| Što nikada ne biste stavili na sebe? | |
|
+10Dita von Teese mihaela Wind D_DoLL Bonnie Nataly Blizanka Kikica Goran Teioo 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Što nikada ne biste stavili na sebe? 21.08.09 0:18 | |
| Dakle, što nikada ne bi obukli na sebe? od odjeće i obuće ili nekih dodataka odjeći? ja npr. ne bi nikad obukla: - marte, killere i takve stvari... - krzno (pravo)...makar ni umjetno ne volim - kožne hlače - zlatne tenisice bez uvrede onima koji to nose | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 1:53 | |
| Odlična tema Pudla. Nikad ne bi obukao kožne hlače, špic cipele ili lakirane, čak ni haljinu ne bi.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 2:02 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 2:11 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 2:14 | |
| ma ja ti kažem...haljina bi ti pristajala ko salivena...mogo bi se prijavit za izbor miss i mister...samo ne znam u koju bi onda ti kategoriju išo...miss ili mister (neće mi prikazat sliku ) | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 2:22 | |
| Ne valja link.... budem se tako onda slikao i stavio u fotke forumaša... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 21:02 | |
| Ni ja nebi špic cipele..lakirane može... Haljinu isto nebi nikada...jok..jednom dosta i previše Patike uviejk..ali zlatne ili srebrene..bjaaaak...brrrrrrr Nebi ni krzno nikada obukla....tetovažu također nebi stavila na sebe..nisam za to.. Eh da i nikada nebi stavila rinčicu u nos..onu što visi...samo bi mi nosonja bio još veči od nje | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 23.08.09 21:19 | |
| ne bih nikad obukla cipele paciji kljun.. ni spic hlace ako su vrecaste... ravne cipele velike kosulje....... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.08.09 3:45 | |
| Ma vidi ti to kako smo Kiki i ja slični, iste stvari ne volimo... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 25.08.09 14:49 | |
| Naravno da nebi, samo *ederi nose tange... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Nataly Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 354 Datum registracije : 21.08.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 25.08.09 15:36 | |
| kozne pantalone i zuto zlato | |
|
| |
Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 04.09.09 0:24 | |
| recimo one minjake što guzica ispada, dimije koje su ove godine in, i bilo što u rozoj boji o da i životinjski uzorak | |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 18.09.09 19:27 | |
| Pravo krzno. Definitivno nikad. :S
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 21.09.09 19:23 | |
| E da, mada ga imam na avataru, ali šešir nikad ne bi stavio na glavu... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 19.04.10 22:26 | |
| Siroku odjecu-sve sto djeluje slampavo,ne nosim ni dzempere,pulovere il ista slicno Lakirane cipele,cipele sa spicom ili pacijim kljunom,......hmmm definitivno opanke ,ravne cipele ne volim,a tene samo ako sam u prirodi negdje Minjake a i haljine bez ljute muke ne bih obukla Definitivno ne zivotinjsko krzno a ni vjestacko mi nije nesto zanimljivo, vjestacku kozu mogu,extra mi stoji Ne volim piercinge, kicav i glomazan nakit, male lakirane torbice,zuto zlato-a pogotovo one debele lance Nikad ne bih nosila drecav lak za nokte,ali mi je nail art u umjerenim dozama simpa Nikakve snale,kopcice,gumice,trakice,raif i slicno ne volim nositi u kosi... | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 19.04.10 22:31 | |
| Jaoj WIND, koliki ti je spisak | |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 19.04.10 22:36 | |
| Neka neka zaboravila sam i kackete ...a mozda bude i jos sta | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.04.10 23:28 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.04.10 23:30 | |
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.04.10 23:31 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.04.10 23:36 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 24.04.10 23:42 | |
| Slazem se mazo s tvojim stavom...Koji bi to lancani sudar bio... |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? 25.04.10 0:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što nikada ne biste stavili na sebe? | |
| |
|
| |
| Što nikada ne biste stavili na sebe? | |
|