Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Pabst najružniji pas

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Pabst najružniji pas Empty
PostajNaslov: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 12:26

Izbočena donja čeljust, klempave uši i 'nagužvano' lice, glavna su obilježja ovogodišnjeg pobjednika izbora za najružnijeg psa - mješanca boksera Pabsta.

Pabst najružniji pas 0015007.17
Pabstova pobjeda veliko je iznenađenje jer je na tradicionalnom godišnjem izboru za najružnijeg svjetskog psa u Petalumi u Kaliforniji sudjelovao i Rascal, kineski kukmasti pas, višestruki pobjednik ovog natjecanja.

Pabst je mješanac boksera koji je nedavno spašen iz utočišta za napuštene pse. Njegovi vlasnici dobili su nagrade u gotovini i psećoj hrani, ukupne vrijednosti 1,600 dolara (8,300 kuna).

Za utjehu, Rascal je osvojio titulu najružnijeg psa s pedigreom.

net
Ružan je, ali mislim da ima i ružnijih pasmina. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 12:32

A baš je ružan... affraid sve mi je još ok osim donje čeljusti groza.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 12:36

ima kljove ko bradavičasta svinja :shock:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 12:38

Tako nešto Teo... looool

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 15:15

Bemti...šta je ovo sunce ti... looool

Zadnja promjena: Kate; 29.06.09 15:18; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime29.06.09 15:16

Kažu pas Kate, mada na psa ne slići... looool

[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime30.06.09 14:13

Pa ja inače ne volim pse tipa boksera, draži su mi oni s malo dužom njuškom, no ovaj mi se ne čini tako ružan, više tužan. Ne znam kako jede kad mi se čini da nema zagriz između gornje i donje čeljusti. Osim toga, ružnoća je prilično subjektivna kategorija, kao i ljepota. Zato treba postaviti određene krfiterije - ovdje su navedena tri takva kriterija, od kojih se samo jedan poklapa s mojim osobnim - ta isturena donja čeljust. Druga dva, naborano lice i klempave uši uopće mi se ne čine ružnima. Podsjeća me sistem ovog natjecanja na stari običaj da se na trgovima i u cirkusima za novac pokazuju ljudi rođeni s kakvom manom, ni krivi ni dužni. Meni je taj postupak oduran. I najružnije stvorenje može nekome biti lijepo, ako ga voli ili barem simpatizira.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime30.06.09 14:55

A siroče, pa nije ružan ...da mu ta čeljust nije tako izbočena van bio bi preslatki Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime30.06.09 15:08

ja volim pse koji su živahni i koji se vole igrati tipa labrador, jokširki terijer... ne zanči da ostale malo ozbiljnije pse ne volim no malo me njihovi pogeldi znaju zaplašiti pogotovo kad zalaju, no ipak ponašanje pasa ovisi i o osobi koja mu je vlasnik Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime30.06.09 15:18

Eto zašto je Lux legenda, uvijek iznese neki komentar nad kojim se zamislim i koji me oduševi, često nemam ni što dodati kao sad... Smile

[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime30.06.09 15:20

Ja samo napišem ono što mislim, a to je ponekad malo komplicirano Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pabst najružniji pas   Pabst najružniji pas I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Pabst najružniji pas
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Najružniji smišići