Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina
4 posters
Autor/ica
Poruka
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 21:20
'Izvanzemaljci stvaraju hibridnu rasu, te planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom!', izjavila je Talijanka Giovanna Podda, koji tvrdi da je otimaju 37 godina. Šokantni prizori!
Ljudska je rasa izvanzemaljcima potrebna kako bi se mogli reproducirati, ali i zato što naša antitijela liječe brojne njihove bolesti.
Stvaraju hibridnu rasu te planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom, pa makar i silom!
Ispričala je to prije nekoliko dana ispred kamera 41-godišnja Talijanka Giovanna Podda, koja je istupila u programu privatne TV postaje Mediaset.
Izvanzemaljci je, tvrdi, otimaju još od četvrte godine, te je pristala na intervju kako bi o svemu obavijestila javnost.
Evo što je između ostalog rekla u tom kontroverznom razgovoru koji je izazvao brojne rasprave (prevedeni su samo najzanimljiviji dijelovi, op.a.)
"Do sada sam osamnaest puta umjetno oplođena, no nikada nisam rodila. Naime, izvanzemaljci vade fetus iz utrobe nakon dva mjeseca te ga potom nastavljaju razvijati izvan maternice (jedan je navodni fetus sačuvala i vidjet ćete ga u videu, op.a.)".
"Ljudi su im je potrebni jer smo biološki kompatibilni. Služimo im kako bi se mogli reproducirati. Naša im antitijela pomažu pri liječenju raznih bolesti, a trebaju nas i zato što pomoću nas stvaraju jednu čitavu novu rasu".
"Postoje dvije vrste aliena. Jedni su sivi, velikih očiju, te nemaju osjećaja. Ne razlikuju što je dobro, a što loše. Ponašaju se ponašaju poput robota. Njih je oko 80%, no postoje i humanoidi. Lako ih je zamijeniti za čovjeka".
Giovanna Podda u nastavku kazuje da izvanzemaljci imaju baze na našem planetu, te ističe "kako su nam preostale još samo dvije godine", u kontekstu želje aliena da preuzmu kontrolu nad Zemljom.
Prepričava kako su je otimali, pomoću kojih su tvari i kako izvodili kirurške zahvate, te pokazuje implantat u mozgu.
U svakom slučaju, očito bi bilo dobro da - laže. (net)
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 11.07.09 21:24; ukupno mijenjano 1 put.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 21:24
meni nece nista jer sam njihova...uvijek se ponasam kao da sam pala sa marsa
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 21:25
Ti bi vjerojatno voljela da te otme neki Talijan Blizanko! ::
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 21:30
ili latinoamer...ili irac kakav dobar.....uuh pusti snovi
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 21:52
Neće mene oteti mali zeleni...šta ću im ja da im tamo gore sve raz*ebem...
Gost Gost
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 22:09
talijanka je prolupala
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 11.07.09 22:45
Malo sam si duvnjaK meni se čini....
nije baš normalna...
Gost Gost
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 21.07.09 0:17
je, je... i razmnožavaju se već 37 godina... zbog nje su mali zeleni poglupili i nikako da nam se pokažu kako bog zapovijeda... :
Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina 12.11.11 14:38
Ne kužim zbog čega bi oni baš svaki put nju otimali.Pa postoje na milijarde drugih ljudi koje bi vanzemaljci mogli oteti, zašto baš svaki put nju?Stvarno ne kužim????????!!?!?!??!?!
Sponsored content
Naslov: Re: Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina
Talijanka tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina