|
| Kafić na groblju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Kafić na groblju 19.09.09 22:47 | |
| Srbin iz Beograda Zoran Josifov, vlasnik je kafića „Kasper“ na groblju Orlovača. Moto Kaspera je "Kad se drugima smrkne, nama tada svane!"...
Vlasnik kafića Kasper na beogradskom groblju Orlovača kaže da broj gostiju ovisi o broju i veličini pogreba. Posao cvijeta poslije posta. Najbolji su mu gosti iz Crne Gore i s Kosova. Tamo je običaj da se poslije pogreba svrati u kafić. - Domaćini su uvijek široke ruke. A tko jednom svrati i proba kavu koju spremi moja supruga Dragana, taj se na groblje mora vratiti - rekao je u šali Zoran koji drži kafić već četiri godine. Ima desetak stalnih gostiju koji dolaze isključivo zbog dobre kave. U kafiću se nekada mogla čuti tiha glazba, ali je Zoran odustao od toga jer gostima uglavnom nije do zabave. Sada u miru i tišini ispijaju posljednje piće u kafiću čiji je moto "Kad se drugima smrkne, nama tada svane!" (24sata) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 22:49 | |
| Kakva ideja svaka čast..kafić na groblju,a najbolje je :taj se na groblje mora vratiti... |
| | | Seth Totalno relaxiran
Broj postova : 1204 Godine : 45 Lokacija : Pusti otok Datum registracije : 12.08.2009
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 22:53 | |
| Dobra ideja svaka čast pa neka ožaloščeni traže utjehu u čaši. | |
| | | new name Početnik
Broj postova : 75 Datum registracije : 23.07.2009
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 23:07 | |
| Volio bih popiti kavu tamo... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 23:11 | |
| Ma da, što ti je privlačno u tome? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | new name Početnik
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 23:14 | |
| Drugačija atmosfera, ima nešto pjesnički u tome, bohemski, podsjeća me na scenu iz stripa, Lazzaro 'Sant Andrreo, frajer bi dolazija na grob svojih prijatelja i priča s njima, to mi je u mislima ideja koja mi se dopada. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 23:14 | |
| Kako ljepo... |
| | | new name Početnik
| Naslov: Re: Kafić na groblju 19.09.09 23:17 | |
| I ja sam to radio, sad kad vidim, kafana na groblju di san frendove pokopa ne bi bila loša, cjenili bi oni to.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kafić na groblju | |
| |
| | | | Kafić na groblju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 427 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 427 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|