Dali vas mozda zanima online manager game...onda je to zasigurno sokker manager na kojem Vi možete uzeti klub i stvarat uspjehe i nadmudrivati druge korisnike...ako ste zainteresirani onda se registrirajte na
http://www.sokker.org/
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Online manager game 01.09.09 11:28
Budem nećaku preporućio, on to voli, bilo je i meni prije zabavno!
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Online manager game 07.12.09 20:30
Ja to ne razumijem..sječam se mog brata..satima bi sjedio uz komp i igrao tu idiotsku igricu..kupuje igrače..clubove..svašta. Razumijem kada netko sjedi i puca tamo po nekim agresorima..glumi Amera u obrani svijeta i slične igre..ali te igre simulacije..bemti ide mi na žiivce one ribe na fjesu nahraniti..
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
Naslov: Re: Online manager game 16.05.11 15:57
ne igram igre
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
Naslov: Re: Online manager game 17.05.11 22:07
Kikica je napisao/la:
Ja to ne razumijem..sječam se mog brata..satima bi sjedio uz komp i igrao tu idiotsku igricu..kupuje igrače..clubove..svašta. Razumijem kada netko sjedi i puca tamo po nekim agresorima..glumi Amera u obrani svijeta i slične igre..ali te igre simulacije..bemti ide mi na žiivce one ribe na fjesu nahraniti..
e kiki ovo je istina što jest jest šta je najtragičnije svi su uživljeni u to njesra ko da je ne znam šta
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011