 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 14:07 | |
| aaaaaaaaaaaaaa kako ima lijepih postova sto sam procito na ovom topicu big lajk od mene : | |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 20:28 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 20:44 | |
| C E S T I T A M |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 20:47 | |
| |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 20:54 | |
| šefe ja sam ti seljak ne treba čaša opa direktor a?a kolka mi je plaća ako smijem pitat? | |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 21:22 | |
| Plača ti je piva u neograničenim količinama : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 22:03 | |
| uhu čestitke bodomire ti bi nas potrovao odmah? | |
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 22:07 | |
| ma šta ti je nego ako neko oće da s nama ljepo zapali pravi crveni marlboro | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 26.08.10 22:09 | |
| ČESTITAM !!!
i neka ovaj forum i dalje ostane jedinstven i neponovljih, pun dobrih ljudi, divnih prijatelja... ovdje sam našla svoju drugu obitelj volim vas svih |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 27.08.10 15:32 | |
| jos jednom cestitke : | |
| | | mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 28.08.10 23:09 | |
| Prijatelju moj ( svim mojim prijateljima )
Ne znam odakle poceti rijeci nizati Al svaki kraj mora imat svoj pocetak Ili se moze sa kraja poceti ??? Bilo kako bilo, vazne rijeci Pokusat cu Vam sve sto iskrenije reci.. Toliko sam Vam zahvalna sto postojite Sto Vas je Bog dao.. Toliko sam sretan kraj Vas I kad se ja naljutis ponekad, Kad sam nekad toliko tvrdoglav ko stjena Kad sam hladan kao santa leda,,, Hvala Bogu pa Vas imam.. Da mi osmjeh znate vratiti kad Je vrijem suza... Da mi znate dati topli zagrljaj Kad mi je zima ... Hvala Bogu sto Vas imam... Sto ste mi u zivotu najveca podrska Sto znate prave rijeci reci kad se izgubim u njima Jer ste mi ne samo inspiracija smjeha Nego ste mi i rame za plakanje ... Hvala Bogu sto Vas imam... Sto uvijek znam da ste, i kad niste ,pored mene Da cete me uvijek docekati rasirenih ruku Da mi nikad ledja okrenuti necete.. Hvala Bogu sto Vas imam... Ne znam sta bi bez Vas,kuda bi i kako .. Ne znam da bi mogla zivjeti bez Vas sretno... Izgubila bi se u rijecima,u snovima i zeljama Vratili ste mi znacenje zivota..naucili me da Zivot nije bajan da je prepun uspona padova.. Hvala Bogu sto Vas imam... Da kad pokleknem da mi date utjehu i snagu da stanem na noge Da kad i krisom zaplacem da mi podignete glavu i samnom Suze brises... Hvala sto postojite... | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma 28.08.10 23:29 | |
| Cestitke i od mene... da smo tu jos 100 godina | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 2. rođendan foruma | |
| |
| | | | 2. rođendan foruma | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 159 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 159 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|