|
| Preporučite restoran | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Preporučite restoran 30.06.09 15:04 | |
| Naslov sve govori. Možda i jesmo iz različitih dijelova RH ili iz drugih zemalja, ali tko zna kada ćemo u posjete i izlete, a poznavane dobrog restorana svakako dobro dođe. Evo, ja kao obožavatelj pizza svima koji dođu u predio Kvarnera preporučam pizzeriju Paris u Kostreni i Petrus u Kraljevici. Po meni definiivno najboje pizze, cjene povoljne, a ambijent i više nego ugodan. A i konobari se daju poškicat : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:10 | |
| neidem po restoranima no riblje restorane volim pogotovo s morskom ribom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:11 | |
| super Teo, ima neki negdje da ti se posebno svidio? |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:13 | |
| Tana, ja sam u Rijeci jedva našla pizzeriju i još nisam bila baš zadovoljna izborom i čistoćom lokala, negdje malo uzbrdo s Korza. Ako ove godine opet budem u tranzitu, ima li na Korzu i oko njega nešto upotrebljivo osim McDonalda i Pizza-cut lokala? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:17 | |
| Mislim da znam na koju pizzeriju misliš, pizze su im ok, ali ambijent i nije neki. Na Korzu ima jedna posebna pizzerija, mislim da se zove Braccera. Uređena je sva u morskom štihu, a i pizze su dobre. A od restorana stvarno ne znam nijedan dobar na Korzu |
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:19 | |
| A gdje je ta Braccera? Prošla sam dvaput gore dolje po Korzu prošloga ljeta s malim koji je bio gladan i želio pizzu (prelazili smo s vlaka na katamaran i dugo čekali), i nikako da nešto nađem | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:22 | |
| Na dijelu Korza između riječke banke i Kraša ...skrene se u jednu malu uličicu s desne strane (kad ideš iz smjera Kraša prema RB). Preko puta nje nalazi se restoran Zlatna školjka (on ima bolju reklamu). Da, u samom centru grada baš i nemamo nekih restorana, više je toga na pariferiji. |
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:24 | |
| Aha, znači nije na samom Korzu. Budem pogledala ako ove godine opet odaberem tu opciju, premda ne vjerujem, ne ide se ni malom ni meni (mogli bismo uhvatiti nekoliko dana mora više ako krenemo ranije) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:25 | |
| Ma samo Korzo je, jedino što se ulazi sa strane a ne sa Korza |
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:26 | |
| Dobro, Kraš ću sigurno zapamtiti i pretražiti okolicu : | |
| Naslov: Re: Preporučite restoran 30.06.09 15:46 | |
| U Zagrebu preporučujem Leonardo u Skalinskoj blizu Opatovine. Ugodan je i unutra i na terasi, osoblje je ljubazno, imaju velik i dobar izbor jela u svako doba dana, cijene su pristojne u odnosu na kvalitetu i veličinu porcija. Osobito sam uživala jednom u pohanoj mozzarelli s vrlo ukusnim varivom od blitve, kombinacija koje se ne bih sjetila. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preporučite restoran | |
| |
| | | | Preporučite restoran | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 503 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 503 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|