| Ponuda suvenira | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ponuda suvenira 25.06.09 13:50 | |
| Da li ste zadovoljni ponudom suvenira u svom mjestu stanovanja i mjestima gdje boravite na odmoru? Koji su vam najljepši suveniri? Ja nisam zadovoljan ponudom suvenira u Hrvatskoj. Nazivamo se nekom turističkom zemljom, a suvenirnica je vrlo malo, suveniri su nemaštoviti i daleko zaostajemo za nekim drugim destinacijama po tom pitanju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 13:52 | |
| A nemam pojma i jesam i nisam zadovoljna,u Hr ajd znam naći uz put kad idem nešto pametno,a u vinkulji ništa pametno jedino znam uzeti boce po kojim je ručno crtano pa da poklonim nekom ovdje,a isto tako i ovdje ima morskih nekih pizdarije al nisam baš oduševljena. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 13:54 | |
| Hajmo mi otvoriti lanac suvenirnica i pokazati svima kako se to kreativno može napraviti! :kipar: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 13:57 | |
| Znači ti farbaš jaja, odlično, mislim da će nam biznis cvjetati! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 14:06 | |
| Pa ima zbilja lijepih suvenira, u zadnjih nekoliko godina se situacija popravlja. Samo nema baš neki izbor autentičnih, u nekom kraju je možda jedan do dva takva a ovo ostalo naštancano nešto bezveze. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 14:13 | |
| Istina Tana, moglo bi se tu puno više ponuditi, samo treba više kreativnosti. A i malo je suvenirnica, turisti se baš na to često žale. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 14:43 | |
| Nisam zadovoljan ponudom suvenira jer ima mnogo suvenira na kojima piše Pozdrav iz hrvatske, Hrvatska i slično, a na etiketi piše Made in China. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 25.06.09 15:01 | |
| E to je stvarno žalosna činjenica Teo! Ne znamo ni vlastiti suvenir proizvesti, to je sramota kad netko kupi takav suvenir i piše made in China. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 05.07.09 16:59 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 05.07.09 17:02 | |
| Baš lijepo Blizanko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:35 | |
| Kod nas ih ima dosta u gradu. A bed je što ih mi koji živimo ovdje dosta teško nađemo, jer su suvenirnice često zabačene i uvučene po koje kakvim mračnim kutovima grada..tako da turistu niti GPS nebi pomogao..... A ovu tržnicu iz Sarajeva bi tako rado posjetila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:39 | |
| moja kiki ovo je samo jedna mala ulicica ...a gdje je citava Bascarsija...i ja jos nikad nisam bila ovde ... nikad nemam vremena proc ...samo pucas glavnom dadom i to je to ...ja sam mnogo naucila o Sarajevu sa neta...nego obisla ...sramota _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:41 | |
| A jesi luda što se izdaješ ..znam da je ogromna, zato i kažem da bi voljela ju obići...svašta nešto zanimljivog vidjela...
Zadnja promjena: Kiki; 06.07.09 14:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:48 | |
| http://www.turizam-smz.hr/uploads/suveniri/rukoigalan.jpg Evo ovo radi jedna žena za koju ja povremeno radim.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:51 | |
| super ... ...imal nesto sto ti ne radis ...kako sve stignes.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 14:54 | |
| Ma sad nisam već dugo radila kod nje od uskrsa...al budem.... idemo po obrtničkim sajmovima,tak da vide ljudi šta se u Sisku radi... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 15:10 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 15:33 | |
| : Ma ipak Sarajevo ima bolju ponudu suvenira od Bjelovara... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 15:39 | |
| Moja frendica radi licitarska srca i ostalo ...to im je obiteljski posao prenosa sa koljena na koljeno... m,a kod nas u Sisku se da nać svašta od suvenira...stari most,stari grad...ima samo trba znat gdje tražit... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ponuda suvenira 06.07.09 15:43 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ponuda suvenira | |
| |
|
| |