|
| Šta vaša torba govori o vama? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Šta vaša torba govori o vama? 31.07.09 14:53 | |
| Nezaobilazni modni dodatak ali i svakodnevna potreba, ženska torba, danas se može kupiti po različitim cijenama, od par eura do par hiljada eura, a veličine, uzorci, boje i namjene istih su raznovrsne. Urednici modnih magazina i lifestyle stručnjaci tvrde da se prema izboru torbe, mogu otkriti i neke ženske osobine, piše Sherrie Mathieson, autorica knjige 'Steal This Style: Moms and Daughters Swap Wardrobe Secrets'.
Velika torba, u nju možete staviti mnogo potrebnih (i nepotrebnih) stvari, ali i možete izledati neorganizirano ili besciljno. Iako su velike torbe moderne, ne pretjerujte s veličinom jer ćete inače davati dojam da ne znate šta bi sa sobom
Sportska torba odaje praktičnu osobu, a torbe koje se nose oko struka posljednjih su godina hit i u linijama poznatih svjetskih brandova kao što su Gucci ili Christian Dior. Ono na šta treba pripaziti jeste da ovakva torba savršeno pristaje oko struka i da nije natrpana nepotrebnim stvarima.
Torba živih boja i uzoraka, torba koja 'vrišti' životinjskim uzrocima, jarkim bojama i umjetnim dragim kamenjem odaje smjelost ali ponekad može zračiti i neukusom tako da mrvica opreza kod odabira ovakvih torbica nije naodmet.
Ručna torbica, elegantna i sofisticirana odaje ženu sa samopouzdanjem, onu u koju se možete pouzdati. U večernjim prilikama s ovakvom torbicom ne možete pogriješiti, no za dnevne varijante će vam ipak trebati veća torba
Platnena torba s natpisom ili slikom, najčešće izrađene od pamuka ili lana, ove trobe nisu samo jeftine i praktične nego imaju i stav. Djevojke i žene koje uvijek biraju ovakve torbe socijalno su osviještene i nerijetko se bore za ljudska prava i slobode.
Markirana torba, iako su takve torbe dizajnirali najbolji u svijetu mode, te su napravljene od najfinijih materijala, ne mora značiti da pristaju uvijek i svugdje. Markirana torba odiše glamurom i stavom 'da, ja imam novca da nosim najbolje stvari na svijetu' što ponekad djeluje odbojno.
Retro torba, ako se sjetimo lakiranih torbi iz 80-ih koje su kao po pravilu uvijek bile jarkih boja i nametljivih uzoraka, brzo ćemo odustati od svog retro 'looka'. Mada su 80-e opet u modi, neke stvari treba ostaviti prošlosti. U odabiru retro torbe morate biti oprezni. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 31.08.09 12:19 | |
| Ja sam više za sportsku torbu,iako naravno ovisi o situaciji. |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 13.09.09 23:09 | |
| pa sad, one lakirane, markirane ili kako god ne nosim jer mi ne pašu uz tenisice i marte, a uz to treba mi nešto veće da potrpam sve skripte i sve gluposti koje svakodnevno nosim na grbači | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 09.10.09 13:05 | |
| O meni moja ne govori ništa, jer je nemam i ne želim ju niti imati..samo bi mi u njoj bile kemijske..maramice..žvake..Lucijine gluposti...i ništa pametno i morala bi uvijek misliti gdje je.. Možda o meni baš to što ju nmam nešto govori, ali o tome ništa ne piše. Imam torbu samo za trg. a i nju sam nabavila, jer su vrečice postale preskupe i ne želim još više zagađivati kupovanjem plastičnih vrečica. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 11.11.09 9:03 | |
| ja nažalost nosim torbi i trenutačno govori da joj treba hitno pospremanje .jel viče ona što če mi tri vrste žvaka...bomboni...tri blokiča...kao da češ niky knjigu pisat...punjač od mobitela...aparati...joj svašta u njoj ima.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 11.11.09 23:45 | |
| ja sam više za stil sportske torbe al one na jedno rame.. takve torbe nosim od srednje škole |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 14.11.09 18:17 | |
| Moja kaže "hebe se meni" ... Sportska torica za oko struka ili na rame, u nju stane mob, novčanik, papirnate maramice i to je to... Ako ne nosim nju, onda je tu ruksak |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 14.11.09 18:24 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 14.11.09 18:27 | |
| |
| | | mexx Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 396 Godine : 39 Lokacija : tu i tamo Datum registracije : 21.02.2011
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 22.02.11 17:53 | |
| Sportske torbe, ali je nosim u stilu,kais na levom ramenu a torba na desnom boku.Tu su mob,kljucevi od auta,novcanik i vlazne maramice.Ne trpam svasta u torbu jer volim da je uredno. | |
| | | slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 02.03.11 14:41 | |
| Torbe obozavam. Pogotovo one XXXXXL - raznih oblika i boja... Moje torbe o meni govore da " nisam normalna " , a ja bas to i zelim... | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 02.03.11 15:07 | |
| Upravo tako Slavena bez xxxxl torbi nema nista ...bez obzira sto u uvodnom tekstu kazu da dajemo dojam da ne znamo šta bi sa sobom da ne pretjerujemo sa velicinom ..ja i te kako znam sta bih sa sobom bez obzira kolika mi je torba volim velike torbe _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 02.03.11 16:39 | |
| ne nosim torbicu jer sam pokušala pa bih ju uvijek negdje ostavila Nije to za ženupoput mene | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 02.03.11 16:55 | |
| Ma Ketice ...kako nije tza zenu poput tebe ..uci se mlada si ... ne znam meni je nekako bez veze vidjeti zenu bez torbe ...kad mlatara rukama u prazno ili ih drzi u depovima ..ja volim torbe svih vrsta osim onih malih kao pismo ..ja ih zovem "damskim torbicama"i kad sam u farmerkama i majici volim sportsku torbu prebaciti preko ramena a jednu ruku u dep ...ma bez torbi ne idem nigdje ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? 02.03.11 17:59 | |
| meni zoki zna reći da sam kauboj u štiklama...frizura,šminka,štikle i ruke u zadnjim đepovima eventualno nekad nosim onu torbu za dječje stvari...joj izgleda da ću morat promijeniti tu naviku | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Šta vaša torba govori o vama? | |
| |
| | | | Šta vaša torba govori o vama? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 458 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 458 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|