|
| Zadatak za osobu ispod | |
|
+18LuckyM5 irko mobile Oleg520 Nesreča Wind bodomiere Ary Rokerka Slatka tajna Kikica Bonnie Blizanka boomba DaRkAnGeL Lajka king_in_crimson Goran 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zadatak za osobu ispod 19.11.08 16:09 | |
| First topic message reminder :Riješi zadatak i zadaj ga iducoj osobi! Nabroji padeže u hrvatskom jeziku. :smart: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 08.07.10 23:46 | |
| Ma di me nađe... to bi mogla ponovit jedino ako cugnem još koji bambus Nabroji hrvatske nogometne reprezentativce | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 16.07.10 18:44 | |
| mate bilić,ivica križanac,ivan perišić
daj mi pivu...molim te...
| |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 16.07.10 20:10 | |
| Od mene, sto se tice alkohola, mozes dobiti samo rakiju za oblog ako imas temperaturu Zadatak: Nabroj Jupiterove satelite | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 16.07.10 20:24 | |
| a jel može bezalkoholna?
Io,Europa,Ganimed i Kalisto
najveće jezero na svijetu po površini u m2 | |
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 05.08.10 23:54 | |
| Kaspijsko jezero Odgovori mi: Zasto na ovom forumu ima ovoliko avatara sa golim straznjicama? (Evo samo na ovom topicu sam zapela izmedju dva ) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 05.08.10 23:56 | |
| verovatno žele da nam ostave poruku u slici : "Kiss my ass".. Reci na 5 svetskih jezika 'laku noć'... |
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 06.08.10 0:02 | |
| - Tornado je napisao/la:
verovatno žele da nam ostave poruku u slici : "Kiss my ass"..
Jao odgovora Hmm konta li se i latinski kao svjetski jezik? 1.good night 2.buenas noches 3.gute nacht 4.buona notte 5.bonne nuit Zadatak: Postaj jedan svoj crtez | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 06.08.10 0:06 | |
| pa latinski i jeste svetski jezik...univerzalan...medicina, nauka itd.. nešto kao esperanto...samo još bolji.. a jaoo WIND gde me sad nađe...nije to ništa revolucionarno...ti si bolja u tome.. napiši nekoliko stiha onako, odmah iz glave bez mnogo ramišljanja.. : |
| | | | Nesreča Totalno relaxiran
Broj postova : 2572 Godine : 34 Datum registracije : 02.11.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 09.11.10 22:12 | |
| Koji je zadatak na kraju? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 10.11.10 5:44 | |
| postati neki svoj crtež.... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 22.04.11 21:22 | |
| Zadatak nabroj 5 pop bosansko hercegovackih sastava _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 22.04.11 21:57 | |
| Haaaa gdje sam ja uletila, pa ja neznam ni naše Crvena jabuka, Plavi Orkestar, Zabranjeno pušenje,Emir & Frozen Camels i Indexi Kako se zove prvi album grupe Deep Purple? | |
| | | Oleg520 Ljubitelj foruma
Broj postova : 5165 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 08.05.11 15:56 | |
| Njihov prvi album je "Shades of Deep Purple"
Američka muzička grupa "The Pussycat Dolls" je najpre bila kakva grupa? | |
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 08.05.11 22:14 | |
| Bila je najprije plesna grupa.
Nabroj 5 clanova koji nisu nikad nista postali. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 16.05.11 22:13 | |
| nema takvih clanova
ko je bio ip man? | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 02.08.11 14:42 | |
| Lik iz filma.
Nabroji sve države koje čine SAD. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 03.08.11 19:44 | |
| Alabama 02. AK Alaska 03. AZ Arizona 04. AR Arkanzas 05. CA California 06. CO Colorado 07. CT Connecticut 08. DE Delaware 09. FL Florida 10. GA Georgia 11. HI Hawai'i 12. ID Idaho 13. IL Illinois 14. IN Indiana 15. IA Iowa 16. KS Kansas 17. KY Kentucky 18. LA Louisiana 19. ME Maine 20. MD Maryland 21. MA Massachusetts 22. MI Michigan 23. MN Minnesota 24. MS Mississippi 25. MO Missouri 26. MT Montana 27. NE Nebraska 28. NV Nevada 29. NH New Hampshire 30. NJ New Jersey 31. NM New Mexico 32. NY New York 33. NC North Carolina 34. ND North Dakota 35. OH Ohio 36. OK Oklahoma 37. OR Oregon 38. PA Pennsylvania 39. RI Rhode Island 40. SC South Carolina 41. SD South Dakota 42. TN Tennessee 43. TX Texas 44. UT Utah 45. VT Vermont 46. VA Virginia 47. WA Washington 48. WV West Virginia 49. WI Wisconsin 50. WY Wyoming
Koja je matematicka konstanta pi | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 03.08.11 22:14 | |
| 3.14
koliko 1 terabajt ima megabajta | |
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 08.08.11 15:39 | |
| 1 TB = 220 MB
Nabroj vrsta psihoaktivne droge.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 12.10.11 17:21 | |
| STIMULANSI Simpatomimetički amini Psihomotorni Stimulansi Amfetamini Katinoni (Khat) Metilfenindat Kokain Amino ketoni Bupropion Diethylpropion Efedrin Pseudoefedrin Metilksantini Kofein Teofilin Teobromin ANTIPSIHOTICI Atipični antipsihotici Kvetiapin,klozapin Olanzapin Tipični antipsihotici Haloperidol Klorpromazin CBD SSRI, antidepresivi Paroksetin Fluoksetin Sertralin Kolinergici Nikotin Muškatni orah Muskrin DEPRESANTI Sedativi i Hipnotici Alkohol Eter Barbiturati Kloroform Kloral hidrat Metakalon GHB Benzodijazepini Lorazepam Alprazolam Flunitrazepam Diazepam Narkotički Analgetici Opijum Kodein Morfin Heroin Fentanil Kanabis (THC) HALUCINOGENI Psihodelici MDMA MDA MDEA Meskalin DOM LSD Psilocibin AMT DMT Ibogain Disocijativi Ketamin DXM PCP Dušik (I)oksid Salvinorin A Ibotenska kiselina Muscimol Delirianti Dimenhidrinat Difenhidramin Skopolamin Atropin
Koliko je Alan Fordova do sada izdano?
