|
| Zašto se ne brine o sigurnosti djece? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 9:30 | |
| U SUBOTU 1. kolovoza oko 19.30 sati na području Novog Zagreba dvogodišnje je dijete palo u nezaštićeni šaht u Novom Zagrebu, javila je danas zagrebačka policija. Naime, 45-godišnja žena šetala se ispred stambene zgrade na Sisačkoj cesti s dvogodišnjim djetetom, a u jednom trenutku dijete je stalo na metalni poklopac. Šaht se otvorio, a dijete upalo u otvor šahta. Djetetu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđeno. Policija navodi da je tek jučer saznala za ovu nesreću. (index) Ovo je na žalost samo jedan u nizu sličnih slučajeva. Zbog niza propusta, ali i nepažnje odraslih djeca su dosta često u opasnosti, a da nisu ni svjesna. Ispadaju iz starih autobusa, padaju u šahte, da ne povjeruješ. Djeca su najveće bogatstvo i umjesto što se novac baca na razne sulude projekte cestogradnje i ostalog, trebalo bi djecu i njihovu zaštitu u svakom pogledu staviti u prvi plan.Na djeci svijet ostaje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 10:26 | |
| Noćna mora za svakog roditelja Mislim da je ovaj konkretan primjer više nesreća nego nebriga za djecu, mogao je upasti netko veći i slomiti nogu. No činjenica je da se o sigurnosti djece razgovara tek kad se nešto dogodi. Dotad, vjeruje se valjda da ih dragi Bog čuva. Ali nažalost ne uvijek | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 10:33 | |
| Ma je, ovaj primjer je klasična nesreća, ali sam se nadovezao na to, djeca doista i teško stradavaju zbog bizarnosti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 10:35 | |
| Meni je najgori takav slučaj bio kad je dijete poginulo jer se na njega srušio onaj automat za pića koji nije bio učvrščen. Ili kad dijete strada jer ga poklopi gol ili konstrukcija od koša za košarku na igralištu, tu se prije može govoriti o nečijem nemaru jer se zna da se po tim spravama klinci masovno penju i vješaju. | |
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 10:39 | |
| To je i meni najgore. Svakom je jasno da će nesreća uvijek biti. Ali kad se tragedije koje spominješ dogode isključivo zbog nečijeg nemara, onda je to strašno. Sad ovaj slučaj zadnji, zaboravio sam točno gdje je bio, što je gol pao na djevojčicu. To je već tko zna koji takav slučaj na tom igralištu i gledam na Novoj, još uvijek nije učvrščen! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 15:03 | |
| JAdna dječica....ma jadne i mame i tate...ne znam...ali mislim da se sve to događa zato što nitko za ništa ne odgovara. PA onda kod briga jel gol učvršren, kad će ga šogor pokriti ako se nešto dogoditi..kod briga što je cura upala u otvor neobilježenog iskopa na cesti i umrla nakon dva dana...nema veze vlasnik tvrte ima rođu u sudu i da ne nabrajam dalje.. To su sve nesreće... Ali ja znam da se takve stvari stalno događaju i stalno zujim njoj oko glave, pazi tobogan se klima, ne gazi na šahtu, pazi rupa,..pazi, pazi, pazi...jednostavno joj stalno nabijam po glavi... Neki dan išle stazom i u stazi su zabetonirani pjrojektili još od rata..i uvijek idemo preko njih nikada ne stajemo na njih...a ona će meni...." nemoj mama stati na projektil..nema veze što nema više upaljaća u njemu".. | |
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 15:22 | |
| Dobro si je naučila. A imaš potpuno pravo, na zapadu je nezamislivo ovo što se zna događati kod nas, upravo zato što su kazne za propuste tamo drastične. Kod nas stvarno nitko za ništa ne odgovara i sve se rješava preko veza i poznanstava. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 06.08.09 15:24 | |
| AD pa to je jedino što kod nas pali ..opićiti im kazu da im se vrti u glavi 100 god.a ako i ot ne pali...zatvor...ili možda čak i obje. | |
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? 25.08.09 12:53 | |
| Da, radikalne kazne trebaju biti oštro upozorenje i natjerati sve da se savjesnije ponašaju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto se ne brine o sigurnosti djece? | |
| |
| | | | Zašto se ne brine o sigurnosti djece? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 487 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 487 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|