Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 29.07.10 18:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 29.07.10 19:33 | |
| |
|
| |
Nedja Početnik
Broj postova : 52 Godine : 33 Lokacija : Srbija Datum registracije : 22.09.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 24.09.10 15:23 | |
| da budem iskren na facebook...
svaki dan prvo njega otvorim pa tek onda ostalo... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 30.09.10 21:51 | |
| Relax _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 30.09.10 22:00 | |
| Relax,postala sam ovisnica |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 30.09.10 22:01 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 30.09.10 22:18 | |
| Na Coolinarku .... trebala mi je ideja za ručak | |
|
| |
svilena Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 947 Godine : 57 Datum registracije : 05.08.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 01.10.10 8:41 | |
| | |
|
| |
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 01.10.10 8:52 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 06.11.10 23:48 | |
| http://uspjeh.blog.hr/ _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 06.11.10 23:50 | |
| A tu di drugo,kad sam ovisna o ovom forumu |
|
| |
Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 06.11.10 23:52 | |
| ja ih imam 11 non stop otvorenih,nikako ih ne gasim ali prvo posao a onda veselje | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 06.11.10 23:55 | |
| ajme čak 11,ja se uhavtim u gužvi kad sam na 2-3 strane |
|
| |
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 0:09 | |
| pa stoje mi već 2-3 godine ,a stranica foruma mi je nova 11,kad ponovo palim mozilu podignu mi se svi tabovi,jbg to mi je brže nego tražit po bookmarksu a koristim ih svakodnevno | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 0:12 | |
| pa dobro,sve stvar navike ,znala sam ponekad i sama imat otvoreno po par stanica i radit istovremeno na sve strane..odvikla sam se toga,ulijenili se i ja i moj komp a i konekcija me zeza |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 0:17 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 0:28 | |
| ma pogledaj gorane sliku mog desktopa ali uvećaj pa ćeš vidjeti dolje u tabu 54 excel datoteke otvorene,nešto worda autocad, sa desetak nacrta,kalkulator,mozila ,skype zato i koristim hibernaciju,jer pootvarat sve što mi treba uzme sat vremena | |
|
| |
cinnamon duckie Totalno relaxiran
Broj postova : 1279 Godine : 124 Lokacija : u labirintu Datum registracije : 11.10.2010
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 7:58 | |
| | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 07.11.10 8:11 | |
| Fejs | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 15.01.11 20:37 | |
| Google _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 15.01.11 20:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 15.01.11 20:48 | |
| |
|
| |
_tosca_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 122 Godine : 46 Lokacija : zagreb Datum registracije : 15.01.2011
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 15.01.11 20:57 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? 06.02.11 11:44 | |
| Relax _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? | |
| |
|
| |
| Na koju si danas stranicu prvu kliknuo/la nakon spajanja na net? | |
|