|
| Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 28.07.09 3:55 | |
| Ima mnogo prodavnica i marketa za kozmetiku,da li mozete na jednom mjestu naci sve sto vam treba,ili morate posjetiti vise takvih mjesta,a i gde kupujete kozmetiku?? | |
| | | sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 28.07.09 8:52 | |
| DM i Kozmo...sve što mi treba tu nađem | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 28.07.09 10:06 | |
| Ne mogu nači baš sve na jednom mjestu, jer koristim samo određene marke i tipove raznih proizvoda koji nisu svi na jednom mjestu, neću sad reklamirati gdje i što. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 28.07.09 10:18 | |
| Ne,ne uspijem kupiti sve na jednom mjestu...na tri prodajna mjesta uglavnom nađem sve... |
| | | Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 28.07.09 22:03 | |
| Na jednom mjestu ne..Uglavnom se svodi na tri mjesta.. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 02.10.10 15:58 | |
| Dok sam bila mlađa sve sam kupovala kod kineza i u radnjama "sve za 100 dinara". A šta sam i koristila, samo dezodorans i sjaj za usne. Sad sve naručujem u Avon-u. Retko kad kupujem ovako. A i kad kupim uglavnom je to Oriflame ili Golden Rose. Sestra mi donosi iz Francuske Yves Rocher i ta marka mi se isto sviđa. A od parfema volim D&G i Chanel...I to je to... Volim da koristim proverene stvari...i retko menjam kozmetiku kad mi se svidi. | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? 03.10.10 20:31 | |
| u DM-u više ne kupujem tako često, stvarno su preskupi. Prešaltala sam se na Kozmo i Müller.. tu apsolutno sve nađem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? | |
| |
| | | | Da li je dobro kupovati svu kozmatiku na jednom mjestu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 501 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 501 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|