Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"

Go down 
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" Empty
PostajNaslov: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime18.07.09 21:35

AMITJO KAJLA je 22-godišnja Britanka koja je donedavno radila kao čuvarica u zatvoru Brinsford. Naglom odlukom njezinih nadređenih Kajla je dobila otkaz "jer je preseksi". Kajla je odlučila da neće mirno sjediti i dopustiti da joj se otkaz uruči zbog, kaže, nedovoljno razumnog razloga, stoga će tužiti britansku vladu.

"Dobila sam otkaz jer sam na posao odlazila našminkana i oblačila se moderno, što su mi zamjerali ostali djelatnici koji smatraju da takav izgled nije primjeren poslu koji sam obavljala", kratko je medijima izjavila bivša čuvarica. Prema navodima britanskih medija Amitju su zbog izgleda uznemirivali ostali djelatnici zatvora, pogotovo jer je bila popularna i voljena među zatvorenicima.

"Miss, izgledate jako seksi"
Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" MitjakajloVELIKA2
Navodno je jedan od zatvorenika Amitji rekao : "Miss, izgledate jako seksi", što je uzburkalo vode među ostalim čuvaricama koje nisu dobivale slične komplimente. Nakon pobune kolega Amitjo je bila upozorena da se mora "primjerenije" odijevati i koristiti manje šminke.

"Noćima nisam mogla zaspati zbog stresa koji su mi prouzročili djelatnici. Izgubila sam nekoliko kilograma i shvatila da više tako ne mogu raditi. Šminka je dio mene i ne želim se mijenjati", nadodala je Amitjo koja je otkaz prihvatila u travnju ove godine nakon čega je odlučila tužiti bivše kolege. Suđenje se nastavlja.
index

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime18.07.09 21:37

Bezveze,dobiješ otkaz jer držiš do sebe... Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime18.07.09 21:53

bezveze,onda su joj mogli dati bolje radno mjesto ako smatraju da joj izgled nije dostojajan čistačice
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime18.07.09 21:54

Glupo i nakaradno,nadam se da ih tuži za diskriminaciju i da će dobiti pare pa je boli uvo,iako kakvu poruku to šalje ljudima,nakaradno..... loše
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime21.07.09 0:10

dobila otkaz zato jer je dala svima (čuvarima i zatvorenicima) a nije šefu... Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime21.07.09 23:39

Zbog te bi kriminal porastao, svi bi u ćuzu zbog nje... Laughing

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"   Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi" I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zatvorska čuvarica dobila otkaz jer je "preseksi"
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Seksali se za vrijeme nastave pa učiteljica dobila otkaz
» E, ovako se daje otkaz!
» Vozačica autobusa dobila otkaz jer nije htjela pregaziti žabu
» "White Zombie" Datsun 1200 i danas najbrži "električar"
» "Robin Hud" premijerno u "Sava" centru