Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 14:25
U moru bizarnih svjetskih rekorda našla se i jedna ruska dama koja je toliko istrenirala vaginalne mišiće da njima može podignuti nevjerovatnih 14 kilograma teške staklene kugle!
Rođena u Novosibirsku u Rusiji prije 42 godine, Tatiana Kozhevnjikova je nakon poroda otkrila da ima slabo razvijene vaginalne mišiće i odlučila nešto poduzeti.
Nakon 15 godina intenzivnih treninga, njezina vagina je jača nego ikad. Micom macom može podići staklene kugle teške 14 kilograma, a to ju je dovelo u knjige svjetskih rekorda.
“Nakon što sam rodila, moji intimni mišići su posve oslabjeli. Čitala sam knjige o Dau i naučila da su žene prije nekoliko tisuća godina rješavale taj problem drvenim lopticama. Umetnula sam staklenu kuglu u vaginu i tiskala, no trebala mi je čitava vječnost da je izvučem van!"
To je Tatianu potaknulo da nastavi vježbati: "Stavite jednu kuglicu u vaginu na koju je uzicom vezan niz staklenih kugli i zatim radite kontrakcije mišića."
Petnaest godina mukotrpnog vježbanja Tatiani je zasluženo donijelo naslov najjače vagine. (net)
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 09.07.09 14:31; ukupno mijenjano 1 put.
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 14:27
omg.... Ajmo dečki ko se javlja za sex s njom???
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 14:30
Ni u ludilu, ta sigurno drobi pimpače kao lješnjake sa svojom vaginom.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 15:48
Bem ti...ženko nenormalno...
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 17:03
to je pichka!
Gost Gost
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 17:05
boomba...
Gost Gost
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 17:07
svašta
Gost Gost
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 09.07.09 17:09
u hebate.... fakat pretjeravaju.... imal takmičenje najjači penis?? pa da vidim i to...
Goran Administrator
Naslov: Re: Okrunjena najjača vagina na svijetu 11.07.09 12:21
Nema, ali dalo bi se organizirati Minchy....