Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Smiješni nadimci za strašne gangstere

Go down 
Autor/icaPoruka
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

Smiješni nadimci za strašne gangstere Empty
PostajNaslov: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 11:51

Smiješni nadimci za strašne gangstere: Šef narko kartela je Barbie

ZA EDGARA VALDEZA VILLARREALA se vjeruje kako je šef jednoga od najutjecajnijih i najbrutalnijih meksičkih narko kartela, a njegov nadimak je Barbie. Tako jedan od najopasnijih ljudi na svijetu nosi ime najslavnije lutke samo zbog toga što je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama i ima svijetlu kosu i plave oči. U meksičkom podzemlju Barbie dijeli pozornicu sa strašnim likovima kao što su Bunny, Štrumpf, Taliban i Majmun.

Nadimci ovih trgovaca drogom protežu se od prijetećih pa sve do krajnje budalastih. Neki su odraz njihovih položaja unutar kartela, dok su se drugi održali još iz srednje škole, a neki, poput Barbie, se u potpunosti razlikuju od njihovih karaktera. Nadimci im služe kako bi tajno međusobno komunicirali, skrivali pravi identitet i, što je najvažnije, kako bi se poigravali s policijom te nesmetano obavljali svoj "posao".
Sredstvo za ubijanje insekata
Policijske snage kažu kako često jedna osoba zna imati na desetke nadimaka, a često njih više ima isti, što uvelike otežava istrage. Zanimljivo je da je jedan od najrasprostranjenijih nadimak Debeli. Gangsterima izbor nadimka, na neki način, označava drugo krštenje jer na taj način simbolično ulaze u svijet kriminala.
Za meksičkim gangsterima po kreativnosti ne zaostaju ni kolumbijski. Naime najpoznatiji kolumbijski revolveraš Marco Tulio Moya bio je toliko učinkovit do svoje smrti 1999. godine, da su ga zvali Baygon, po sredstvu za ubijanje insekata, a brat gospodara droge Pabla Escobara, Roberto, nosi nadimak Medvjedić jer se tako zvala trgovina biciklima koju je nekoć vodio.

Index.hr
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 12:41

Meni je daleko najjači...JOCA AMSTERDAM... looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:33

nisi li ti ono njegova mlada? cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:35

Za tog su mene udavali...... looool

Šef narko kartela je Barbie looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:35

a tko je barbie? cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:38

Ne,mene su udavali za Jocu........ looool

a Barbie iz teme...Korn..... looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:44

ne znam zašto sam mislio da kate ide za jocu... Laughing

barbie otkantala kena i počela dilati drogu... Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:45

looool Opićeni Korn...ja moram bježati,opet će me za Jocu kad stignu........ looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:48

kuda? kuda? da kupim kartu za amsterdam? cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:49

looool kupi,ja tamo ne putujem,ja ode u Dalmaciju....... cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:50

ideš kerumu u split? Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:51

Ne,ne Kerumu.... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:52

koji je onda najveći lopov u dalmaciji? Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:53

Ne družim se ja s lopovima...ja ode iz užitka... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:55

ideš sanaderu na njegovu jahtu kuhati mu iz užitka? cerekalo: :;):
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:56

affraid Korn... hoping looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime25.07.09 15:57

znao sam... cerekalo:
pogodak iz ne znam kojeg pokušaja... Laughing
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Smiješni nadimci za strašne gangstere   Smiješni nadimci za strašne gangstere I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Smiješni nadimci za strašne gangstere
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Smiješni nadimci legendi Formule 1
» Smiješni oglasi
» Razni smiješni filmići
» Smiješni ženski horoskop
» Smiješni upadi u slike