|
| Mjesečarenje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Mjesečarenje 29.07.09 17:35 | |
| Nekoliko sati nakon što je zaspalo, vidite svoje dijete kako šeta hodnikom, izgleda omamljeno i zbunjeno. Ako imate dijete koje hoda u snu, niste jedini. Može biti uznemirujuće, ali mjesečarenje je učestalo u djece, većina ih mjesečari samo povremeno i to nestaje s ulaskom u adolescentsku dob.
Da li ste ikad mjesečarili ili netko u vašoj blizini? Ja nisam nikada, ali sam viđao djecu koja jesu. Više o ovoj temi pročitajte ovdje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 29.07.09 18:56 | |
| Ne, nisam se susrela s mjesečarenjem al predpostavljam kako mora da je grozno,jer ničeg nisi svjestan možeš otići mislim svuda...,stalno moraš biti na oprezu ako ti je djete u pitanju.. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Mjesečarenje 29.07.09 19:09 | |
| Da, to je vrlo zeznuto, vjerojatno milion mjera opreza moraš poduzeti kako bi ti dijete koje mjesečari bilo sigurno noču. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 29.07.09 20:06 | |
| Nisam se susrela s mjesečarenjem,nadam se da ni neću...je*ena je to stvar... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 29.07.09 21:53 | |
| Moj tata dok je išao u srednju školu pričao mi je da su imali jednog koji je mjesečario s obzirom da su bili u đačkom domu imao je prilike vidjeti kako netko mjesečari, nakon dosta godina susreo se s tim čovjekom i pitao ga mjesečsri li još rekao je da od kad se oženio da više ne mjesečari. : |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Mjesečarenje 29.07.09 21:59 | |
| Uf dijete da ...jadni roditelji i dijete koje ima taj poremečaj. Ja sam čula samo za one koji sjede i pričaju u krevetu..ujutro ništa ne znaju... Moja sestra imala cimericu u domu...ona se probudi u pola noći isprića se s mojom sestrom i dalje na spavanje..ujutro ništa nezna.. | |
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 17:28 | |
| Znači tog tvog frenda je žena izliječila od mjesečarenja, možda ga veže za krevet noču, sado mazo.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 17:31 | |
| Ja sam mjesečarila dok sam bila mala..kasnije je to prestalo...mama je non stop hodala zanmom...premještala sm stvar ipo kući i tako...uglavnom nije im bilo dosadno... | |
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 17:52 | |
| Vidiš Ary, to može unijeti i dodatnu zabavu u djetinjstvu. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 17:56 | |
| Aha jednom sam tati maznula šlape i odnjela u kupaonu, a na mjesto gdje su bile šlape stavila šampon.... svuda su stvari pronalazili poslije mene... pa sam uzela dekicu popela se na zamrzivač i tamo nastavila spavat... ma svašta sam radila.mama se više ne sječa mojih ideja...jer se ja toga ne mogu sjetit... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 17:58 | |
| koliko znam ne mjesečarim... |
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 18:11 | |
| Sad kad si spomenula dekicu, sjetio se onog crtića sa onim malcom što je svuda dekicu nosio, Darkić valjda, to je bio crtić još iz našeg doba Ary.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 18:40 | |
| | |
| Naslov: Re: Mjesečarenje 30.07.09 19:00 | |
| Ma svatko ima omiljenu stvar. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 27.06.10 17:14 | |
| - Citat :
- Da li ste ikad mjesečarili ili netko u vašoj blizini?
Mesecarila sam...secam se jednom mama me budi se drzim se za resetke na prozorima (nije u pitanju zatvor vec stara kuca ) kaze da sam 5 minuta setala po sobi i onda dosla do prozora...uhvatila se za resetke i vikala upomoc...a bilo je vise slucajeva da sam izlazila iz kuce.. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Mjesečarenje 27.06.10 17:18 | |
| Na tebe uvijek covjek mora paziti sta radis ..cak i kad spavas nisam nikad mjesecarila ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesečarenje 27.06.10 17:21 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mjesečarenje | |
| |
| | | | Mjesečarenje | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 282 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 282 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|