|
| Pabst najružniji pas | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pabst najružniji pas 29.06.09 12:26 | |
| Izbočena donja čeljust, klempave uši i 'nagužvano' lice, glavna su obilježja ovogodišnjeg pobjednika izbora za najružnijeg psa - mješanca boksera Pabsta. Pabstova pobjeda veliko je iznenađenje jer je na tradicionalnom godišnjem izboru za najružnijeg svjetskog psa u Petalumi u Kaliforniji sudjelovao i Rascal, kineski kukmasti pas, višestruki pobjednik ovog natjecanja. Pabst je mješanac boksera koji je nedavno spašen iz utočišta za napuštene pse. Njegovi vlasnici dobili su nagrade u gotovini i psećoj hrani, ukupne vrijednosti 1,600 dolara (8,300 kuna). Za utjehu, Rascal je osvojio titulu najružnijeg psa s pedigreom. net Ružan je, ali mislim da ima i ružnijih pasmina. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 29.06.09 12:32 | |
| A baš je ružan... sve mi je još ok osim donje čeljusti groza. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 29.06.09 12:36 | |
| ima kljove ko bradavičasta svinja :shock: |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 29.06.09 12:38 | |
| Tako nešto Teo... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 29.06.09 15:15 | |
| Bemti...šta je ovo sunce ti...
Zadnja promjena: Kate; 29.06.09 15:18; ukupno mijenjano 1 put. |
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 29.06.09 15:16 | |
| Kažu pas Kate, mada na psa ne slići... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 30.06.09 14:13 | |
| Pa ja inače ne volim pse tipa boksera, draži su mi oni s malo dužom njuškom, no ovaj mi se ne čini tako ružan, više tužan. Ne znam kako jede kad mi se čini da nema zagriz između gornje i donje čeljusti. Osim toga, ružnoća je prilično subjektivna kategorija, kao i ljepota. Zato treba postaviti određene krfiterije - ovdje su navedena tri takva kriterija, od kojih se samo jedan poklapa s mojim osobnim - ta isturena donja čeljust. Druga dva, naborano lice i klempave uši uopće mi se ne čine ružnima. Podsjeća me sistem ovog natjecanja na stari običaj da se na trgovima i u cirkusima za novac pokazuju ljudi rođeni s kakvom manom, ni krivi ni dužni. Meni je taj postupak oduran. I najružnije stvorenje može nekome biti lijepo, ako ga voli ili barem simpatizira. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 30.06.09 14:55 | |
| A siroče, pa nije ružan ...da mu ta čeljust nije tako izbočena van bio bi preslatki |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 30.06.09 15:08 | |
| ja volim pse koji su živahni i koji se vole igrati tipa labrador, jokširki terijer... ne zanči da ostale malo ozbiljnije pse ne volim no malo me njihovi pogeldi znaju zaplašiti pogotovo kad zalaju, no ipak ponašanje pasa ovisi i o osobi koja mu je vlasnik |
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 30.06.09 15:18 | |
| Eto zašto je Lux legenda, uvijek iznese neki komentar nad kojim se zamislim i koji me oduševi, često nemam ni što dodati kao sad... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas 30.06.09 15:20 | |
| Ja samo napišem ono što mislim, a to je ponekad malo komplicirano | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pabst najružniji pas | |
| |
| | | | Pabst najružniji pas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 351 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 351 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|