| |
| | | Nesreča Totalno relaxiran
Broj postova : 2572 Godine : 34 Datum registracije : 02.11.2010
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 05.11.11 20:39 | |
| U HR 448 u izdanju Vjesnika.
Koliki je svjetski rekord u duljini trajanja seksualnog odnosa? | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 25.12.11 21:55 | |
| Ispovijest jedne nimfomanke
Da li je nezasitna seksualna želja blagoslov ili kazna? O tome i drugim pitanjima razgovarali smo s jednom nimfomankom.
''Dođem na posao, sjednem, i ne mogu raditi, jer jedino na što mislim je seks. A, objektivno, nije da ga nemam. Vodila sam ljubav sa svojim dečkom prije nego što smo zaspali i još jednom ujutro prije posla. I, sad sjedim za računalom, sva, ali baš sva mokra. Opet!'', rekla je mlada djevojka u razgovoru za Javno.
Nimfomanija i satirijaza
Hiperseksualnost je karakterizirana povećanom željom za seksualnom stimulacijom, a može se čak reći da je to opsjednutost seksom. U muškaraca se zove satirijaza, a u žena nimfomanija. Danas se više ne smatraju bolestima.
Požuda
Požuda je izrazita želja ugoditi samome sebi, a u seksualnom smislu to je intenzivno erotsko uzbuđenje i želja da se zadovolji isto. U kršćanskoj vjeri jedan je od sedam smrtnih grijeha.
Muškarci
''Pale me svakakvi muškarci, dugokosi i kratkokosi, dlakavi i depilirani, nabildani i kržljavi. Ponekad je dovoljna samo jedna riječ na cesti, i poželim ga odvesti u krevet,'' kaže naša sugovornica, i dalje opisuje: ''U krevetu želim zadovoljiti samo sebe, nije mi toliko bitno jel partner uživa. Sigurna sam da mu je lijepo, ali nije mi to na prvom mjestu.''
Veze i partneri
Vrlo je mlada, ima tek nešto više od dvadeset godina. Do sada je imala 5 ozbiljnih veza, i poveći broj seksualnih partnera. Izrazito je lijepa i nježna djevojka, na prvi pogled nikad ne bi pomislili da se ispod lijepog lica krije požudna ratnica. Kaže da je u spolne odnose prvi puta stupila s 15 godina, te da je mogla imati i više seksualnih partnera da je htjela, ali se ''suzdržava''. Najduže što je izdržala bez seksualnog kontakta bilo je sedam mjeseci. Posljednjeg dečka je ostavila jer se ponašao kao ''curica''. ''Htjela sam da me redovito zadovoljava, ali onda mi je počeo govorit stvari kao boli me glava, umoran sam, ne mogu, loše mi je… i slične isprike. Što si on misli, pa ja moram biti zadovoljena da bih mogla sutra dan funkcionirati.''
Idealna noć
Na pitanje kako bi idealno provela noć, kaže: '' Želim samo seks, seks, seks, nije mi do odmora, mogla bih se seksati cijelu noć i sutra ujutro najnormalnije raditi, zapravo, to mi je idealan način za provesti vrijeme kad ostatak grada sniva.''
Najduži spolni odnos
Kaže da joj je najduži odnos trajao 8 sati, no to joj nije bilo dovoljno, htjela je još, ali tadašnjem dečku iscrpila je svu energiju. ''Što ću s njim? Nije više mogao.'' Zbog toga su se svađali i kasnije prekinuli.
Sretne su one kojima ne treba toliko, a sretni su i njihovi partneri
Iako mnogi muškarci sanjaju da zadovolje takvu djevojku, niti jedan do sad nije uspio. Naša sugovornica bila bi najsretnija da joj ne treba toliko seksa, da ne razmišlja o tome toliko intenzivno, da joj ne nedostaje toliko. I zbog toga poručuje muškarcima ''Nije to nikakav blagoslov, nemate pojma kako je teško zadovoljiti curu poput mene, i zadovoljavati ju svaki dan, cijeli život''. Sama smatra da je dobar i kvalitetan spolni život temelj uspješne veze, i dodaje da se boji da ju nitko neće moći zadovoljiti onako kako joj treba.
Napiši pjesmicu. | |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 20.01.13 19:19 | |
| Nema gužve na relaxu ko da sam na faxu pišem,rišem svud me ima čak mi i rima štima koliko kalorija unosimo čokoladom od 50gr.? | |
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod 21.01.13 0:23 | |
| 275 kalorija pa sad izvolite Znamo da pjesnici ili pripovjedaci u svojim stvaralackim postupcima daju rijecima nova sira prenesena znacenja .. kako se ta nova prenesena znacenja rijeci nazivaju? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zadatak za osobu ispod | |
| |
| | | | Zadatak za osobu ispod | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 412 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 412 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|